Wat is het vermogen van Monica Geuze?

Wat is het vermogen van Monica Geuze? Deze vraag vind je sowieso interessant aangezien je deze beroemdheid vaak voorbij ziet komen op televisie en op sociale media. De Nederlandse die eigenlijk Monica Rosanne Irene Quirine Geuze heet, is beroemd geworden op YouTube. Inmiddels is ze gestopt met haar vlogs, maar je kent haar mogelijk nog wel als presentatrice van programma’s als De Bachelorette en Temptation Island: Love or Leave. Bovendien deed Geuze mee als deelnemer aan The Masked Singer. Wat is het vermogen van Monica Geuze? Dat leer je hieronder!

Wie is Monica Geuze?

Monica Geuze is een Nederlandse social media-persoonlijkheid, vlogger, dj en auteur. Ze werd geboren op 27 maart 1995 in Hendriko-Ido-Ambacht, Nederland. Hier groeide ze ook op. Geuze werd beroemd in Nederland via haar YouTube-kanaal, waar ze in 2011 begon met het plaatsen van video’s over haar dagelijkse leven en ervaringen. Haar kanaal werd snel populair en ze heeft nu meer dan 500 duizend abonnees. Sindsdien heeft ze haar aanwezigheid op sociale media uitgebreid naar andere platforms zoals Instagram en TikTok, waar ze ook een groot aantal volgers heeft. Geuze heeft bovendien een dochter met voetballer Lars Veldwijk, al zijn de twee inmiddels niet meer samen.

Naast haar social media carrière heeft Geuze ook andere interesses nagestreefd. Ze heeft muziek uitgebracht als DJ en heeft opgetreden op verschillende muziekfestivals in Nederland. Inmiddels is ze wel als DJ gestopt. Ze schreef daarnaast ook een boek, “My Way”, dat in 2017 werd uitgebracht en haar leven en ervaringen beschrijft. Bovendien kwam in 2021 haar fotoboek “Unreleased” uit, wat net als “My Way” in de Bestseller 60 kwam. Geuze is ook in veel tv-programma’s te zien geweest, waaronder De gevaarlijkste wegen van de wereld, De Slimste Mens, The Masked Singer en Vier handen op één buik. Ze werd in 2021 bovendien verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland!

Waar verdient Monica Geuze haar geld mee?

Monica Geuze verdient op meerdere manieren geld. Ze mag dan nu wel gestopt zijn met haar vlogs op YouTube, alsnog heeft ze hier veel mee verdiend natuurlijk. Daarnaast is ze dus ook een vaste presentatrice op Videoland, de streaming service van RTL. Ze presenteert hierop bijvoorbeeld programma’s als Temptation Island: Love or Leave en De Bachelorette, terwijl ze in 2019 ook Love Island presenteerde. Geuze verdient bovendien geld met gesponsorde posts op Instagram en andere sociale media. Wat ze hiermee precies verdient, is onbekend. Wel heeft ze veel volgers, dus je mag verwachten dat ze al snel 50 duizend euro per gesponsord bericht krijgt.

Hoeveel is Monica Geuze waard?

Het is natuurlijk altijd een beetje gissen naar het vermogen van bekende Nederlanders. Desondanks wordt door experts geschat dat Monica Geuze tegenwoordig circa 3 miljoen euro waard is. Dit komt dus door haar verleden op YouTube, maar ook als DJ en presentatrice heeft de Nederlandse ster het een en ander verdient. Hierdoor is ze op jonge leeftijd al relatief rijk, Monica Geuze is immers geboren in 1995. Op het moment van schrijven maakt dit haar 27 jaar oud. Dan is een vermogen van 3 miljoen euro zeker niet verkeerd!

Waar woont Monica Geuze?

Bekende Nederlanders vertellen vaak niet waar ze wonen. Monica Geuze doet hier echter niet zo moeilijk over. De Nederlandse ster is namelijk nog maar een tijdje geleden naar Amsterdam verhuisd met haar vriend. Ze woonden eerst samen in Vinkeveen, maar inmiddels heeft ze een huis in Amsterdam Oud-Zuid gekocht. Dit pand stond te koop voor 1,6 miljoen euro en heeft dan ook veel geweldige kenmerken. Zo vind je in het huis maar liefst zeven grote kamers, terwijl het ook nog eens in de buurt van het Vondelpark ligt.

Wie is de vriend van Monica Geuze?

Je weet dus nu al dat Monica Geuze een vriend heeft door de alinea over waar ze woont. Ze woont dus samen met haar vriend en dochter in een drielaagse benedenwoning in Amsterdam Oud-Zuid, maar wie is de vriend van Monica Geuze dan precies? Nou, spoiler: de relatie is begin dit jaar beëindigd. Wel weten we wie haar vriend was: Robbert Kroese. Mogelijk heeft Monica Geuze al een nieuwe vriend, dit is niet duidelijk. Wel weten we dat ze nu dus alleen met haar dochter in het prachtige pand in Amsterdam Oud-Zuid woont. Eerder had de BN’er dus ook een relatie met de bekende voetballer Lars Veldwijk, maar deze liefde duurde niet heel lang.

Het inkomen van Monica Geuze

Het inkomen van Monica Geuze is niet echt bekend. Wel weten we dat ze het een en ander verdient met de gesponsorde berichten op haar sociale media accounts. Nikkie Plessen vroeg voor één gesponsorde post bijvoorbeeld 33 duizend euro, maar waarschijnlijk ligt dit bedrag bij Geuze nog hoger. Dit komt doordat ze meer volgers heeft. Het zit dus vast wel goed met het inkomen van Monica Geuze, ook omdat ze nog eens presentatrice is bij Videoland.