Het vermogen van Sander Schimmelpenninck

Wat is het vermogen van Sander Schimmelpenninck? Een vraag die velen zichzelf stellen en die wij graag met je willen bespreken in dit artikel. Het exacte vermogen is lastig te achterhalen, maar een grove schatting is ons zeker gelukt. We kunnen stellen dat het vermogen van Sander Schimmelpenninck rond de 1 miljoen euro ligt, maar de afgelopen maanden aanzienlijk is gestegen. Hij is natuurlijk hoofdredacteur geweest bij de Quote en heeft daarnaast nog tal van andere klussen op televisie. Zo is Schimmelpenninck weleens te zien geweest aan tafel bij VI bij de heren Wilfred Genee, René van der Grijp en natuurlijk Johan Derksen. Omdat we graag alles over Sander Schimmelpenninck te weten wilden komen, hebben we niet alleen uitgezocht wat zijn vermogen is, maar ook wat hij op dit moment doet, waar hij zijn geld mee verdiend, waar hij woont en ook hoe het in de relationele sfeer zit.

Wie is Sander Schimmelpenninck?

Sander Cornelis graaf Schimmelpenninck, zoals hij volledig heet, is geboren in Hengelo (Overijssel) op 26 juni 1984. Hij is een Nederlands opiniemaker, schrijver en ook presentator. Schimmelpenninck was van 2016 tot medio 2020 hoofdredacteur van de Quote en is hij columnist van de Volkskrant, wat hij sinds september 2019 doet. Schimmelpenninck zit absoluut niet stil en heeft samen met Jaap Reese en Titus van Dijk ook een productiebedrijf opgericht dat bekendstaat als Tonny Media, die zich vooral richt op het maken van podcasts, waaronder ook de ‘Zelfpodcast’. Nadat Schimmelpenninck zijn studie had afgerond, werkte hij als stagiair bij een advocatenkantoor op de Amsterdamse Zuidas. Daarna opende hij samen met zijn vriend Jaap Reesema het pizzarestaurant ‘Pink Flamingo’ in Amsterdam. Sander ging in die tijd ook gewoon met de fiets met zijn regenjas maium aan naar zijn werk en was toe al voorvechter voor een beter klimaat.

Waar verdient Sander Schimmelpenninck zijn geld mee?

Het vermogen van Sander Schimmelpenninck blijft groeien en dat is natuurlijk niet voor niets. Wel weten we dat het vermogen van Sander Schimmelpenninck vandaag de dag (september 2023) nog altijd onder de miljoen zit. Iets wat naar eigen zeggen een kwestie van tijd is. Tijdens zijn baan als advocaat heeft hij een deel van zijn vermogen opgebouwd, maar veruit het grootste gedeelte verdiende hij in zijn periode als hoofdredacteur bij Quote. Daarnaast presenteerde Sander Schimmelpenninck de nodige programma’s en schoof hij regelmatig aan bij verschillende talkshows, waarvoor hij natuurlijk ook een aardige vergoeding kreeg.

Hoeveel verdiend Sander Schimmelpenninck

Dat het vermogen van Schimmelpenninck blijft groeien, is niet zo gek! Sander heeft zelf in eerdere interviews aangegeven dat hij gemiddeld een ton per jaar verdiend, maar dit inmiddels wel is opgelopen tot ruim het dubbele. Uiteraard maakt Schimmelpenninck ook een hoop kosten, waardoor het niet vanzelfsprekend is dat hij een groot deel van dit verdiende geld zelf kan houden. Met een geschat vermogen van net iets onder de miljoen en een jaarsalaris van bijna 2 ton, kunnen we wel stellen dat Schimmelpenninck er warmpjes bijzit.

Waar woont Sander Schimmelpenninck

Sander Schimmelpenninck heeft zijn roots liggen in Twente, waar hij is geboren en de nodige jaren heeft gewoond. Inmiddels woont hij zowel in Amsterdam als in Zweden. Toch heeft hij ervoor gekozen om zijn prachtige grachtenpand dat hij in 2021 voor 760.000 euro kocht, waarop een hypotheek van 750.000 euro rust, te verkopen. Dit deed hij in juli 2023, waarbij hij zijn woning voor 850.000 euro wist te verkopen. Dit heeft hem in iets meer dan twee jaar tijd een ton opgeleverd aan vermogen. Nadat hij zijn woning verkocht, heeft hij een nieuwe woning gekocht in Muiden.

Wie is de vriendin van Sander Schimmelpenninck?

De vriendin van Sander Schimmelpenninck is de Zweedse Lotta Klemming. De twee leerden elkaar in 2015 kennen en zijn inmiddels al heel wat jaartjes gelukkig samen. Hij bijzondere aan Lotte, is dat ze een bijzonder beroep heeft. Deze Zweedse schoonheid is namelijk oestervisser. Of de twee plannen hebben om te gaan trouwens of bezig zijn met gezinsuitbreiding, dat is voor nu nog onbekend. Wat we wel weten, is dat Lotte regelmatig in Nederland te zien is en een goede regenjas kopen dames dus geen overbodige luxe is met het wisselvallige weer in ons kikkerlandje. Mocht we in de toekomst meer te weten komen over deze twee, dan zullen we jullie dit uiteraard zo snel mogelijk laten weten.