Wat is het vermogen van Kjeld Nuis?

Wat is het vermogen van Kjeld Nuis? Deze man ken je als schaatser, waar hij mee begon bij de IJVL. Inmiddels is Nuis onderdeel van Team Reggeborgh van coach Gerard van Velde, eerder reed hij jaren onder Jac Orie bij Lotto-Jumbo. Kjeld Nuis heeft door de jaren heen veel successen geboekt op de schaatsbaan. Zo heeft hij het wereldrecord op de 1500 meter in handen, terwijl hij ook nog eens drie keer goud won op de Olympische Spelen. Wat is het vermogen van Kjeld Nuis geworden als een van de beste schaatsers van Nederland? Je leest het antwoord later in deze blog.

Wie is Kjeld Nuis?

Kjeld Nuis is een Nederlandse schaatser die werd geboren op 10 november 1989 in Leiden, Nederland. Hij is gespecialiseerd in de sprintafstanden van 1000m en 1500m. Kjeld Nuis heeft meerdere medailles gewonnen op internationale wedstrijden. Hij won zijn eerste Olympische gouden medaille op de 1500 meter mannen op de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea, met een tijd van 1: 44.01. Hij won ook een gouden medaille op de 1000 meter op dezelfde Olympische Spelen. 4 jaar later won hij op de 1500 meter opnieuw de gouden Olympische medaille. Kjeld Nuis heeft ook meerdere medailles gewonnen op de wereldkampioenschappen afstanden en de Europese kampioenschappen schaatsen. Hij heeft wereldrecords neergezet op de 1500 meter en de teamsprints.

Waar verdient Kjeld Nuis zijn geld mee?

Kjeld Nuis verdient als succesvol professioneel snelschaatser geld door een combinatie van verschillende bronnen. Een van zijn belangrijkste inkomstenbronnen is prijzengeld en sponsoring. Nuis heeft goedkeuringsovereenkomsten met verschillende bedrijven, waaronder Red Bull, Volkswagen en Randstad, die hem betalen om hun producten te gebruiken en te promoten. Daarnaast kan hij ook speelgeld ontvangen voor deelname aan wedstrijden, tentoonstellingen en andere evenementen. Nuis verdient ook geld door middel van aanbevelingen op zijn sociale media-accounts, waar hij een aanzienlijke aanhang heeft. Kjeld Nuis verdient dan ook vooral geld als schaatser.

Hoeveel is Kjeld Nuis waard?

Kjeld Nuis is op dit moment hoe dan ook een van de beste schaatsers van ons land. Hij heeft immers niets voor niets drie keer goud gewonnen op de Olympische Spelen. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat Kjeld Nuis een miljonair is geworden. Experts hebben namelijk geschat dat Kjeld Nuis momenteel circa 1,5 miljoen euro waard is. Dit weten we doordat hij zijn geld op zijn bedrijf Kjeld Nuis BV heeft gezet. Deze onderneming heeft tegenwoordig een vermogen van 1,5 miljoen euro, maar in 2019 bedroeg het nog maar 754 duizend euro. Kjeld Nuis heeft zijn waarde dus in een paar jaar tijd verdubbeld!

Waar woont Kjeld Nuis?

Kjeld Nuis is geboren in Leiden, maar we denken dat hij hier niet meer woont. We verwachten namelijk dat Kjeld Nuis in Heerenveen woont, net als veel andere schaatsers. Hier is natuurlijk Thialf, de schaatsbaan die veel Nederlandse schaatstoppers gebruiken voor hun trainingen. Kjeld Nuis woont in Heerenveen in een groot vrijstaand huis. Hij kocht deze villa in 2020 voor 500 duizend euro. De woning heeft een woonoppervlakte van bijna 200 vierkante meter en telt in totaal vier slaapkamers en een badkamer.

Wie is de vriendin van Kjeld Nuis?

De vriendin van Kjeld Nuis is Joy Beune, die we ook kennen van de schaatsbaan. Beune is namelijk een jonge schaatster die steeds meer successen boekt. Eerder was Kjeld Nuis samen met Jill. Hun relatie eindigde in 2018 nadat ze eerst samen een zoon genaamd Jax kregen.

Het inkomen van Kjeld Nuis

Het inkomen van Kjeld Nuis is onbekend.