Wat is het vermogen van Ben Woldring?

Wat is het vermogen van Ben Woldring? Dat is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Ben is een rasechte internet ondernemer en heeft verschillende succesvolle ondernemingen gestart. Zijn vermogen wordt geschat op een slordige 24 miljoen euro. Uiteraard is het vermogen van Ben Woldring op het moment van schrijven van dit artikel nog verder gestegen. Goed om te weten, is dat deze oprichter van de vergelijkingswegsite gaslicht.com als sinds 1998 bezig is met ondernemen. Zijn eerste onderneming was namelijk Bellen.com. Deze website begon van als een schoolopdracht, maar liep al snel uit op een waar succes. Daarnaast zijn er nog tal van andere succesvolle ondernemingen door Ben Woldring opgestart en is het vermogen van Ben Woldring de laatste jaren alleen maar verder gestegen. Dus wil jij weten wat het vermogen van Ben Woldring is en waar hij  zijn geld mee verdiend? Dan is dit artikel een absolute must read!

Inhoudsopgave
 • Wie is Ben Woldring?
 • Waar verdien Ben Woldring zijn geld mee?
 • Bencom Group
  • Gaslicht.com
  • Poliswijzer.nl
 • Hoeveel is Ben Woldring waard?
 • Waar woont Ben Woldring?
 • Wie is de vriendin van Ben Woldring?
 • Inkomen van Ben Woldring

Wie is Ben Woldring?

Ben Woldring is geboren in het Noord van Nederland, in Groningen. Op 6 februari 1985 zag Ben voor het eerst het levenslicht. Inmiddels is hij eigenaar en oprichting van de ‘Bencom Group’. Dit is een internetbedrijf dat inmiddels beschikt over maar liefst 3 kantoren, waarvan 2 in Groningen en 1 in Voorthuizen. Met 45 werknemers runt Ben deze onderneming al verschillende jaren. Het begon allemaal toen Ben slecht 13 jaar jong was. Hij begon de website Bellen.com als schoolopdracht. Deze vergelijkingswebsite was bedoeld om tarieven van verschillende telefoonaanbieders met elkaar te vergelijken. Na enige tijd bleek de website Bellen.com een ware schot in de roos. Niet veel nadat hij de nodige bezoekers naar zijn website wist te trekken, begon Ben Woldring met het genereren van inkomsten door de verkoop van advertenties. 

Niet veel later besloot Ben dat wat hij met Bellen.com kon, dit ook met allerlei andere varianten mogelijk was. Dit zorgde ervoor dat Ben Woldring zijn eigen bedrijf startte en vervolgens nog meer websites maakte. Naast de succesvolle website ‘Bellen.com’. Is het vermogen van Ben Woldring ook door het nieuwe succes ‘Gaslicht.com’ tot ongekende hoogte gestegen. Op deze website is de consument in staat om relatief eenvoudig en snel verschillende aanbieders voor gas en elektra met elkaar te vergelijken en uiteindelijk de beste deal te vinden.

Wanneer je denkt dat het vermogen van Ben Woldring alleen door deze twee succesformules tot ongekende hoogte is gestegen, dan heb je het mis! Ben dacht; wat ik kan met telefonie en nutsvoorzieningen, kan natuurlijk ook met verzekeringen. Niet voor niets stappen er jaarlijks miljoenen mensen over van zowel zorgverzekering, autoverzekering als huisverzekeringen. Mede dat deed Ben besluiten om ook ‘Poliswijzer.nl’ te starten en met succes! Het vermogen van Ben Woldring is de afgelopen jaren enorm gestegen en wist hij door zijn succes verschillende prijzen in de wacht te slepen. Zijn website gaslicht.com wist zelfs meerdere malen website van het jaar te worden.

Waar verdien Ben Woldring zijn geld mee?

Ben Woldring verdient zijn geld met zijn bedrijf Bencom Group. Ben is eigenaar van verschillende succesvolle vergelijkingssites, waar hij jaarlijks miljoenen mee verdiend. Zijn verdienmodel kent natuurlijk geen limieten. Wat ervoor zorgt dat het vermogen van Ben Woldring jaarlijks blijft stijgen. Het verdienmodel is vrij simpel. Mensen vergelijken hun verzekeringen of gas en elektra leverancier en kijken waar het elders voordeliger kan. Op het moment dat jij via één van de websites van Ben Woldring je verzekering of energiecontract afsluit, dan ontvang Ben hiervoor een bepaalde commissie. Daarnaast weet Ben zijn verschillende websites op meerdere vlakken commercieel in te zetten. Zo verkoopt hij advertenties, waardoor hij extra inkomsten weet te genereren.

