Wat is het vermogen van Najib Amhali?

Wat is het vermogen van Najib Amhali? Vrijwel elke Nederlander kent deze man wel. Najib Amhali is namelijk een van de bekendste cabaretiers van ons land. Ook is hij actief als acteur in onder meer Spion van Oranje en Shouf Shouf Habibi! Najib Amhali is heel Nederland door geweest met theatershows, wat hij ook samen met Roué Verveer, Ali B, Martijn Koning, Anuar Aoulad Abdelkrim, Rayen Panday en Jandino Aspiraat heeft gedaan. Wat is het vermogen van Najib Amhali geworden als acteur en cabaretier? Het antwoord staat in deze blog!

Wie is Najib Amhali?

Najib Amhali is een Nederlands-Marokkaanse stand-up comedian, acteur en tv-persoonlijkheid. Hij werd geboren op 4 april 1971 in Nador, Marokko, en verhuisde als kind met zijn gezin naar Nederland. Hij groeide op in Krommenie Amhali werd eind jaren negentig voor het eerst populair met zijn stand-up comedyshows, die vaak thema’s behandelden die verband hielden met zijn Marokkaanse afkomst en ervaringen als immigrant in Nederland.

Amhali is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle cabaretiers van Nederland, optredend op toneel, televisie en film. Hij heeft verschillende komische albums en dvd’s uitgebracht en speelde in een aantal Nederlandse tv-shows en films, waaronder “Sonic the Hedgehog 2” en “Flodder” Amhali is ook als deelnemer verschenen in de Nederlandse versie van het televisieprogramma ‘The Masked Singer’. Hij trad in deze show op als de Zebra en werd derde.

Waar verdient Najib Amhali zijn geld mee?

Najib Amhali verdient voornamelijk geld door zijn werk als stand-upcomedian, acteur en televisiepersoonlijkheid. Hij is zeer succesvol op deze gebieden in Nederland, waar hij verschillende comedy-albums en dvd’s heeft uitgebracht, en speelde in een aantal Nederlandse televisieshows en films. Najib Amhali verdient geld met het uitvoeren van liveshows en tours, maar ook met het verkopen van kaartjes, merchandise en dvd’s met betrekking tot zijn comedy- en acteerwerk. Hij heeft ook geld verdiend door goedkeuringen en sponsoring, waaronder samenwerkingen met bedrijven zoals KPN, een Nederlandse telecommunicatieprovider. Naast zijn entertainmentcarrière heeft Amhali ook geïnvesteerd in verschillende zakelijke ondernemingen. Hij is ook betrokken geweest bij filantropische activiteiten, waaronder het ondersteunen van organisaties die onderwijs en gezondheid in Marokko bevorderen.

Hoeveel is Najib Amhali waard?

Het echte vermogen van Najib Amhali weten we helaas niet. Dit komt simpelweg doordat veel BN’ers niks bekend maken over hun inkomsten, wat niet meer dan logisch is. Toch kunnen we je wel vertellen hoeveel Najib Amhali ongeveer heeft verdiend als cabaretier en acteur. Dit komt doordat er op het internet veel informatie te vinden is over de vermogens van beroemdheden. We denken hierdoor dat Najib Amhali momenteel circa 1,5 miljoen euro waard is.

Waar woont Najib Amhali?

Najib Amhali is geboren in Nador, een stad in Marokko. Hij verhuisde echter al op jonge leeftijd naar Nederland, waar hij opgroeide in Krommenie. We denken echter dat de cabaretier hier tegenwoordig niet meer woont. Amhali verhuisde namelijk in 2016 van Amsterdam naar Abcoude. Hier kocht hij een villa voor 1,4 miljoen euro. Dit was een koopje aangezien hetzelfde huis eerder te koop stond voor zo’n 2,3 miljoen euro. Deze woning is erg luxe en heeft onder meer een sauna, zwembad en jacuzzi. Najib Amhali woont dus waarschijnlijk in Abcoude, al heeft hij ook nog meerdere huizen in Amsterdam in bezit.

Wie is de vrouw van Najib Amhali?

Najib Amhali was eerst getrouwd met Chafina Ben Dahman, maar het stel scheidde in 2009. Vervolgens trouwde Najib Amhali in 2012 met zijn huidige vrouw Niama. Ze ontmoetten elkaar in een club in Amsterdam. Niama heeft een kapsalon in onze hoofdstad, waar Najib zich vervolgens liet knippen door haar. Hij was op dat moment nog getrouwd met zijn ex-vrouw Chafina. Niama deed al jaren het haar van René Froger en Jeroen van den Boom, wat ervoor zorgde dat ze Najib weer tegen het lijf liep bij een afterparty van een Toppersconcert. Najib Amhali was toen wel gescheiden en zo werden hij en Niama een stelletje. Ze trouwden in 2012 en kregen samen twee kinderen: Noah en Novèll.

Het inkomen van Najib Amhali

Het huidige inkomen van Najib Amhali is helaas onbekend. Toch zal hij zeker niet klagen over zijn inkomsten, al had hij net als veel andere Nederlanders wat minder inkomen tijdens de coronacrisis. Najib Amhali mocht toen natuurlijk niet optreden, dus er kwam ook minder geld binnen. Inmiddels kan de cabaretier gewoon weer het theater in, dus het inkomen van Najib Amhali is inmiddels weer hoger geworden. Hoe hoog zijn salaris precies is, weten we dus niet, maar we denken dat Najib Amhali jaarlijks zeker minstens honderdduizend euro verdient. We gokken dus dat het inkomen van Najib Amhali per jaar ongeveer een ton is. Hij is dan ook een van de best verdiende komieken van ons land, wat niet meer dan normaal is als je hier erg goed in bent.