Wat is het vermogen van Roger Lambrecht?

Wat is het vermogen van Roger Lambrecht? Deze Belg was eerst een voetballer, maar zijn loopbaan werd geen groot succes. Daarom ging hij werken voor Michelin en startte Roger Lambrecht vervolgens zijn eigen bandencentrale op. Dit werd wel een enorm succes, wat hem uiteindelijk rijk genoeg maakte om KSC Lokeren te kopen. Deze club uit België won twee keer de Beker van België terwijl Roger Lambrecht de voorzitter was. Inmiddels is KSC Lokeren helaas failliet. Wat is het vermogen van Roger Lambrecht? Je leest het hieronder!

Wie is Roger Lambrecht?

Roger Lambrecht was een Belgische zakenman die bekend stond als de voormalige eigenaar en voorzitter van KSC Lokeren, een Belgische professionele voetbalclub. Lambrecht werd geboren op 19 augustus 1931 in Lokeren, België, en hij stierf op 15 februari 2022. Lambrecht nam in 1994 Sporting Lokeren over en werd een prominente figuur in het Belgische voetbal. Hij investeerde aanzienlijke middelen in de club, waardoor ze succes boekten, waaronder het winnen van de Beker van België. Dit lukte KSC Lokeren zelfs twee keer.

De club had de afgelopen jaren echter te kampen met financiële problemen en Lambrecht kon geen koper of investeerder vinden om de activiteiten van de club te ondersteunen. Als gevolg hiervan kwam Sporting Lokeren voor financiële uitdagingen te staan ​​en zag Lambrecht zich genoodzaakt de club in 2019 te verkopen. Een jaar later werd de club helaas failliet verklaard.

Roger Lambrecht is bovendien zelf een oud-voetballer. Hij speelde eerst voor Standaard FC Lokeren in zijn geboorteplek, waarna hij later een transfer maakte naar Vigor Wuitens Hamme. Lambrecht speelde vervolgens voor Jeunesse Arlonaise, in de buurt van deze club vervulde de Belg namelijk zijn militaire dienstplicht. Uiteindelijk keerde Roger Lambrecht terug bij Standaard FC Lokeren als speler-trainer, maar uiteindelijk stopte hij om te gaan werken bij Michelin. Roger Lambrecht stichtte later zijn eigen bandencentrale op.

Waar verdient Roger Lambrecht zijn geld mee?

Roger Lambrecht, de voormalige eigenaar van KSC Lokeren, stond erom bekend geld te hebben verdiend met zijn succesvolle zakelijke ondernemingen in de auto-industrie. Hij bezat en exploiteerde verschillende autodealers in België, die waarschijnlijk inkomsten genereerden door de verkoop van voertuigen, service en onderhoud en andere autogerelateerde diensten. De automobielactiviteiten van Lambrecht waren naar verluidt lucratief, wat hem de financiële middelen opleverde om te investeren in KSC Lokeren, een professionele voetbalclub in België. Roger Lambrecht verdient inmiddels geen geld meer doordat hij overleden is.

Hoeveel is Roger Lambrecht waard?

Roger Lambrecht is overleden en heeft daardoor geen vermogen meer. Wel weten we wat zijn vermogen was voor zijn overlijden. Roger Lambrecht was namelijk ongeveer 24 miljoen euro waard.

Waar woont Roger Lambrecht?

Roger Lambrecht is geboren in Lokeren, waar hij ook het grootste gedeelte van zijn leven heeft gewoond. Inmiddels is hij overleden.

Wie is de vrouw van Roger Lambrecht?

De vrouw van Roger Lambrecht overleed op 9 juli 2020 op 88-jarige leeftijd. Ze waren op dat moment 62 jaar getrouwd en kregen samen vier kinderen. Roger Lambrecht zelf overleed op 15 februari 2022, hij was destijds 90 jaar oud.

Het inkomen van Roger Lambrecht

Roger Lambrecht is overleden en verdient daardoor niet meer een inkomen.