Bencom Group

Ben Woldring is eigenaar en tevens oprichter van de Bencom Group. De Bencom Group is een Nederlandse onderneming, die gericht is op consumenteninformatie en vergelijking van diensten. De groep bestaat uit verschillende websites zoals gaslicht.com, poliswijzer.nl, energieleveranciers.nl, en vergelijk-energie.nl, die zich richten op consumenteninformatie over verschillende onderwerpen zoals energie, gas, verzekeringen en telecom. De groep is opgericht door Ben Woldring, een Nederlandse ondernemer en expert in deze domeinen. De Bencom Group helpt consumenten om de juiste keuze te maken en besparingen te realiseren.

Gaslicht.com

Gaslicht.com is een website die zich richt op consumenteninformatie over energie en gas. De website biedt informatie over de verschillende energie- en gasleveranciers in Nederland, tarieven en besparingen, en geeft consumenten ook de mogelijkheid om hun energie- en gas contract te vergelijken en te veranderen. De website is eigendom van Ben Woldring, een Nederlandse ondernemer en energie-expert.

Poliswijzer.nl

Poliswijzer.nl is een website die zich richt op consumenten informatie over verzekeringen. De website biedt informatie over verschillende soorten verzekeringen zoals autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, reisverzekeringen en zorgverzekeringen. De website biedt ook de mogelijkheid om verzekeringen te vergelijken en te veranderen. Poliswijzer.nl is eigendom van Ben Woldring, een Nederlandse ondernemer. De website helpt consumenten om de juiste verzekering te vinden voor hun specifieke situatie.

Hoeveel is Ben Woldring waard?

Het vermogen van Ben Woldring wordt geschat op 25 miljoen euro. Vooral het jaar 2021 – 2022 is enorm goed  geweest voor ben. Hij heeft in dit jaar zijn vermogen met maar liefst 30 procent zien stijgen. Met name door de stijgende energieprijzen, besloten ontzettend veel mensen om over te stappen naar een andere energieleverancier en deden dit dan dus ook regelmatig via zijn vergelijkingswebsite ‘gaslicht.com’. Dat het vermogen van Ben Woldring de komende jaren nog verder zal stijgen dat is een ding wat zeker is. Aangezien de rasechte ondernemer niet stil kan zitten, is de kans vrij groot dat hij de komende jaren verschillende projecten zal starten. Hoeveel Ben exact waard is, is lastig te zeggen. Mocht er verandering komen in het vermogen van Woldring, dan zullen we jullie hier uiteraard direct van in kennis stellen.

Waar woont Ben Woldring?

Ben een enorm vermogen wat Ben Woldring heeft weten te vergaren, mag een enorm huis natuurlijk absoluut niet ontbreken. Dat blijkt! Ben heeft namelijk in 2014 de hand weten te leggen op een enorm groot kasteel in het Drentse Coevorden. Dit kasteel heeft hij in 2014 gekocht voor een slordige 1,8 miljoen euro. Met de huidige huizenprijzen hoeven we je dus niet te vertellen dat ook deze investering inmiddels een flink stuk meer waard is geworden. Sterker nog, volgens de laatste cijfers zal deze woning van Ben Woldring vandaag de dag ruim 3 miljoen euro moeten opleveren bij een eventuele verkoop. Het bijzondere aan deze koop is, is dat Ben het zonder hypotheek heeft gedaan. Wel heeft hij waarschijnlijk zijn energie contract afgesloten via Gaslicht.com en zijn verzekeringen via Poliswijzer.nl.

Wie is de vriendin van Ben Woldring?

Met het vermogen van Ben Woldring, zou je denken dat hij de vrouwen voor het uitkiezen heeft. Toch heeft Ben momenteel geen partner. Wat de reden hiervan is, is voor ons onduidelijk. Wat we wel weten, is dat Ben niet voor niets zo enorm succesvol is geworden en dit niet heeft weten te bewerkstelligen met 40 uur werken per week. Het is daarom dus ook niet heel vreemd dat Ben momenteel de focus op wat andere zaken heeft liggen, dan op het vinden van een leuke levenspartner. Mocht hier in de toekomst verandering in komen, dan zijn jullie uiteraard de eerste die het horen!

Inkomen van Ben Woldring

Het inkomen van Ben Woldring is lastig in te schatten. Dat hij zichzelf een vaste fee uitbetaald iedere maand, is iets wat naar alle waarschijnlijkheid zo is. Maar hoeveel dit exact is, is voor ons onbekend. Wel weten we dat het vermogen van Ben Woldring met 25 miljoen voldoende is om tot aan zijn pensioen te kunnen overbruggen. Maar deze ondernemer kennende, is dit niet waar zijn ambitie ligt. De kans dat hij verschillende panden heeft en ook op meerdere manieren inkomsten weet te genereren, die is natuurlijk vrij groot. Mochten we het exact inkomen van Ben Woldring alsnog weten te achterhalen, dan stellen we jullie hier uiteraard direct van in kennis. Ben jij benieuwd wat andere succesvolle ondernemers zoals Gert Verhulst en Robert Doornbos verdienen? Neem dan snel een kijkje bij onze andere artikelen!