Wat is het vermogen van Bruce Crompton?

Wat is het vermogen van Bruce Crompton? De liefhebbers van de serie Combat Dealers weten waarschijnlijk wel wie deze man is. Crompton is namelijk de ster van deze show die te zien is op Discovery Channel. Hij wordt hierin gevolgd samen met de werknemers van zijn bedrijf Axis Track Services. Bruce Crompton en zijn team kopen en herstellen oude wapens en legervoertuigen om ze vervolgens te verkopen of te bewaren. Zo zijn hun producten ook al te zien geweest in diverse series en films, waaronder Fury. Wat is het vermogen van Bruce Crompton geworden door zijn bedrijf en Combat Dealers? Dat leggen we in dit artikel uit.

Wie is Bruce Crompton?

Bruce Crompton is een Britse ondernemer, tv-persoonlijkheid en militaire liefhebber die bekend staat om zijn optredens in het tv-programma ‘Combat Dealers’. Hij werd geboren in 1959 in Engeland. Crompton heeft een achtergrond in militaire geschiedenis en is gepassioneerd door militaire memorabilia, met name uit de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft een grondige kennis van militaire voertuigen, wapens en artefacten en is al vele jaren betrokken bij het kopen, verkopen en restaureren van militaire artikelen.

Crompton kreeg brede erkenning door zijn optredens in het tv-programma “Combat Dealers”, dat werd uitgezonden op het UKTV-kanaal. De show volgt Crompton en zijn team terwijl ze militaire voertuigen, wapens en andere items uit verschillende tijdperken zoeken en herstellen, met een bijzondere focus op artefacten uit de Tweede Wereldoorlog. Crompton’s enthousiasme, kennis en expertise in militaire geschiedenis en memorabilia hebben hem tot een prominente figuur gemaakt in de wereld van militaire verzamelobjecten.

Waar verdient Bruce Crompton zijn geld mee?

Het is belangrijk op te merken dat de specifieke details van het inkomen van Bruce Crompton en hoe hij geld verdient, kunnen variëren, omdat ze gebaseerd zijn op verschillende factoren, zoals zijn zakelijke activiteiten, tv-optredens, boekverkopen en andere ondernemingen. Als veelzijdige ondernemer en tv-persoonlijkheid heeft Crompton waarschijnlijk meerdere inkomstenbronnen op het gebied van militaire memorabilia en aanverwante activiteiten. We weten in ieder geval dat hij verdient met zijn bedrijf Axis Track Services en de serie Combat Dealers. Daarnaast is Bruce Crompton ook de directeur van de spoorwegdivisie van de Lanes Group plc. Ook zo verdient de Engelsman dus geld.

Hoeveel is Bruce Crompton waard?

Het echte vermogen van Bruce Crompton is helaas onbekend, al hebben experts wel een gokje gewaagd. Ze denken namelijk dat Bruce Crompton zo’n 10 miljoen euro waard is. Het precieze bedrag weten we dus niet, maar we kunnen wel met enige zekerheid zeggen dat Bruce Crompton een miljonair is.

Waar woont Bruce Crompton?

Het is helaas onbekend waar Bruce Crompton woont.

Wie is de vrouw van Bruce Crompton?

De vrouw van Bruce Crompton heet Sue Cromtpon. Ze hebben samen meerdere kinderen, al zijn er weinig over deze kids bekend. We weten wel dat een van de dochters Lois heet.

Het inkomen van Bruce Crompton

Het inkomen van Bruce Crompton is helaas onbekend.