Wat is het vermogen van Linda de Mol

Wat is het vermogen van Linda de Mol? Een vraag die natuurlijk bij velen heerst. Wanneer we de naam Linda de Mol roepen, dan is deze natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan de inmiddels van de televisie verdwenen Jeroen Rietbergen. Tevens is Linda de Mol ook de zus van John de Mol en Tante van neef Jonhy de Mol. Dat Linda de afgelopen tijd flink wat voor haar kiezen heeft gehad met de hele affaire rondom ‘The Voice of Holland’ is slechts een understatement. Toch hoeven we met de zus van Nederlands grootste mediamagnaat geen medelijden te hebben als het gaat om geld. Maar wat is het vermogen van Linda de mol nu eigenlijk? Dat ze er warmpjes bij zit, is natuurlijk geen enkele verrassing, maar hoeveel heeft ze nu daadwerkelijk verdiend aan dat inmiddels nostalgische spel met de gouden koffertjes? Dit en meer, je leest het in dit artikel!

Inhoudsopgave
  • Wie is Linda de Mol?
  • Waar verdient Linda de Mol haar geld mee?
  • Hoeveel is Linda de Mol waard?
  • Waar woon Linda de Mol?
  • Wie is de vriend van Linda de Mol
  • Inkomen Linda de Mol

Wie is Linda de Mol?

Linda de Mol is geboren op 27 januari 1964 in Hilversum, Nederland. Linda  is een Nederlandse televisieproducent en presentatrice. Zij is de zus van Endemol mede oprichter John de Mol, en is betrokken geweest bij de productie van verschillende populaire Nederlandse reality shows, waaronder “Big Brother” en “The Voice of Holland”. Ze heeft ook verschillende programma’s gepresenteerd, waaronder Linda’s Zomerweek en Linda’s Keuken. We kunnen dus wel stellen dat ze de afgelopen jaren niet alleen flink wat voor medialand heeft betekent, maar hier ook een serieus vermogen mee heeft weten te vergaren.

Waar verdient Linda de Mol haar geld mee?

Linda de Mol verdient haar geld voornamelijk als televisieproducent en presentatrice. Ze is betrokken bij de productie van verschillende populaire Nederlandse realityshows, zoals “Big Brother” en “The Voice of Holland” en presenteert ook diverse programma’s zoals “Linda’s Zomerweek” en “Linda’s Kitchen”. Ze is ook ondernemer en heeft diverse bedrijven zoals Linda de Mol Media groep, Linda de Mol Productions en Linda de Mol Magazine. Het vermogen van Linda de Mol zal dus de komende jaren alleen maar verder stijgen, maar wat het vermogen van Linda nu daadwerkelijk is, dat vertellen we je nu!

Hoeveel is Linda de Mol waard?

Het is moeilijk om een precieze waarde te geven voor het vermogen van Linda de Mol, omdat haar financiële situatie privé is. Er zijn echter geruchten en schattingen over haar vermogen in de media, maar deze zijn vaak speculatief en niet bevestigd door Linda de Mol zelf of haar vertegenwoordigers. Het is daarom het beste om geen specifieke getallen te noemen en te verwijzen naar haar als een succesvolle televisieproducent en ondernemer. Toch zullen wij ´hetvermogenvan.nl´ geen artikel over het vermogen van Linda de Mol publiceren als we hier niet wat verder zullen zijn ingedoken. Het exacte vermogen is niet bekend, maar naar verwachting wordt het vermogen geschat op een totaal van zo’n 30 miljoen. Het is daarom dus ook helemaal niet zo vreemd dat ze onlangs voor zichzelf een miljoenen optrekje heeft weten te vinden en ook voor haar kinderen een prachtig huis heeft gekocht.

Waar woon Linda de Mol?

Linda de Mol woont in Nederland, maar de precieze locatie van haar woonplaats is niet openbaar gemaakt. Ze houdt haar privéleven grotendeels uit de media en heeft er voor gekozen haar persoonlijke informatie zoals haar adres niet te delen met het publiek. Wel weten we dat ze inmiddels de trotse eigenaresse is van een enorme Villa in of nabij Hilversum. De kans dat dit in het verlengde van de populaire serie ‘voetbalvrouwen’ in het gooi is, is natuurlijk vrij groot. Omdat Linda het grootste deel van de tijd op straat wordt herkent, is het dus ook niet zo vreemd dat ze regelmatig haar koffers pakt en lekker op vakantie gaat. Met haar stijlvolle koffer van rolkoffer.nl vliegt Linda en haar gezin over de hele wereld, om even te ontvluchten aan haar drukke bestaan.

Wie is de vriend van Linda de Mol

We weten natuurlijk allemaal hoe de relatie tussen Linda de Mol en toenmalige vriend Jeroen Rietbergen is afgelopen. Of ze momenteel een vriend heeft, dat is helaas niet bekend. Wat we wel weten, is dat Linda uit een eerdere huwelijk een prachtige dochter heeft, die inmiddels ook bezig is met het opbouwen van een prachtige carrière. Noa Vahle, zoals haar dochter heet, heeft zelfs in 2022 ruim 4 weken verslag gedaan voor onder andere de mannen van voetbal inside, van het WK in Qatar. Dat Johan Derksen haar als ontzettend talent ziet, is dus helemaal niet zo heel erg gek.

Inkomen Linda de Mol

Nu we inmiddels weten dat het vermogen van Linda de Mol op ruim 30 miljoen ligt, is het ook goed te weten wat het inkomen is. Want deze 30 miljoen, daar blijft het natuurlijk de komende jaren niet bij. Dus wat verdiend Linda de Mol nu eigenlijk? Het inkomen van Linda de Mol is privé en niet openbaar bekend, er zijn geen cijfers beschikbaar in de media. Linda de Mol is een succesvolle televisieproducent en ondernemer, dus haar inkomen wordt vermoedelijk gegenereerd uit de productie van televisieprogramma’s, haar presentatie-inkomsten, haar bedrijven en andere zakelijke activiteiten. Wat we wel weten, is dat ze inmiddels al enige tijd onder contract staat bij haar broer John de Mol en laat dit nu net één van de rijkste mannen van Nederland zijn. De kans dat ze dus rijkelijk wordt beloond voor haar diensten, die is relatief groot kunnen wel stellen.