Het vermogen van Stromae (Paul Van Haver)

Stromae, geboren als Paul Van Haver, is een Belgische singer-songwriter en producer. Hij werd geboren op 12 maart 1985 in Brussel. Met zijn unieke muziekstijl en teksten heeft hij de internationale muziekscene veroverd. Zijn muziek combineert elementen van elektronische muziek, hip-hop en afrobeat, waardoor hij een breed publiek aanspreekt. Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je je afvraagt wat nu het vermogen van Stromae is, zijn we hier speciaal voor jullie ingedoken. Daarnaast kijken we niet alleen naar het vermogen van Stromae, maar ook naar zijn verdere leven, hoe hij woont en of hij wel of geen relatie heeft.

Wie is Stromae?

Als zoon van een Rwandese vader en een Belgische moeder heeft Stromae een diverse culturele achtergrond die zijn muziek beïnvloedt. Deze achtergrond komt ook naar voren in zijn teksten, waarin hij vaak sociale thema’s en persoonlijke ervaringen aankaart. Zijn unieke mix van catchy melodieën en diepgaande teksten heeft hem al snel geliefd gemaakt bij zowel het grote publiek als critici. Zo treedt hij regelmatig op in verschillende grote zalen in steden als Brugge, Antwerpen en ook buiten de Belgische landsgrenzen. We kunnen dus wel stellen dat Stromae een absolute superster is. Maar wat heeft Paul van Haver dit aan vermogen nu eigenlijk opgeleverd?

Doorbraak en invloed van Stromae

In 2009 brak Stromae door met zijn debuutsingle ‘Alors on danse’. Dit nummer werd al snel een enorme hit en bereikte de top van de hitlijsten in verschillende Europese landen. Het succes van dit nummer bracht Stromae internationale bekendheid en legde de basis voor zijn succesvolle carrière. Zo treedt hij regelmatig op in eigen land, maar ook in het buitenland. Dus ga je een weekend Brugge en ben je fan, dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken of je kaartjes kunt bemachtigen voor een optreden van Stomae. Na zijn doorbraak met ‘Alors on danse’ bracht Stromae zijn succesvolle debuutalbum ‘Cheese’ uit in 2010. Dit album bevatte naast de hitsingle onder andere nummers als ‘Te quiero’ en ‘House’llelujah’. ‘Cheese’ werd al snel een bestseller en bevestigde Stromae’s status als een van de meest getalenteerde artiesten van zijn generatie. In 2013 bracht Stromae zijn tweede album uit, genaamd ‘Racine Carrée’. Dit album was een nog groter succes dan zijn debuutalbum en bevatte hits zoals ‘Papaoutai’, ‘Formidable’ en ‘Tous les mêmes’. Met dit album bereikte Stromae nieuwe hoogten in zijn carrière en werd hij wereldwijd erkend als een toonaangevende artiest.

Waar woont Stromae

Sinds zijn doorbraak heeft Stromae zich gevestigd in de bruisende stad Brussel, België. Hier heeft hij zijn eigen stek gevonden, waar hij kan genieten van privacy en inspiratie. Brussel staat bekend om zijn levendige kunst- en cultuurscene, wat ideaal is voor een creatieve geest als Stromae. Hoewel er weinig details bekend zijn over zijn exacte verblijf, kunnen we ervan uitgaan dat Stromae’s woning net zo stijlvol en uniek is als zijn muziek. Als een van Belgiës meest gerespecteerde artiesten, heeft hij ongetwijfeld oog voor design en esthetiek. Denk aan strakke lijnen, moderne meubels en een minimalistisch interieur. Naast zijn woonplaats in Brussel, geniet Stromae er ook van om af en toe te ontsnappen naar het buitenland. Als getalenteerde artiest heeft hij fans over de hele wereld en heeft hij veel gereisd voor optredens en opnames. Het is goed mogelijk dat hij meerdere woningen heeft verspreid over verschillende landen, waar hij kan verblijven tijdens zijn internationale avonturen buiten de eigen landsgrenzen.

Het vermogen van Stromae

Nu je alles weet, rest ons natuurlijk nog één vraag die we moeten beantwoorden en dat is; wat is het vermogen van Stromae? Het vermogen van Stromae wordt geschat op ongeveer 11 miljoen in 2020. Recentere cijfers hebben we helaas niet. Wel kunnen we stellen dat dit de afgelopen jaren niet minder geworden is, maar eerder is gestegen. Mochten we hier in de toekomst meer over te weten komen, dan zullen we jullie dit uiteraard zo snel mogelijk laten weten.