Wat is het vermogen van Breghje Kommers?

Wat is het vermogen van Breghje Kommers? Breghje Kommers, misschien wel in één klap één van de bekendste vrouwen van Nederland. Breghje Kommers is namelijk de vrouw van Ali B. Die afgelopen jaar in het nieuws is geweest rondom de rel aangaande ‘The Voice of Holland’ van John de Mol, waar ook de partner van Linda de Mol, Jeroen Rietbergen bij betrokken was. Maar hoeveel verdiend ze? Dat Breghje veel meer was dan de vrouw van Ali B. Dat blijkt wel uit het feit dat ze mede eigenaar was van met managementkantoor SPEC. Het vermogen van Breghje Kommers zal er dus niet om liegen zal je verwachten? Hoeveel ze verdiend en wat het vermogen is van Breghje, vertellen we je hier!

Inhoudsopgave
  • Wie is Breghje Kommers?
  • Waar verdiend Breghje Kommers haar geld mee?
  • Hoeveel is Breghje Kommers waard?
  • Waar woont Breghje Kommers?
  • Wie is de vriend of man van Breghje Kommers
  • Wat is het inkomen van Breghje Kommers

Wie is Breghje Kommers?

Breghje Kommers was tot voorkort niet veel meer dan ‘de vrouw van’ Ali B. Wanneer je een foto van haar voorbij zag komen, dan was de kans vrij groot dat de inmiddels uit beeld verdwenen rapper hier ook bij op stond. Breghje en Ali hebben samen kinderen en zijn in 2006 getrouwd en woonden samen in Almere. Na de hele rel rond ‘the voice’. Blijken de twee ieder hun eigen weg te zijn gegaan. Ali B. zou schijnbaar naar Dubai zijn gegaan en is Breghje in het huis in Almere blijven wonen. 

Breghje Kommer heeft jaren geleden samen met haar toenmalige man Ali B. het managementkantoor SPEC opgezet. Hier heeft zowel Breghje als Ali een flink vermogen mee weten op te bouwen. Ze is dus veel meer dan alleen de vrouw van. Tijdens haar periode bij SPEC, was Breghje verantwoordelijk voor verschillende grote artiesten in ons land. Samen met haar man wist ze grote namen te binden aan het kantoor, zoals Boef, Famke Louise en nog veel meer. Helaas heeft de enorme rel rond The Voice, ook voor Breghje Kommers haar sporen nagelaten. De één naar de andere grote naam vertrok.  Namen als top producer Jack $hirak, Ronnie Flex en cabaretier Najib Amhali hebben allemaal hun contract ontbonden. bij het kantoor en of ze inmiddels nog artiesten hebben, is vooralsnog niet bekend.

Waar verdiend Breghje Kommers haar geld mee?

Naast het succesvolle managementkantoor ‘SPEC’, is het vermogen van Breghje Kommers mede gegroeid door meerdere succesvolle bedrijven die ze heeft opgericht. Naast het vermogen van Breghje Kommers van 1,3 miljoen wat de waarde van SPEC vertegenwoordigd. Waar overigens de helft ook van in handen is van Ali B. Toch is Breghje Kommers niet dom en heeft ze meerdere bedrijven weten op te richten en met succes. Zo starte ze ook de BV’s Kommers Beheer B.V. en North Sea Camel B.V opgericht. Kommers Beheer B.V. focust zich met name op financiële instellingen. Kijkend naar de waarde van deze twee bedrijven, zien we dat dit samen met SPEC een vermogen van 1,5 tot 2 miljoen euro vertegenwoordigd. Niet slecht dus!

Hoeveel is Breghje Kommers waard?

Het vermogen van Breghje Kommers wordt geschat op zo’n 1,5 tot 2 miljoen. Hoeveel ze daadwerkelijk waard is, is moeilijk te zeggen. Ook weten we niet of Ali en Kommers officieel zijn gescheiden en ook het vermogen van de Marrokaanse Rapper is verdeeld tussen beide. Daarnaast bezitten ze natuurlijk ook nog een riante woning in Almere, wat betekent dat ook dit bij het vermogen van Breghje Kommers moet worden opgeteld. Naar schatting zal de waarde van Kommers uitkomen op toch een slordige 3 miljoen euro.

Waar woont Breghje Kommers?

Breghje Kommers en Ali B. hebben tot voor kort altijd samen gewoon in het prachtige Almere. Samen trouwende de twee in 2006 en kregen ze 3 zoons. Of de twee nu nog samen wonen, is iets wat we niet zeker weten. Wat we wel weten, is dat Ali, vlak na het hele gedoe rondom de Voice of Holland, is vertrokken naar Dubai. Of de rapper hier nu nog steeds zit, weten we niet. Dat Dubai een populair oord is voor veel Nederlanders om te verblijven, blijkt wel uit de permanente verhuizing van onder andere Gordon. De kans dat Breghje Kommers in Almere woont, in huis dat ze ooit met Ali heeft gekocht, die is dus vrij groot. Of Breghje Bouali nog steeds deze naam draagt, is eveneens een vraag die we niet met de volle honderd procent met ja of nee kunnen beantwoorden. Wat we wel kunnen beloven, is dat wanneer we meer weten, we jullie hier uiteraard direct van op de hoogte brengen.

Wie is de vriend of man van Breghje Kommers

Wie de huidige vriend is van Breghje Kommers, is helaas niet bekend. Net zoals dat we niet zeker weten of Breghje en Ali nog bij elkaar zijn. Mochten we hier meer over weten, dan laten we jullie dit uiteraard direct weten. Maar aangezien Breghje Kommers ook in de periode dat ze met de rapper getrouwd was, bijna tot niet te zien was in de publiciteit, zal dit met het schandaal rondom de Voice, zeker niet meer worden. Houd daarom onze website in de gaten en mochten we meer te weten komen over de ontwikkelingen op relatiegebied van Breghje Kommers, dan laten we jullie dit uiteraard direct weten!

Wat is het inkomen van Breghje Kommers

Het vermogen van Breghje Kommers is zo ongeveer 1,5 tot 2 miljoen euro, maar wat ze verdiend dat is helaas onbekend. Wat we wel weten, is dat het management kantoor van Breghje Kommers bijna geen klanten meer overheeft, maar ze natuurlijk nog wel twee andere BV’s heeft, die maandelijk inkomsten generen. Naar schatting zal het inkomen van Breghje Kommers ergens tussen de 5.000 en 10.000 euro per maand liggen. Mocht het zo zijn dat Kommers en Bouali gescheiden zijn, dan kan het heel goed zijn dat Ali, Breghje maandelijks ook moet voorzien van geld voor het onderhoud van haar en de drie kinderen.