Wat is het vermogen van Floris Wyers?

Wat is het vermogen van Floris Wyers? Als je ooit hebt gehoord van de site Pure Luxe weet je waarschijnlijk wie deze man is. Wyers is namelijk niet minder dan de oprichter van de website die volledig draait om luxe. Daarnaast ken je Floris Wyers misschien ook van Sabreren kan je leren. Hij houdt er namelijk van om zijn champagneflessen met een sabel open te maken, die hij dus ook verkoopt. Bovendien toont Wyers op Instagram graag de pogingen van mensen tot sabreren! Wat is het vermogen van Floris Wyers? Je leest het in dit artikel.

Wie is Floris Wyers?

Floris Wyers is dus niemand minder dan de oprichter van Pure Luxe. De media-ondernemer richtte deze website zelf op in 2015 en voegde daar vijf jaar later ook nog de Pure Luxe Shop aan toe. Hier valt Sabreren kan je leren ook onder, je kunt namelijk de sabels van Wyers via de webshop van Pure Luxe aanschaffen. Pure Luxe bestaat overigens niet alleen uit een webwinkel en een website, maar ook nog uit een kanaal op YouTube. Inmiddels wordt Pure Luxe op dit platform gevolgd door meer dan 100 duizend mensen, terwijl de video’s ook nog eens veel views krijgen. De populairste video van Pure Luxe op YouTube is een housetour van Peter Gillis.

Floris Wyers ziet Pure Luxe als een website voor mensen die houden van mooie spullen zonder ermee te koop willen lopen. Luxe zonder patserigheid, dus. Als je geïnteresseerd bent in luxe is de site van Wyers dus een echte aanrader. Je kunt op Pure Luxe bijvoorbeeld over auto’s en boten lezen, maar ook over sieraden, horloges, huizen, reizen, ga zo maar door.

Waar verdient Floris Wyers zijn geld mee?

Floris Wyers verdient zijn geld als oprichter en eigenaar van Pure Luxe, een bedrijf dat in Amsterdam zit. Deze onderneming bestaat voornamelijk uit een website, maar je kunt ook nog in een webshop producten van Pure Luxe aanschaffen. Hier staan ook de producten van Sabreren kan je leren op, wat een ander bedrijf is van Floris Wyers. Hiermee verkoopt hij sabels die je kunt gebruiken voor het sabreren van champagneflessen. Wyers heeft met Pure Luxe bovendien een populair kanaal op YouTube met meer dan 100 duizend abonnees.

Hoeveel is Floris Wyers waard?

We vinden het niet meer dan raar dat je graag wilt weten wat het vermogen van Floris Wyers is. Helaas kunnen we hier niet al te veel over vertellen. Dit komt doordat er heel weinig bekend is over het eigen vermogen van de media-ondernemer. We weten wel wat meer over zijn inkomen, dus daardoor kunnen we ook een hele ruime schatting maken van het vermogen van Floris Wyers. We denken namelijk dat Floris Wyers toch al snel meerdere tonnen waard is. Zijn precieze vermogen weten we echter niet helemaal.

Waar woont Floris Wyers?

Floris Wyers laat op het YouTube kanaal van Pure Luxe regelmatig huizen zien, hij heeft nu zelf een serie gestart genaamd FUNDAFUN waar hij samen met makelaar Leslie de Ruiter woningen laat zien die op Funda staan. In de eerste aflevering hebben ze het bijvoorbeeld over een voormalig prostitutiepand. We weten echter niet waar Floris Wyers zelf woont.

Wie is de vriend(in) van Floris Wyers?

Floris Wyers heeft familiaire banden met de Dreesmanns, wat natuurlijk de medeoprichters van de V&D zijn. Bovendien is hij goed bevriend met advocaat Bram Moszkowicz. Dit meldt zakenblad Quote, wat Wyers overigens als een wannabe omschrijft. We weten desondanks niet of Floris Wyers op het moment een relatie heeft. We hebben even op Instagram gekeken, maar ook vinden we geen informatie over de vriend(in) van de ondernemer. Het zou dus kunnen dat hij single is.

Het inkomen van Floris Wyers

We weten dus niet echt wat het vermogen van Floris Wyers is, waardoor we ook weinig weten over zijn inkomen. Toch is er wel iets meer bekend over zijn salaris. We weten immers dat hij met zijn kanaal op YouTube het een en ander verdient aan de video’s die hij plaatst. Daarnaast verkoopt hij ook diverse producten in de webshop op Pure Luxe en verdient hij geld aan de website. We denken daardoor dat het inkomen van Floris Wyers toch al snel 10 duizend euro in de maand is. Misschien is het salaris wat hoger of lager, maar Wyers zit in ieder geval niet krap bij kas!