Wat is het vermogen van Mobicep?

Wanneer je het internet mag geloven, heeft Fitnessvlogger Mobicep het goed voor elkaar. Mobicep oftewel Mohamed Lemhadi is al enkele jaren niet meer te vermijden op social media. Naast dat bekend is van het maken van fitnessvlogs heeft hij ook een groot aanbod aan fitnesssupplementen. Wanneer je kijkt naar zijn leven op het internet lijkt hij veel geld te verdienen. Wanneer je naar zijn foto’s kijkt op Instagram zie je onder andere vaak zijn wagenpark voorbijkomen.  Ben je benieuwd wat precies het vermogen is van Mobicep? Lees dan dit artikel verder en kom er alles over te weten. 

Inhoudsopgave
  • Wie is Mobicep?
  • Waar verdient Mobicep zijn geld mee?
  • Hoeveel is Mobicep waard?
  • Waar woont Mobicep?
  • Wat is de nationaliteit van Mobicep?
  • Wie is de vrouw van Mobicep?
  • Inkomen van Mobicep

Wie is Mobicep?

Mohamed Lemhadi is onder het grote publiek bekend met de naam Mobicep. Hij is geboren in Breda in 1990. Hij is vooral bekend door het maken van Fitnessvlogs en daarnaast heeft Mobicep een flink vermogen weten op te bouwen met ondernemen. Mobicep is uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse Fitness influencers en heeft ondertussen meer dan 700.000 volgers op Instagram. Mobicep werd geboren in Breda als zoon uit een Marokkaans arbeidsgezin. Zijn vader kwam in 1969 samen met dertig andere Marokkanen over naar Breda om te werken in een conservenfabriek.  

In 2012 woog de 22-jarige Mobicep 107 kilogram. In december van dat jaar begon hij met een gezondere levenswijze en met sporten. Vanaf 2016 deelde hij regelmatig sportfilpjes op zijn Instagram. Meer dan 150.000 mensen keken naar zijn eerste vlog op Youtube. Sinds 2018 verkoopt Mobicep ook zijn eigen voedingssupplementen via zijn bedrijf. Daarnaast heeft hij ook een eigen kledinglijn. 

Waar verdient Mobicep zijn geld mee?

Mobicep verdient veel geld met het verkopen van zijn supplementen. Hiermee harkt hij maandelijks zo’n 210.000 euro binnen. Mobicep zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 2,4 miljoen euro. Het vermogen van Mobicep bestaat uit zijn woning, zijn auto’s en het geld dat hij op de bank heeft staan. Sinds Mobicep bezig is met het verkopen van supplementen heeft hij een indrukwekkend wagenpark op weten te bouwen.  

Op dit moment is hij eigenaar van een Lamborghini Aventador, Lamborghini Urus en een Rolls Royce Cullinan. De nieuwwaarde van al deze auto’s bij elkaar komt uit op 1.675.000 euro. Dit is dus al een groot deel van het vermogen van Mobicep. Wanneer hij al zijn auto’s zou verkopen, zou hij hier ongeveer 1.000.000 euro voor terug krijgen. 

Hoeveel is Mobicep waard?

Mobicep is dus een echte ondernemer. Naast dat hij zijn eigen supplementen verkoopt, is hij ook eigenaar van verschillende andere ondernemingen. Hier verdient hij uiteraard ook veel geld mee. Eerder in dit artikel hebben we al besproken dat Mobicep 2.400.000 euro tot zijn beschikking heeft. Maar wat is het precieze vermogen van Mobicep? Wij zochten het uit. 

Mobicep is vooral erg populair onder mensen die vaak in de sportschool te vinden zijn. Vaak zie je dat deze mensen op zoek zijn naar goede supplementen. Mobicep biedt een ruim aanbod van pre-workouts en eiwit shakes aan. Hiermee kunnen sporters betere prestaties halen tijdens het trainen. Wanneer je de socials van Mobicep in de gaten houdt, heb je vast wel eens karren met supplementen voorbij zien komen die dagelijks verzonden worden door heel Nederland. Het schijnt dat Mobicep hier ongeveer 210.000 euro per maand mee verdient. Dat komt neer op bijna 2.500.000 euro per jaar. Dat is erg indrukwekkend. 

Waar woont Mobicep?

Mobicep verdient dus goed geld met het verkopen van zijn supplementen. Het is dus geen verrassing dat Mobicep in een prachtig huis woont waar hij kan genieten van zijn eigen autopark. De villa van Mobicep heeft een waarde van zo’n 785.000 euro. Wie Mobicep volgt weet dat hij erg gelovig is en dit ook erg serieus neemt. Daarom gaan we ervan uit dat Mobicep geen lening voor zijn huis heeft afgesloten. Het is in de Islam namelijk niet toegestaan om rente te betalen. Dit betekent dat hij dit huis waarschijnlijk handje contantje heeft betaald. 

Wat is de nationaliteit van Mobicep?

Mobicep is geboren in de achterstandswijk Hoge Vucht in Breda. Hij zegt dat dit een wijk is waar bijna alleen maar buitenlanders wonen. Naar eigen zeggen is ongeveer 70 procent van de bewoners Marokkaans. Mobicep geeft aan dat hij zich een echte Brabander voelt, maar dat hij overal waar hij komt als buitenlander wordt gezien. In Nederland zullen ze hem altijd zien als Marokkaan, terwijl mensen in Marokko hem weer als een Nederlander zien. Zelf doet hem dat niet zo veel. Hij vindt het vooral belangrijk dat hij goed met mensen op kan schieten ongeacht de afkomst. 

Wie is de vrouw van Mobicep?

Mobicep heeft een vrouw en twee kinderen. De kinderen van Mobicep zijn regelmatig te zien op zijn YouTube kanaal en zijn Instagram. Zijn oudste zoon is bekend onder de naam Bicep Junior. Verder houdt hij het liefst zijn familie buiten de schijnwerpers. Er is niet veel bekend over de vrouw van Mobicep. Wij zijn zelfs niet achter haar naam kunnen komen. Wel weten we dat Mobicep en zijn vriendin samenwonen in hun villa die Mobicep met zijn vermogen heeft kunnen kopen. 

Inkomen van Mobicep

Het geschatte inkomen van Mobicep komt neer op ongeveer 210.000 euro per maand. De omzet van zijn bedrijf MB Nutrition komt neer op ongeveer 500.000 euro per maand. Mobicep houdt hiervan ongeveer 180.000 euro per maand aan over. Op het instagram account laat Mobicep regelmatig zien hoeveel bestellingen hij binnenkrijgt. Hier heeft Mobicep laten zien dat hij in minder dan twee jaar tijd 129.000 bestellingen binnen heeft gekregen. Wanneer je bedenkt dat hij per doos minimaal 19 euro winst maakt, heeft hij in de afgelopen 2 jaar minimaal 2.400.000 euro winst gemaakt op het verkopen van zijn supplementen. Dit komt neer op een inkomen van ongeveer 100.000 euro per maand. Het vermogen van Mobicep wordt ook geschat op 2.400.000 euro. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *