Wat is het vermogen van Arko van Brakel?

Wat is het vermogen van Arko van Brakel? Deze ondernemer is de medeoprichter van onder meer PuntEDU, EuroNet en Jamby, terwijl hij ook nog eens de eigenaar is van Nieuwe Helden. Je kent Van Brakel bovendien mogelijk als schrijver, hij heeft bijvoorbeeld Ondernemen met impact en Iedereen Ondernemer uitgebracht als boeken. Wat is het vermogen van Arko van Brakel? Je leest het in dit artikel.

Wie is Arko van Brakel?

Arko van Brakel is een Nederlandse ondernemer, spreker en auteur. Hij werd geboren op 6 augustus 1968 in Apeldoorn, Nederland. Van Brakel staat bekend om zijn werk op het gebied van technologie en ondernemerschap, maar ook om zijn motiverende spreekbeurten en coaching. Van Brakel begon zijn carrière begin jaren negentig als ondernemer in de technologiesector, richtte verschillende bedrijven op in Nederland en breidde later internationaal uit. Ook was hij betrokken bij de ontwikkeling van verschillende online platforms, waaronder de Nederlandse zoekmachine Ilse en het sociale netwerk Hyves.

Naast zijn werk als ondernemer is Van Brakel een veelgevraagd spreker over onderwerpen die te maken hebben met ondernemerschap, technologie en innovatie. Hij heeft ook verschillende boeken geschreven, waaronder “Iedereen Ondernemer”. Van Brakel is ook betrokken bij verschillende organisaties op het gebied van ondernemerschap en innovatie, als mentor en adviseur van startups en als bestuurslid voor verschillende bedrijven en organisaties.

Waar verdient Arko van Brakel zijn geld mee?

Arko van Brakel verdient waarschijnlijk geld via verschillende kanalen die verband houden met zijn werk als ondernemer, spreker in het openbaar en auteur. Als ondernemer heeft hij verschillende bedrijven opgericht en kan hij nog steeds eigendomsbelangen hebben of inkomsten ontvangen uit zijn eerdere ondernemingen. Hij kan ook inkomsten ontvangen uit zijn rol als mentor en adviseur van startups, waaronder advieskosten of aandelen in de bedrijven die hij adviseert.

Hoeveel is Arko van Brakel waard?

Arko van Brakel geeft andere ondernemers les, dus het zal je niet verbazen dat hij zelf ook het nodige heeft verdiend als zakenman. We denken namelijk dat Arko van Brakel momenteel 2 miljoen euro waard is. Dit komt onder meer door zijn bedrijf Semco Style Institute, wat hij samen met de beroemde ondernemer Ricardo Semler heeft opgericht. Semler is overigens afkomstig uit Brazilië. Het duo wil met Semco Style Institute ervoor zorgen dat mensen en organisaties meer zelfsturing, autonomie en ondernemerschap gebruiken. Zo kunnen ze succesvoller zijn in een samenleving die snel verandert.

Waar woont Arko van Brakel?

Arko van Brakel is geboren in Apeldoorn en als we zijn pagina op LinkedIn mogen geloven, woont hij nog altijd in deze Nederlandse stad. Dit weten we echter niet zeker, ook omdat er weinig bekend is over zijn huis.

Wie is de vrouw van Arko van Brakel?

Het is helaas niet bekend wie de vrouw van Arko van Brakel is. Wel weten we dat hij sowieso een dochter genaamd Amber heeft.

Het inkomen van Arko van Brakel

Het inkomen van Arko van Brakel is helaas onbekend.