Wat is het vermogen van Sig Hansen?

Wat is het vermogen van Sig Hansen? Als je ooit Deadliest Catch hebt gekeken op Discovery Channel is de kans groot dat je deze naam herkent. Hansen wordt namelijk gevolgd in deze serie als kapitein van de Northwestern, een vissersboot in de Beringzee. Sig Hansen heeft bovendien een boek geschreven waarin hij zijn ervaringen als visser beschrijft. Wat is het vermogen van Sig Hansen geworden als visser en hoofdrolspeler van een reality show? Dat lees je in dit handige artikel!

Wie is Sig Hansen?

Sig Hansen is een Noors-Amerikaanse visser, televisiepersoonlijkheid en auteur die vooral bekend is als de kapitein van het vissersvaartuig Northwestern, te zien in het reality-tv-programma ‘Deadliest Catch’. Hij werd geboren op 28 april 1966 in Seattle, Washington, Verenigde Staten. Sig Hansen komt uit een lange rij vissers en hij is al vele jaren betrokken bij de commerciële visserij in de Beringzee. De Northwestern is een krabvissersvaartuig dat opereert in de gevaarlijke wateren van de Beringzee, bekend om zijn barre weersomstandigheden en uitdagende visomgeving.

“Deadliest Catch”, uitgezonden op Discovery Channel, volgt de levens van vissersploegen die de gevaarlijke omstandigheden van de Beringzee trotseren om de koningskrab en opiliokrab van Alaska te vangen. Sig Hansen is een centrale figuur in de show sinds deze voor het eerst werd uitgezonden in 2005 en staat bekend om zijn sterke leiderschap, stoere houding en diepgaande kennis van vissen. Afgezien van zijn werk aan “Deadliest Catch”, is Sig Hansen ook verschenen in andere tv-shows, documentaires en talkshows over vissen en de zee. Hij heeft een boek geschreven met de titel “North by Northwestern: A Seafaring Family on Deadly Alaskan Waters”, dat inzicht geeft in zijn ervaringen als visser en het leven op de Beringzee.

Waar verdient Sig Hansen zijn geld mee?

Het inkomen van Sig Hansen wordt verdiend door een combinatie van zijn werk als commerciële visser, zijn rol als kapitein van de Northwestern, zijn optredens in “Deadliest Catch” en andere tv-shows, en de verkoop van zijn boek. Bovendien kan hij ook inkomsten verdienen door middel van aanbevelingen, openbare optredens en andere zakelijke ondernemingen die verband houden met zijn visserijcarrière en publieke persoonlijkheid. De details van zijn verdiensten kunnen echter variëren en zijn onderhevig aan factoren zoals contracten, overeenkomsten en zakelijke regelingen. Sig Hansen verdient zijn geld dus op meerdere manieren, maar vooral door zijn rol in Deadliest Catch en zijn werk als kapitein van de Northwestern.

Hoeveel is Sig Hansen waard?

Sig Hansen heeft dus vooral geld verdiend als visser, wat hij nu doet als kapitein van de Northwestern. Hij wordt in deze rol al jaren gevolgd door Discovery Channel, waarmee hij te zien is in Deadliest Catch. Daarnaast heeft Hansen een biografie geschreven over zijn werk als visser en zijn ervaringen op de Beringzee. Sig Hansen, die officieel Sigurd Jonny Hansen heet, heeft zodoende een flink eigen vermogen opgebouwd. We denken zelfs dat Sig Hansen momenteel 4 miljoen euro waard is. Hij is in ieder geval een miljonair!

Waar woont Sig Hansen?

Sig Hansen mag dan wel Noorse ouders hebben, hij werd alsnog geboren in de Verenigde Staten, namelijk Seattle. Hier groeide hij ook op en woont hij zelfs nog altijd met zijn vrouw June. Sig Hansen is dan ook de fan van de sportteams uit Seattle, namelijk de Seattle Seahawks en de Seattle Mariners.

Wie is de vrouw van Sig Hansen?

Sig Hansen is twee keer getrouwd geweest. Tijdens zijn eerste huwelijk kreeg hij met zijn vrouw een dochter genaamd Melissa. Inmiddels hebben ze geen contact meer. De huidige vrouw van Sig Hansen heet June. Ze hebben samen twee dochters geadopteerd: Nina en Mandy. Beide dochters hebben al kinderen. Mandy werkt bovendien voor Sig Hansen op de Northwestern, ze is namelijk zijn aflossingskapitein. In 2019 werd bekend gemaakt dat de vrouw van Sig Hansen, June, kanker heeft. Sig Hansen zelf heeft ook de nodige gezondheidsproblemen gehad, zo kreeg hij twee keer een hartaanval.

Het inkomen van Sig Hansen

Het is onbekend wat Sig Hansen als visser en kapitein van de Northwestern verdiend, maar we weten wel wat zijn salaris in Deadliest Catch is. Sig Hansen krijgt hiervoor namelijk een jaarlijks inkomen van 450 tot 900 duizend euro. Het is goed om te weten dat dit een gerucht is, het salaris van Sig Hansen is dus niet officieel bekend gemaakt.