Het vermogen van Peter Schouten

Peter Schouten is een bekende advocaat die geboren is in Haarlem en momenteel werkzaam is in Nederland. Hij kwam in 1986 naar Breda en heeft vervolgens in verschillende delen van de wereld gewoond, waaronder Brussel en Kuala Lumpur vanaf 1992. Schouten is vooral bekend vanwege zijn werk als advocaat in verschillende spraakmakende zaken. Zo was hij betrokken bij het verdedigen van verdachten in de bekende Passage-zaak, waarbij het ging om een serie liquidaties in de Amsterdamse onderwereld. Ook was Schouten betrokken bij de zaak rondom coffeeshop The Grass Company in Tilburg, waarbij het ging om overtredingen van de Opiumwet. Voor de enorme dossiers die Peter Schouten behartigd, heeft hij eigenlijk een weekendtas nodig. Omdat dit natuurlijk voor het grootste gedeelte allemaal is gedigitaliseerd, kan hij prima met een aktetas uit de voeten.

Peter Schouten bekend van de media

Voordat Peter Schouten advocaat werd, heeft hij ruim 30 jaar gewerkt in de media. Hij begon als journalist bij de Staatscourant en later bij Management Totaal. Daarna heeft hij zich beziggehouden met uitgeven, managen en was hij directeur/grootaandeelhouder van verschillende uitgeverijen, multimedia- en televisiebedrijven. Als zakenman heeft hij veel internationale ervaring opgedaan en kantoren gevestigd in 19 landen in Europa, Zuidoost-Azië, Afrika en de Verenigde Staten. Schouten’s brede zakelijke ervaring zorgt ervoor dat bestuurders van rechtspersonen die met justitie in aanraking komen, een advocaat vinden die niet alleen verstand heeft van de wet, maar ook de taal en het bedrijfsleven goed begrijpt. Dit maakt hem een waardevolle advocaat voor ondernemers die op zoek zijn naar juridische bijstand.

Waar verdiend Peter Schouten zijn geld mee?

Peter Schouten verdient zijn geld als advocaat. Hij heeft twee kantoren, een in Breda en een in Eindhoven. Het kantoor in Breda is opgericht in 2011 en heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio. Schouten staat hier al sinds jaar en dag juridisch bij in verschillende grote strafzaken en heeft daarmee veel ervaring opgedaan in de strafrechtelijke praktijk. Dankzij zijn expertise en inzet heeft Schouten zich weten te vestigen als een gerenommeerd advocaat en is hij een belangrijk persoon in de Nederlandse advocatuur. Landelijke bekendheid kreeg schouten natuurlijk door zijn rol in het bijzondere ‘Marengo proces’, waar hij en ook zijn compagnon zich inmiddels hebben teruggetrokken om nog onduidelijke reden.

Wie is de vriendin van Peter Schouten?

Naast het zakelijke gedeelte, heeft advocaat Peter Schouten natuurlijk ook een privéleven. Ondanks het feit dat hij zijn gezin het liefst zoveel mogelijk op de achtergrond houdt, is er beperkt informatie over ze bekend. Peter Schouten heeft namelijk niet één, maar twee vriendinnen. Beide vrouwen weten dit ook van elkaar en accepteren dit ook. Waar hij de één met valentijnsdag verrast met een prachtige crossbody tas, neemt hij de ander mee uit eten. Over samenwonen wil Schouten het voorlopig nog niet hebben, zijn werk en ook zijn vrijheid is hem ontzettend dierbaar en dat houdt hij de komende jaren nog graag even zo. Mocht hier in de toekomst verandering in komen, dan laten we jullie dit uiteraard zo snel mogelijk weten.