Wat is het vermogen van Andrew Tate?

Wat is het vermogen van Andrew Tate? De kans is groot dat je deze man een jaar geleden of iets dergelijks helemaal nog niet kende, maar inmiddels is Tate zeker een celebrity. Dit heeft hij te danken aan zijn controversiële berichten op sociale media, vooral Twitter. Inmiddels zit Andrew Tate vast in Roemenië op verdenking van mensenhandel en het vormen van een georganiseerde misdaadgroep. Wie is en wat is het vermogen van Andrew Tate? Lees snel verder!

Wie is Andrew Tate?

Andrew Tate is een voormalig professionele kickbokser en mixed martial artist (MMA) uit het Verenigd Koninkrijk. Hij werd geboren op 1 december 1986 in de Verenigde Staten, maar verhuisde op jonge leeftijd naar het Verenigd Koninkrijk. Naast zijn carrière als vechtsporter is Andrew Tate ook bekend als een ondernemer, social media influencer en YouTuber. Hij heeft een succesvolle carrière opgebouwd als internetondernemer en heeft zijn eigen bedrijven opgericht, waaronder de Alpha Male Club, die cursussen en trainingen aanbiedt op het gebied van zelfverbetering en persoonlijke ontwikkeling.

Andrew Tate heeft ook deelgenomen aan verschillende reality-tv-programma’s, waaronder het Britse Big Brother. Hij is controversieel vanwege zijn controversiële uitspraken en standpunten over verschillende onderwerpen, waaronder gender, seksualiteit en politiek. Hij werd dan ook uit Big Brother gehaald nadat hij kritiek kreeg omdat hij op Twitter discriminerende en racistische berichten had geplaatst. Bovendien hadden de producers van de serie een video gezien waarin Tate een vrouw met een riem sloeg, al gaf de oud-kickbokser en de vrouw aan dat er sprake was van wederzijdse instemming. Vice maakte later bekend dat Andrew Tate uit Big Brother werd gehaald omdat de politie onderzoek naar hem deed.

Waar verdient Andrew Tate zijn geld mee?

Andre Tate verdiende eerst zijn geld als vechtsporter. Hiermee begon hij al in 2005, terwijl hij tegelijkertijd ook nog in de tv-reclame-industrie werkte. Tate vocht in 2020 voor de laatste keer, hij sloeg toen Cosmin Lingurar knock-out. Het is echter goed om te weten dat Tate niet veel bekende en goede kickboksers heeft gevochten. De keren dat hij dit wel deed, verloor hij vaak. Later in zijn leven had Andrew Tate meerdere online ondernemingen. Zo startte hij met zijn broer Tristan een webcambusiness, terwijl hij ook Hustler’s University oprichtte. Dit doopte hij later om tot The Real World.

Hoeveel is Andrew Tate waard?

Zoals hij suggereerde in zijn Greta Thunberg-tweet, is de autocollectie van Andrew Tate blijkbaar behoorlijk groot en waardevol. Er wordt aangenomen dat zijn verzameling meer dan 20 voertuigen omvat… misschien wel meer dan 30 zoals Andrew suggereerde. Uit posts op sociale media is bekend dat de autocollectie van Andrew Tate onder meer een Bugatti Chiron Pur Sport, Aston Martin Valhalla en Rolls Royce Wraith bevat. De Roemeense autoriteiten hebben inmiddels beslag op deze auto’s gelegd. Desondanks laat deze collectie zien dat Andrew Tate een groot eigen vermogen heeft. Volgens schattingen is Andrew Tate dan ook zo’n 50 miljoen euro waard. Tate heeft zelf eerder gezegd dat zijn vermogen meer richting de 400 miljoen euro gaat.

Waar woont Andrew Tate?

Nou, op het moment heeft Andrew Tate maar één huis: een Roemeense cel. Hij werd namelijk op 29 december 2022 gearresteerd met zijn broer Tristan en twee vrouwen op verdenking van mensenhandel en het vormen van een georganiseerde misdaadgroep. Een van hen wordt ook nog verdacht van verkrachting, maar het is onbekend om wie dit gaat. DIICOT, de Roemeense anti-georganiseerde misdaadorganisatie, denkt dat de Tates de loverboy-methode hebben gebruikt om vrouwen te rekruteren en vervolgens te dwingen expliciete inhoud te maken. De bezittingen van Andrew Tate zijn ondertussen in beslag genomen door de Roemeense autoriteiten. Andrew Tate verhuisde overigens in 2017 van het Verenigd Koninkrijk naar Roemenië.

Wie is de vriendin van Andrew Tate?

Andrew Tate heeft door de jaren heen meerdere vriendinnen gehad. Het is dus eigenlijk lastig om te zeggen wie op het moment de vriendin van Andrew Tate is, maar als we de laatste geruchten mogen geloven dan gaat het om Sofiya Guliyeva. Deze influencer is geboren in Toronto, Canada en is een echte jetsetter. Ze is net als Andrew Tate moslim en reist de hele wereld rond, zo laat ze op sociale media graag zien. Guliyeva heeft dan ook een vermogen van ongeveer 500 duizend euro inmiddels, wat ze dus verdient met haar gesponsorde berichten op bijvoorbeeld Instagram.

Het inkomen van Andrew Tate

Doordat Andrew Tate op het moment in de cel zit in Roemenië heeft hij waarschijnlijk niet al te veel inkomen. Toch is de kans groot dat hij nog steeds maandelijks een royaal salaris ontvangt door zijn online ondernemingen. We vermoeden dan ook dat het inkomen van Andrew Tate maandelijks boven de 5 miljoen euro ligt. Dit komt dus onder meer door Hustler’s University, maar ook door de andere bedrijven die Andrew Tate vaak met zijn broer Tristan Tate heeft opgericht.