Deze BN’ers zijn rijk geworden met vastgoed!

Vastgoed is niet alleen een geliefde investering voor financiële goeroes, maar ook voor onze eigen BN’ers. Sommigen hebben met hun zakelijke instinct fortuinen opgebouwd in het vastgoed, naast hun andere succesvolle carrières. Het blijkt een lucratieve inkomstenbron voor enkele van de meest succesvolle BN’ers. Lees meer over hoe deze BN’ers rijk zijn geworden in deze lucratieve sector.

John en Linda de Mol

John de Mol heeft met zijn succesvolle tv-carrière een aanzienlijk vermogen opgebouwd. Naast zijn indrukwekkende verdiensten uit shows als Big Brother en The Voice, heeft hij een uitgebreide vastgoedportefeuille. Zijn portfolio omvat achttien objecten, voornamelijk stukken land rond zijn villa in Blaricum en diverse bedrijfspanden en huizen. Zijn bekendste aankoop is wel degelijk het opkopen van bijna het volledige omliggende gebied van zijn villa in Blaricum. Hoewel het aanvankelijk op verzet stuitte, wist hij uiteindelijk vrijwel alle nabijgelegen percelen in handen te krijgen.

Zijn zus Linda is ook geen onbekende in de vastgoedwereld. Met zes eigendommen in Nederland en een villa in Portugal, laat ze haar zakelijke kant duidelijk zien. Haar bescheidener portfolio bestaat voornamelijk uit haar huidige villa in Huizen en huizen voor familieleden. Het kan aannemelijk zijn dat zowel John als Linda de Mol gebruikmaakt van een zakelijk hypothekenfonds om zo als eerst toegang te krijgen tot interessante vastgoedstukken.

André Rieu

André Rieu, de populaire violist, heeft met zijn productiebedrijf een enorm kapitaal opgebouwd. Hij heeft het grootste deel van zijn winst in vastgoed gestoken, waaronder panden in Maastricht en enkele woningen buiten zijn woonplaats. Rieu is eigenaar van negentien panden, waardoor hij een van de grootste vastgoedbezitters van Maastricht is. Zijn vastgoedbezit wordt door diverse bronnen geschat op ruim 20 miljoen euro.

De weduwe van Marc de Hond

Marc de Hond, ondernemer en theatermaker, was tot het einde toe actieg bezig was met beleggen in vastgoed. Zijn weduwe, Remona, beheert nu een portefeuille van twintig panden, variërend van huizen tot bedrijfspanden, met een focus op Rotterdam en omgeving. De portefeuille bestaat uit een huis in Oegstgeest en verschillende winkel- en kantoorpanden in Rotterdam. Wat ook leuk is om te weten is dat zij zelfstandig met behulp van haar scherpe onderhandelingsvaardigheden het droomhuis van haar gezin wist aan te schaffen. Deze eigendommen vormen een sterke financiële basis voor de toekomst van haar gezin.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes, een wereldwijd bekend model, heeft ook haar sporen verdiend in vastgoed. Ze bezit diverse stukken land en panden, met een duidelijke voorkeur voor grond in Friesland en een reusachtig stuk grond in Huizen. Deze investeringen weerspiegelen haar langetermijnvisie en ondernemersdrang buiten de modellenwereld. Interessant is dat deze investeringen gericht lijken op zowel het behoud van natuur als toekomstige projectontwikkeling. Zodoende, een echte onderneemster die bereid is een vastgoedimperium op te bouwen.

Martin Garrix

De jonge dj Martin Garrix heeft, ondanks zijn leeftijd, al een indrukwekkend aantal eigendommen weten te verwerven. Zijn collectie bevat kale nieuwbouwterreinen en parkeerplaatsen in de binnenstad van Amsterdam, waar hij naar verluidt zijn eigen penthouse heeft. In totaal bestaat zijn vastgoedportefeuille uit dertien grondgebieden, met de focus op parkeerplaatsen in Amsterdam en luxe penthouses. Dit getuigt van een slimme strategie om zijn inkomsten te diversifiëren.