Wat is het vermogen van Robbert Kroese?

Wat is het vermogen van Robbert Kroese? Als je deze man kent door zijn relatie met Monica Geuze wil je graag weten hoe hij geld verdient en ook wat zijn vermogen en inkomen precies is. Robbert Kroese is inmiddels niet meer samen met Monica Geuze, maar hij investeert nog steeds wel regelmatig in woningen. Dit doet hij met zijn eigen bedrijf KroeseInvest. Wat is het vermogen van Robbert Kroese? Je leest het in dit artikel!  

Wie is Robbert Kroese?

Er is niet heel veel bekend over Robbert Kroese, ook al weten we dus wel dat hij de ex is van Monica Geuze. Hij was tijdens hun relatie dan ook regelmatig te zien in de foto’s en vlogs van de bekende influencer. We weten niet helemaal zeker hoe ze elkaar hebben ontmoet, maar het gerucht gaat dat ze hiervoor Raya hebben gebruikt. Deze datingapp is exclusief voor beroemde en succesvolle personen.

Robbert Kroese is natuurlijk meer dan alleen de voormalige geliefde van Monica Geuze. Hij is zelfs een echte studiebol. Zo heeft hij een Ma in Management en leadership in de pocket, net als een BBA in Entrepreneurship, Economics en Management. Daarnaast studeerde hij ook nog aan de Converse International School of Languages, waar hij een jaar Engels heeft gevolgd. Robbert Kroese spreekt hierdoor dan ook op een erg hoog niveau.

Robbert Kroese werkt tegenwoordig in de retailbranche als ondernemer. Dit doet hij met zijn bedrijf genaamd KroesePaternotte, terwijl hij ook nog eens een onderneming heeft waarmee hij investeert in vastgoed. Dit bedrijf heet KroeseInvest. Dit zijn dan ook de twee manieren waarop Robbert Kroese een groot deel van zijn inkomen verdient.

Waar verdient Robbert Kroese zijn geld mee?

Hoewel Robbert Kroese bekend is geworden door zijn relatie met Monica Geuze hoede hij niet op haar vermogen en inkomen te teren. Kroese is namelijk de eigenaar van KroeseInvest, wat hij ook zelf heeft opgericht. Dit bedrijf is gevestigd aan De Lairessestraat 117 in Amsterdam en is een particuliere vastgoedbeleggings-, ontwikkelings- en beheermaatschappij. Robbert Kroese verdient dus vooral geld door te investeren in vastgoed. Daarnaast is hij als het goed is ook nog de eigenaar van KroesePaternotte, wat een vastgoedbedrijf is dat winkelpanden in Magna Plaza in het centrum van Amsterdam verhuurt.

Hoeveel is Robbert Kroese waard?

Helaas weten we niet het wat het vermogen van Robbert Kroese is. We weten dus wel dat hij twee bedrijven heeft waarmee hij geld heeft verdiend. Dit zijn dus KroeseInvest en KroesePaternotte. De kans is groot dat Robbert hierdoor een groot vermogen heeft, maar we kunnen alsnog niet echt een inschatting maken. Hij zal er vast niet slecht bij zitten, aangezien hij samen met Geuze een huis van maar liefst 1,6 miljoen euro had gekocht toen ze nog samen waren.

Waar woont Robbert Kroese?

Robbert Kroese is de ex van Monica Geuze, waar hij dan ook een tijdje mee heeft samengewoond. Ze hadden namelijk samen een luxe woning in Amsterdam Oud-Zuid. Ze woonden eerst samen in Vinkeveen, maar inmiddels heeft ze een huis in Amsterdam Oud-Zuid gekocht. Dit pand stond te koop voor 1,6 miljoen euro en heeft dan ook veel geweldige kenmerken. Zo vind je in het huis maar liefst zeven grote kamers, terwijl het ook nog eens in de buurt van het Vondelpark ligt. Kroese woont hier inmiddels waarschijnlijk niet meer doordat zijn relatie met Geuze afgelopen is. Waar Robbert nu woont, weten we niet. Wel verwachten we dat hij een huis in Amsterdam heeft.

Wie is de vriendin van Robbert Kroese?

Robbert Kroese is dus de ex van Monica Geuze, wat ervoor gezorgd heeft dat hij bekend is geworden. De geruchten gingen al een tijdje, maar aan het begin van 2023 maakte de influencer bekend dat ze niet langer samen was met de vastgoedinvesteerder. Monica Geuze gaf eerst nog aan dat er niets aan de hand was tussen haar en Robbert Kroese, maar in een vlog genaamd End of an era maakte Geuze bekend dat zij en Kroese toch uit elkaar waren gegaan. Het was een gezamenlijke beslissing. Het is onbekend of Robbert Kroese nog in het leven van het dochtertje van Monica Geuze is. Samen hebben ze geen kinderen, al zijn wel ongeveer twee jaar lang samen geweest.

Het inkomen van Robbert Kroese

Je raadt het waarschijnlijk al dat we niet weten wat het inkomen van Robbert Kroese is. Over zijn vermogen valt weinig te vertellen, dus ook over zijn salaris. Kroese is namelijk niet bepaald open op zijn financiën, terwijl we ook online niet veel leren over zijn inkomen. Wel weten we dus dat hij geld verdient met zijn vastgoedbedrijf. De kans is hierdoor groot dat Robbert Kroese maandelijks een prima inkomen verdient.