Wat is het vermogen van Koen Everink?

Wat is het vermogen van Koen Everink? Deze ondernemer werd beroemd toen hij in 2012 mishandeld werd door Badr Hari. Vier jaar later kwam Everink opnieuw in het nieuws, dit keer was het nog slechter afgelopen voor de inwoner van Bilthoven. Hij was namelijk vermoord door tenniscoach Mark de J., die onder meer Robin Haase training gaf. Mark de J. heeft Koen Everink vermoord met messteken, waarschijnlijk naar aanleiding van de gokschulden die de tenniscoach bij de zakenman had. Wat was het vermogen van Koen Everink voordat hij overleed? Het antwoord staat in dit artikel!

Wie is Koen Everink?

Koen Everink was een Nederlandse zakenman en amateurtennisser. Hij werd geboren op 22 februari 1974 in Enschede, Nederland, en stierf op 4 maart 2016. Everink verdiende zijn fortuin als ondernemer in de reisbranche met zijn bedrijf Eliza was here. Hij stond bekend om zijn liefde voor sport, met name tennis, en was een fervent amateurspeler. Ook was hij een bekende figuur in de Nederlandse tennisgemeenschap en woonde hij regelmatig grote toernooien bij. Tragisch genoeg werd Everink in maart 2016 vermoord in zijn huis in Bilthoven, Nederland. Zijn dood kreeg veel media-aandacht in Nederland en het onderzoek naar zijn moord leidde uiteindelijk tot de arrestatie en veroordeling van de voormalige coach van de Nederlandse tennisser Robin Haase, Mark de J., die voor het misdrijf werd veroordeeld tot 18 jaar gevangenisstraf. In hoger beroep kreeg hij een celstraf van 20 jaar. Mark de J. heeft Everink waarschijnlijk vermoord vanwege gokschulden. Koen Everink werd overigens in 2012 ook bekend doordat hij in elkaar geslagen werd door Badr Hari in de Amsterdam ArenA tijdens het dancefestival Sensation White.

Waar verdient Koen Everink zijn geld mee?

Koen Everink verdient niet langer geld doordat hij overleden is. Dit deed hij voor zijn overlijden overigens met zijn reisorganisatie Eliza was here.

Hoeveel is Koen Everink waard?

Op het moment dat Koen Everink overleed, had hij een vermogen van waarschijnlijk minstens 15 miljoen euro. Dit was namelijk het bedrag waarmee hij in 2013 in de Quote 500 Junior stond. We denken dan ook dat Koen Everink op het moment van zijn overlijden circa 15 miljoen euro waard was.

Waar woont Koen Everink?

Koen Everink is geboren in Enschede, maar is overleden in Bilthoven. Hij groeide echter op in Lonneker. Koen Everink woonde dus in Bilthoven voordat hij overleed.

Wie is de vriendin van Koen Everink?

We weten dat Koen Everink een vriendin had voor zijn overlijden. Haar naam is echter onbekend. Ook had hij een dochtertje. Zij was degene die hem vermoord vond toen ze nog maar 6 jaar oud was. Ze lag zelfs boven op bed toen haar vader vermoord werd.

Het inkomen van Koen Everink

Koen Everink is overleden en verdient daardoor niet langer een inkomen.