Wat is het vermogen van Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde is een voormalig profvoetballer. Op jonge leeftijd heeft hij al een flink vermogen weten te vergaren dankzij zijn voetbalcarrière. Hij speelde als rechtsbuiten bij FC Twente, Ajax, PSV. Later heeft hij ook nog in Engeland gespeeld bij Everton en bij het Italiaanse Internationale. Andy van der Meijde speelde zeventien wedstrijden in het Nederlands elftal. Tegenwoordig is Andy vooral bekend van zijn tv-optredens, eigen realityshow en zijn YouTube kanaal waar hij bekende Nederlanders interviewt in de auto. Hij heeft dus ook na zijn voetbalcarrière niet stil gezeten, maar wat is het vermogen van Andy van der Meijde.

Inhoudsopgave
  • Wie is Andy van der Meijde?
  • Waar verdient Andy van der Meijde zijn geld mee?
  • Hoeveel is Andy van der Meijde waard?
  • Waar woont Andy van der Meijde?
  • Wie is de vrouw van Andy van der Meijde?
  • Inkomen van Andy van der Meijde

Wie is Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde werd geboren op 30 september 1979 in Arnhem. Hij is een voormalig profvoetballer die in zijn carrière bij clubs in Nederland, Engeland en Italië heeft gespeeld. Hij maakte furore bij Ajax waar hij ook de jeugdopleiding heeft doorlopen. In het buitenland heeft hij het mede door privéproblemen nooit waar weten te maken. Na zijn profcarrière kwam zijn biografie ‘Geen genade‘ uit. Dit boek werd uiteindelijk een bestseller. In dit boek vertelt hij openhartig over hoe zijn verslavingen zijn carrière en privéleven heeft verwoest. Na het succes van zijn biografie, werd hij ook bekend onder een ander publiek door als tv-persoonlijkheid op te treden in verschillende realityprogramma’s. 

Waar verdient Andy van der Meijde zijn geld mee?

Na zijn voetbalcarrière is heeft Andy van der Meijde zijn vermogen op weten te bouwen door aan de slag te gaan als tv-persoonlijkheid. Dit heeft hem niet alleen meer naamsbekendheid gegeven, maar het helpt Andy van der Meijde ook met het opbouwen van zijn vermogen. Naast dat hij samen met zijn vrouw een eigen realityshow heeft, schuift Andy ook vaak aan tafel bij verschillende talkshows. Ook heeft Andy van der Meijde een eigen YouTube kanaal ‘Bij Andy in de auto’. Op dit kanaal rijdt hij samen met bekende Nederlanders rond in zijn auto en maakt zo een podcast. OP dit moment ligt de focus van Andy op zijn YouTube kanaal. Andy van der Meijde geeft aan dat dit voor hem de beste manier is om zijn vermogen op te bouwen. 

Hoeveel is Andy van der Meijde waard?

In veel gevallen is het makkelijk om het vermogen van bekende mensen in te schatten, maar dit is anders bij Andy van der Meijde. Wanneer je kijkt naar zijn huidige inkomstenbronnen doet hij het op financieel gebied zeker niet slecht. Naast de inkomsten van zijn YouTube kanaal, verdient hij ook geld met diverse sponsordeals. Ook verdient hij een goed zakcentje wanneer hij aanschuift bij verschillende talkshows. Andy van der Meijde geeft aan dat het vermogen dat hij heeft verdiend met voetbal helemaal is kwijtgeraakt door zijn levenswijze van vroeger. De meeste mensen schatten het vermogen van Andy van der Meijde op dit moment in op ongeveer 5 miljoen euro. Dit is slechts een schatting. Het vermogen van Andy van der Meijde zou een stuk lager kunnen zijn. 

Waar woont Andy van der Meijde?

Een vraag die veel wordt gesteld op het internet is; “waar woont Andy van der Meijde?’ Op dit moment woont Andy van der Meijde samen met zijn vrouw Melisa in een huis dat 825.000 euro heeft gekost. Het huis van Andy van der Meijde staat in de omgeving van Apeldoorn. Hij heeft een hypotheek van 200.000 euro op dit huis. Dit betekent dat Andy van der Meijde ten minste een vermogen van 625.000 heeft. Voor 825.000 euro kun je ervan uitgaan dat het huis van Andy van der Meyde prachtig is.  

Wie is de vrouw van Andy van der Meijde?

De mensen die bekend zijn met de realityshow ‘Andy en Melisa’ weten dat Melisa Schaufeli de vrouw is van Andy van der Meijde. Ze wonen samen in hun huis in Apeldoorn. In de realityshow zie je dat het koppel wel houdt van een beetje gekkigheid.  Andy van der Meijde en Melis Schaufeli zijn getrouwd in 2014. Dit huwelijk is uitgebreid in beeld gebracht in hun realityshow. In 2022 werd er na 8 jaar weer een nieuw seizoen opgenomen. Het nieuwste seizoen van ‘Andy en Melisa’ wordt uitgezonden op SBS6. Op dit kanaal verschijnt Andy van der Meijde in meerdere programma’s. 

Inkomen van Andy van der Meijde

Andy van der Meijde heeft dus verschillende inkomstenbronnen. Wat verdient Andy van der Meijde precies in een maand? Hij maakt bekend dat hij ongeveer 6.000 euro per maand verdiend met zijn YouTube kanaal. Dat vult het vermogen van Andy van der Meijde flink aan. Zijn gemiddelde salaris hangt af van hoeveel weergaven hij krijgt op zijn video’s. Soms kan het meer zijn, maar soms ook minder. Andy van der Meijde zijn vermogen wordt ook aangevuld door verschillende sponsordeals, al is het lastig in te schatten hoeveel hij hier precies mee verdiend. Met een salaris van 6.000 euro per maand voor zijn YouTube video’s, verdient hij dus ongeveer 72.000 euro per jaar. Het is ook lastig te zeggen hoeveel hij verdient met verschillende tv-optredens, er wordt een schatting gemaakt dat Andy van der Meijde ongeveer 40.000 euro verdiend met zijn sponsordeals en diverse televisieprogramma’s.