Wat is het vermogen van Cesar Millan

Waar we in Nederland natuurlijk allemaal Martin Gaus wel kennen als hondentrainer, is Cesar Millan wereldwijd ook bekend als ‘hondenfluisteraar’. Hij is vooral beroemd door zijn bijzondere manier van aanpakken als het gaat om het trainen van honden. Waar veel andere trainers zich vooral focussen op de hond, gaat Cesar ook aan de slag met het baasje van de hond. Hij zegt namelijk dat 95 procent van de gevallen niet door de hond zelf komt dat ze een gedragsafwijking hebben, maar dit vooral is veroorzaakt doordat het baasje geen idee heeft wat ze moeten doen. Omdat Cesar Millan met deze methodes een enorm vermogen bij elkaar heeft weten te vergaren en wij net als jullie ook benieuwd zijn hoeveel dit nu daadwerkelijk is, zijn we hier voor je ingedoken. Dus wil jij weten wat het vermogen van Cesar Millan is, dan zit je hier goed!

Waar woont Cesar Millan?

Cesar Millan, geboren op 27 augustus 1969 in Culiacan, Mexico, staat bekend als ‘The Dog Whisperer’ en is een wereldberoemde hondenpsycholoog en tv-persoonlijkheid. Hij heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd door zijn unieke benadering van het begrijpen en trainen van honden. Cesar Millan emigreerde naar de Verenigde Staten in 1990 en vestigde zich in Los Angeles. Zijn opkomst naar roem begon toen hij als hondengeleider werd ontdekt door televisieproducenten. Hoe dit precies verderging en wat het vermogen van Cesar Millan is, vertellen we je nu!

Waar verdient Cesar Millan zijn geld mee?

Millan heeft zijn fortuin natuurlijk voor het overgrote deel vergaard via zijn televisieoptredens, boeken, lezingen en zijn hondentrainingscentrum, het Dog Psychology Center in Californië. Hij is auteur van bestsellers en heeft ontzettend veel producten en diensten rondom hondentraining op de markt gebracht. Het voordeel van zijn technieken, is dat het geschikt is voor ieder ras. Dus of je nu een labradoodle mini wilt heropvoeding of aan de slag wilt gaan met het veranderen van het gedrag van een Chow Chow.

Wat is het vermogen van Cesar Millan?

Nu we weten wie Cesar Millan is en waar hij zijn geld mee heeft verdiend en nog steeds verdiend, is het tijd om te kijken wat zijn vermogen is. Het exacte vermogen weten we niet, maar we kunnen wel een schatting maken. Als we kijken naar zijn huis en ook een berekening maken van de inkomsten die hij door de jaren heen heeft weten te vergaren, dan wordt het vermogen van Cesar Millan geschat op zo’n 25 miljoen dollar. Niet gek voor het heropvoeden van een stel honden en hun baasjes toch? Of het nu ging om een doodle hond, bulldog of een van de vele andere hondenrassen, Millan ging ermee aan de slag en met succes!

Hoe ziet de toekomst er voor Millan uit?

Millan is niet meer zo actief als vroeger, maar nog altijd verdient hij leuk geld. De inkomsten van de verschillende boeken die nog steeds worden verkocht en ook de online cursussen die beschikbaar zijn, stijgen gestaag door. Mochten wij in de tussentijd nog meer te weten komen over deze Mexicaanse hondenfluisteraar, dan zullen we dit uiteraard zo snel mogelijk met je delen.