Wat is het vermogen van Hakim Ziyech?

Wat is het vermogen van Hakim Ziyech? De Marokkaan geboren in Dronten werd vooral beroemd tijdens zijn periode als voetballer van Ajax. Hier speelde hij de sterren van de hemel en verdiende hij een transfer naar de Engelse topclub Chelsea. In de Premier League gaat het echter een stuk minder met The Wizard, zoals de Ajax-fans hem liefkozend noemen. Toch verdient Hakim Ziyech wel erg goed bij Chelsea. Wat is het vermogen van Hakim Ziyech geworden door zijn carrière als voetballer? Je leest het in dit artikel!

Wie is Hakim Ziyech?

Hakim Ziyech is een profvoetballer die Marokko vertegenwoordigt op internationaal niveau en speelt als aanvallende middenvelder of vleugelspeler. Hij werd geboren op 19 maart 1993 in Dronten, Nederland. Ziyech staat bekend om zijn technische vaardigheden, creativiteit en vermogen om doelpunten te maken.

Ziyech begon zijn professionele carrière bij Heerenveen in Nederland voordat hij naar Twente verhuisde, waar hij bekendheid verwierf als een van de beste jonge talenten in het Nederlandse voetbal. In 2016 trad hij toe tot Ajax, een van de meest succesvolle voetbalclubs in Nederland, en vestigde zich al snel als een belangrijke speler in hun aanval. Ziyech was een belangrijk onderdeel van het Ajax-team dat in het seizoen 2018-2019 de Eredivisie-titel won en in hetzelfde seizoen ook de halve finales van de UEFA Champions League bereikte.

In juli 2020 stapte Ziyech over naar de Engelse Premier League- club Chelsea FC voor een gerapporteerde vergoeding van ongeveer € 40 miljoen. Sinds hij bij Chelsea kwam, is Ziyech zijn vaardigheden blijven demonstreren en staat hij bekend om zijn visie, slagvaardigheid en krachtige linkervoet. Hij vertegenwoordigde ook het Marokkaans voetbalelftal in verschillende internationale competities, waaronder de FIFA World Cup en de Africa Cup of Nations.

Waar verdient Hakim Ziyech zijn geld mee?

Hakim Ziyech verdient zijn geld vooral als profvoetballer. Hier zijn de belangrijkste manieren waarop hij inkomsten genereert:

  • Clubcontract: Hakim Ziyech verdient geld door zijn profcontract bij Chelsea FC, zijn huidige club in de Engelse Premier League. Als sleutelspeler ontvangt hij waarschijnlijk een aanzienlijk salaris, waarover wordt onderhandeld als onderdeel van zijn contract met de club. Dit salaris kan in regelmatige termijnen worden betaald, zoals maandelijks of wekelijks, en is doorgaans gebaseerd op verschillende factoren, zoals vaardigheidsniveau, ervaring en marktvraag.
  • Bonussen: Hakim Ziyech kan ook bonussen verdienen op basis van zijn prestaties en prestaties op het veld. Dit kunnen bonussen zijn voor het maken van doelpunten, het geven van assists, het winnen van wedstrijden of trofeeën en het behalen van andere prestatiegerelateerde doelen zoals gespecificeerd in zijn contract.
  • Aanbevelingen: als spraakmakende voetballer kan Hakim Ziyech goedkeuringsovereenkomsten ontvangen van verschillende merken. Dit kan gaan om verschijnen in advertenties, het promoten van producten of het vertegenwoordigen van merken als ambassadeur. Deze goedkeuringsovereenkomsten kunnen lucratief zijn en extra inkomsten opleveren naast zijn salaris.

Hoeveel is Hakim Ziyech waard?

Het echte vermogen van Hakim Ziyech is helaas onbekend, wat ook bij veel andere beroemdheden het geval is. Toch hebben experts wel een schatting kunnen maken, vooral doordat er veel bekend is over het salaris van voetballers. Daarom denken we dat Hakim Ziyech momenteel ruim 20 miljoen euro waard is.

Waar woont Hakim Ziyech?

Hakim Ziyech is geboren en getogen in Dronten, maar de kans is groot dat hij nu een inwoner van Engeland is. We denken namelijk dat Hakim Ziyech in Londen woont. Hij speelt immers in de Engelse hoofdstad voor de wereldberoemde voetbalclub Chelsea. Toch heeft Hakim Ziyech ook nog een huis in Nederland in bezit. Hij kocht namelijk na zijn transfer naar Chelsea een villa in Vinkeveen voor bijna 4 miljoen euro. Het huis is maar liefst 565 vierkante meter groot en heeft een buitenzwembad. Het is bovendien gevestigd aan het water, een veel mooier plekje bestaat er niet voor een woning!

Wie is de vriendin van Hakim Ziyech?

Hakim Ziyech houdt zijn privéleven zo veel mogelijk privé, wat ook veel andere BN’ers proberen te doen. Toch gaan de geruchten dat de voetballer wel een relatie heeft. De vriendin van Hakim Ziyech zou namelijk Aja Narie zijn. Deze vrouw is geboren en getogen in de Verenigde Staten, maar zou inmiddels in Amsterdam wonen. Het zou echter ook kunnen dat ze met Hakim Ziyech meeverhuisd is naar Londen, waar hij natuurlijk speelt voor Chelsea. Er gaan overigens geruchten dat Hakim Ziyech en Aja Narie een kind hebben samen, maar dit is niet officieel. De hele relatie is zelfs niet eens officieel.

Het inkomen van Hakim Ziyech

Hoewel het salaris van Hakim Ziyech niet helemaal officieel bekend is, hebben experts wel een vermoeden. Er is dan ook het een en ander gelekt over zijn contract. We denken daardoor dat het jaarlijkse inkomen van Hakim Ziyech ongeveer 5 miljoen euro bruto is. Dit verdient hij dus als voetballer van Chelsea, al is de kans groot dat hij in de zomer een transfer maakt naar een andere club aangezien de Marokkaan op het moment weinig speeltijd krijgt. Het zou kunnen dat Ziyech jaarlijks nog meer verdient, bijvoorbeeld door sponsoren en bonussen.