Wat is het vermogen van Harry Mens?

Harry Mens hoeft zich geen zorgen te maken over geld. De 75 jarige televisiepresentator en makelaar, is vooral bekend geworden door het programma Business Class. Hij geeft hier vaak aan veel geld te verdient te hebben in zijn leven. Verder wilt Harry Mens niet veel kwijt over zijn vermogen en zijn salaris. Toch doen wij een poging dit te achterhalen. Wil je meer weten over het vermogen van Harry Mens? Lees dan dit artikel.

Inhoudsopgave
  • Wie is Harry Mens?
  • Waar verdient Harry Mens zijn geld mee?
  • Hoeveel is Harry Mens waard?
  • Waar woont Harry Mens?
  • Wie is de vriendin van Harry Mens?
  • Inkomen van Harry Mens

Wie is Harry Mens?

Harry Mens is een Nederlandse televisiepresentator en makelaar. Ook is hij voormalig politicus voor de Katholieke Volkspartij. Harry Mens werd geboren in een rooms-katholiek gezin in Lisse. Toen Harry Mens nog jong was overleed zijn vader. Vanaf dat moment moest Harry de rol van zijn vader overnemen als gezinshoofd.  Hij is begonnen als handelaar in bloembollen en later werd hij een vastgoed makelaar. Ook nam hij op 23-jarige leeftijd een rol op zich in de gemeenteraad van Lisse. Sinds 2009 bemiddeld Mens vooral een vastgoed voor bedrijven en exclusieve huizen.

Waar verdient Harry Mens zijn geld mee?

Harry Mens heeft zijn vermogen dus vooral verdient als makelaar. Hij bemiddelt al decennialang in vastgoed en exclusieve woningen. Uiteindelijk is hij hier miljonair mee geworden, en zijn naam is inmiddels een begrip in de wereld van de makelaardij. Zijn kantoor staat in zijn geboorteplaats Lisse, maar Harry Mens verdient zijn geld niet alleen met de verkoop van huizen. Hij heeft ongeveer twintig jaar geleden zijn eerste stappen gezet in de tv-wereld bij het programma ‘Business Class’. Harry Mens is dus al bijna twintig jaar te zien op televisie. Elke zondag worden er in het programma ‘Business Class’ zaken besproken.

Gasten kunnen een plekje tegenover Harry Mens kopen en een verkooppraatje houden. Een interview van zes minuten kost 14.500 euro, en voor een reclame betaal je 13.000 euro. Doordat je simpelweg een plekje kunt kopen in het programma, verschijnen er regelmatig vreemde gasten aan zijn tafel. Zo zijn de fraudeurs achter Palm Invest hier ook te gast geweest. Ook schoof Willem Endstra vlak voordat hij werd geliquideerd aan om te vertellen dat hij niks met de onderwereld te maken heeft.

Hoeveel is Harry Mens waard?

Harry mens heeft eerder zelf al aangegeven dat zijn vermogen niet te analyseren is, maar met ruim 5 miljoen aan eigen vermogen in verschillende bedrijven en een inkomen van 500.000 euro per jaar voor zijn programma ‘Business Class’.  Ook verdient hij inkomsten waarmee Harry Mens zijn vermogen vergroot uit een aantal lucratieve woonprojecten in Naaldwijk. Behalve dat Harry Mens verschillende huizen bezit, heeft hij ook een crematorium waar hij zijn vermogen mee vergaard. Ook zijn makelaarskantoor waar hij uiteindelijk zijn carrière mee is begonnen loopt goed. We weten dus niet precies wat het vermogen is van Harry Mens, maar we kunnen er vanuit gaan dat Harry Mens zeker een aantal miljoen euro bezit.

Waar woont Harry Mens?

Harry Mens is op dit moment woonachtig in Noordwijk. Hier woont hij in een appartement naast de hotels waar zijn televisie programma wordt opgenomen. In het weekend kun je Harry Mens vinden in Noordwijk-Binnen. Hier wonen zijn vriendin en zijn twee dochters.

Wie is de vriendin van Harry Mens?

Harry Mens heeft zelf vijf dochters van verschillende vrouwen. Met zijn eerste vrouw kreeg hij twee dochters. in 2001 kwam hij samen met zijn ex vriendin Mona, met wie hij ook twee dochters kreeg. In 2015 bleek dat hij nog een dochter had die hij samen met de Bulgaarse vrouw Diana kreeg.  Op dit moment geeft Harry Mens aan gelukkig te zijn met een nieuwe vriendin. Al houdt hij de naam van deze vrouw liever geheim. Aangezien Harry Mens ook niet erg bezig is met social media. Kunnen we hier ook niet achterhalen wie zijn vriendin is.

Inkomen van Harry Mens

Het is lastig te achterhalen wat het inkomen van Harry Mens precies is. Wel geeft hij aan dat hij zijn dochters graag in de watten legt. Hij benoemt dat hij veel geld nodig heeft zodat hij dit uit kan delen aan zijn familie. Hij geeft zijn dochters zelfs huizen als cadeau. Naast dat we niet van alle inkomen een schatting kunnen maken. Kunnen we wel inschatten hoeveel Harry Mens verdient met zijn televisieprogramma om zijn vermogen te vergaren. Harry Mens geeft namelijk aan dat hij meer dan een half miljoen euro per jaar verdient met zijn programma ‘Business Class’.