Wat is het vermogen van Enzo Knol?

Enzo Knol is op dit moment een van de succesvolste Nederlandse Youtubers. Dagelijks upload Enzo nieuwe video’s op zijn YouTube kanaal.  Op 20-jarige leeftijd brak hij door met zijn YouTube kanaal en sinds dien trekt hij dagelijks honderdduizenden en soms miljoenen kijkers. Enzo Knol bouwde zijn vermogen op met het maken van dagelijkse vlogs. Zijn fans zien hem dagelijks rijden in zijn Lamborghini Urus met een waarde van meer dan 300.000 euro. Hoe bouwde Enzo Knol zijn vermogen op? Dat en nog veel meer hebben we voor je uitgezocht.

Inhoudsopgave
  • Wie is Enzo Knol?
  • Hoeveel is Enzo Knol waard?
  • Waar woont Enzo Knol?
  • Wie is de vriendin van Enzo Knol?
  • Inkomen van Enzo Knol

Wie is Enzo Knol?

Op 9 juni 2013 uploadde Enzo Knol zijn eerste video op YouTube. Dit was het begin van een succesvolle carrière als vlogger. Zijn oudere broer Milan Knol maakte al een langere tijd video’s op het internet en hij bracht hem op het idee om zelf video’s te maken. Het YouTube kanaal van Enzo Knol kreeg veel nieuwe kijkers door een video die hij in 2014 publiceerde. In deze video mislukte een stunt op zijn fiets, waarna hij ten val kwam en zijn arm brak. Na het uploaden van deze video nam zijn populariteit en daarmee het aantal abonnees snel toe.

Op 29 december 2015 bereikte het kanaal van Enzo Knol een miljoen abonnees. Hierdoor werd hij niet alleen de grootste Nederlandse Youtuber, ook verdiende hij het meeste geld met het maken van YouTube video’s. Met het vermogen dat Enzo Knol heeft weten op te bouwen heeft hij meerdere sleutels aan zijn sleutelbos toe kunnen voegen. Zoals eerder vermeld rijdt Enzo knol in een Lamborghini Urus die meer dan 300.000 euro heeft gekost. Daarvoor was hij ook eigenaar van een Porsche Panemera 4s, Jeep Trackhawk en meerdere motoren waaronder een Yamaha Niken.

Hoeveel is Enzo Knol waard?

Tijdens het schrijven van dit artikel heeft de vlogger meer dan 2,6 miljoen abonnees op zijn kanaal. Hiermee heeft Enzo Knol ondertussen een flink vermogen weten te vergaren. De meeste Youtubers verdienen gemiddeld 1000 euro per 1 miljoen views. Ondertussen heeft Enzo Knol in totaal meer dan 2 miljard weergaven op zijn video’s.  Dat betekent dat hij meer dan 2 miljoen euro heeft verdiend met zijn YouTube video’s alleen.

Natuurlijk heeft Enzo Knol zijn vermogen te danken aan zijn YouTube video’s. Hij heeft meerdere sponsordeals en zijn eigen merchandise waar hij veel van zij inkomsten aan te danken heeft. In een interview laat Enzo Knol weten dat hij ongeveer de helft van zijn vermogen te danken heeft aan de verkoop van merchandise. In totaal werd het vermogen van Enzo Knol geschat op zo’n 2 tot 4 miljoen euro.

Waar woont Enzo Knol?

In 2014 ruilde Enzo Knol zijn ouderlijk huis in voor een eigen huis in Hilversum. In maart 2016 kocht hij zijn eerste appartement in Zeist. Voor dit appartement betaalde Enzo Knol een slordige 430.000 euro dat hij dankzij zijn vermogen handje contantje heeft kunnen betalen.  Begin januari 2021 maakte Enzo Knol bekend dat hij samen met zijn vriendin Myron een villa in Soesterberg heeft gekocht. Dit huis staat bovendien in dezelfde straat als het huis van zijn broer Milan. De villa heeft meer dan 900.000 euro gekost, en beschikt over acht kamers. In 2021 kocht heeft Enzo ook nog twee appartementen gekocht aan het Italiaanse Gardameer.

huis enzo knol

Wie is de vriendin van Enzo Knol?

Sommige fans van Enzo Knol waren erg teleurgesteld toen zijn vorige relatie met Dee van der Zeeuw ten einde liep. Dagelijks was de koppel samen te zien in de vlogs van Enzo. Deze relatiebreuk is ondertussen alweer een hele tijd geleden. In 2019 was Myron Koops steeds vaker te zien in de video’s van Enzo Knol, maar in november 2020 maakte de koppel hun relatie officieel voor de buitenwereld.

Myron is een lange tijd schaarser geweest, maar dit maakte haar erg ongelukkig. Ze is gestopt met schaatsen en heeft zo haar nieuwe liefde Enzo ontmoet. De nieuwe vriendin van Enzo Knol werd in korte tijd razend populair bij de fans van de video’s. Het koppel houdt zeker van spanning. In de video’s laat Enzo regelmatig zien wat voor gekke dingen ze allemaal doen samen. In januari 2021 woont Enzo knol samen met zijn vriendin in een prachtige villa in Soesterberg.

Inkomen van Enzo Knol

In het afgelopen jaar verdiende Enzo Knol zo’n 1.1 miljoen euro. In totaal brengt dit het vermogen van Enzo Knol op ongeveer 5 miljoen euro. Niet voor niets dat hij ondertussen samen met zijn vriendin in een riante villa woont. Per dag worden de video’s van Enzo Knol ongeveer 1 miljoen keer bekeken. Doordat ongeveer de helft van zijn video’s een adblocker hebben waardoor er geen inkomsten zijn. Dit betekent dat hij alsnog dagelijks voor ongeveer 500.000 views betaald krijgt. Dit betekent dat hij dagelijks ongeveer 1500 euro verdient voor zijn YouTube video’s. Dit betekent dat Enzo Knol jaarlijks zo’n 550.000 euro verdient aan zijn video’s. De vlogger is nog altijd razend populair. Hierdoor zal het vermogen van Enzo Knol de komende jaren nog flink opgeschaald worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *