Wat is het vermogen van Michael Blakey?

Wat is het vermogen van Michael Blakey? Michael Blakey is een zeer succesvolle en beroemde persoonlijkheid in het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft in Londen gewoond en is daar ook zijn carrière begonnen. Blakey is tegenwoordig een zeer beroemde muzikant, producer, songwriter, arrangeur en artiestenmanager die in de Verenigde Staten woont, nadat hij ook in Madrid en Berlijn gestudeerd heeft. Wat is het vermogen van Michael Blakey inmiddels? We leggen het in dit artikel uit! 

Wie is Michael Blakey?

Michael Blakey is een Brits-Amerikaanse muziekproducent, ondernemer en investeerder. Hij werd geboren op 8 december 1958 in Londen, Engeland, en verhuisde later naar de Verenigde Staten, al heeft hij ook nog muziek in Madrid en Berlijn gestudeerd. Blakey werkt al meer dan 30 jaar in de muziekindustrie en heeft een breed scala aan artiesten geproduceerd en geleid. Hij kreeg enorme bekendheid door zijn werk met de band genaamd Tidal Force. In 1994 bracht Blakey een LP uit genaamd Will To Power, op Atico Records, met Tidal Force. Een ander werk, A Man Rides Through, werd ook een enorme hit.

Michael verliet de band en met zijn medeleden richtte hij in 1999 een platenlabel op met de naam 2KSounds. Zijn platenlabel werd het eerste dat muziek online promootte. In 2009 creëerde Michael Blakey samen met Ron White Organica Media Group. Hij creëerde veel liedjes en geweldige muziek met de groep. Blakey heeft ook Electra Star Management opgericht, dat veel grote klanten behandelde. Voorbeelden hiervan zijn Ron White, Pamela Anderson en Jimmy Connors. Blakey is ook mede-oprichter van een platenlabel en een mediagroep, wat zijn succes en populariteit meerdere malen heeft vergroot. Blakey begon zijn carrière als drummer, maar tegenwoordig is hij een van de meest succesvolle figuren in de UK.

Waar verdient Michael Blakey zijn geld mee?

Michael Blakey is een zeer opmerkelijke en prominente figuur in Londen. Hij heeft serieus succes behaald in zijn carrière, die allemaal betrekking heeft op muziek. Blakey begon zijn carrière als drummer en richtte later zijn eigen label op met zijn medebandleden. Al snel, na het succes van zijn label, richtte hij een mediagroep op, wat zijn waarde enorm verhoogde. Michael Blakey runt ook een sterrenmanagementbedrijf, Electra. Michael Blakey verdient zijn geld dus op meerdere manieren, al hebben ze wel grotendeels allemaal met muziek te maken.

Hoeveel is Michael Blakey waard?

Doordat Michael Blakey ondertussen al jarenlang actief is in de muziekwereld heeft de Brit veel geld verdiend. Dit komt niet alleen door zijn werk als muziekproducent, maar ook zeker met zijn ondernemingen en investeringen. We denken daarom dat Michael Blakey ondertussen een vermogen heeft van zo’n 75 miljoen euro. Dit is natuurlijk een schatting, maar alsnog verwachten experts dat Michael Blakey 75 miljoen euro waard is. Blakey is dus in ieder geval gemakkelijk een miljonair!

Waar woont Michael Blakey?

Michael Blakey woont in Londen en ook in Amerika. Hij bezit nogal wat onroerend goed, waaronder zijn huis in Londen en in Southampton. Afgezien daarvan bezit Blakey een heel mooi huis in Los Angeles, Californië. Deze woning is gevestigd in Beverly Hills en heeft maar liefst vier slaapkamers en ook nog eens vier badkamers. Blakey heeft in deze villa dan ook meer dan 5 duizend vierkante meter aan ruimte. Het huis ziet er bovendien van zowel binnen als van buiten regelrecht prachtig uit. In welke van zijn woningen Blakey de meeste tijd doorbrengt, is onbekend, maar we denken dat Michael Blakey vooral in Los Angelos woont.

Wie is de vrouw van Michael Blakey?

De vrouw van Michael Blakey is Sasha Blakey, waarmee hij in 2008 trouwde. Ze komt uit de Verenigde Staten en is geboren in 1980. Ze is eigenlijk puur door haar huwelijk met de muziekproducent bekend geworden, wat er ook voor heeft gezorgd dat er relatief weinig informatie bekend is over Sasha Blakey. Wel weten we dat ze al lang samen zijn, terwijl ze ook nog eens een kind hebben. Of hun kind een jongen of meisje is, weten we ook niet. Het stel heeft daarnaast niks bekend gemaakt over een naam en leeftijd. We weten dus eigenlijk alleen dat Michael Blakey met zijn vrouw Sasha Blakey een kind heeft, meer niet.

Het inkomen van Michael Blakey

Michael Blakey is een rijke man, dat durven we wel te stellen als we naar zijn vermogen kijken. Je bent nu natuurlijk ook nog benieuwd naar zijn salaris. Hoewel hier geen concrete cijfers voor te vinden zijn, hebben experts wel een gokje gedaan. Ze verwachten namelijk dat het inkomen van Michael Blakey per jaar meer dan 7 miljoen euro is. Dit komt neer op ruim 6 ton per maand, waar Blakey zeker niet over zal klagen. Hij krijgt dit inkomen door zijn werk als muzikant, maar dus ook doordat hij meerdere bedrijven heeft opgericht. Bovendien plaatst hij video’s op YouTube onder de naam ProducerMichael, waardoor Blakey opnieuw geld verdient.