Wat is het vermogen van Olcay Gulsen?

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen? Je kent deze BN’er mogelijk als de vriendin van Ruud de Wild en wilt daarom graag weten wat ze op haar bankrekening heeft staan. Gulsen is desondanks meer dan alleen de partner van, natuurlijk. Olcay Gulsen werkt namelijk al sinds 2002 in de modewereld, destijds richtte ze haar eerste bedrijf op. Gulsen was destijds nog maar 21 jaar en heeft sindsdien nog meer eigen ondernemingen opgericht. Ook is ze regelmatig te zien in RTL Boulevard. Wat is het vermogen van Olcay Gulsen? Lees snel verder! 

Wie is Olcay Gulsen?

Olcay Gulsen is een Nederlandse modeontwerper en ondernemer van Koerdisch-Armeens afkomst. Ze is geboren op 20 juli 1980 in Waalwijk en heeft nog vier zussen en een broer. Ze is vooral bekend om haar merk Olcay Gulsen Beauty, met hoogwaardige make-up. Door de jaren heen heeft Gulsen nog meer bedrijven opgericht. In 2002 startte ze met Chill Agency, een wervings- en selectiebedrijf voor de kledingwereld.

Vervolgens importeerde ze kleding van diverse bekende merken met de onderneming 2Stepzahead. In 2004 ontmoette ze de eigenaar van SuperTrash, waarmee ze ging samenwerken. Olcay Gulsen nam dit merk 5 jaar later zelfs over. Het is echter goed om te weten dat er geen informatie bekend is over het bedrijf voor 2009, terwijl de vorige eigenaar ook niet bekend is. Wel breidde het merk flink uit, sinds 2010 wordt het dan ook verkocht in 24 landen. Olcay Gulsen werkt inmiddels niet meer voor SuperTrash, maar heeft een eigen bedrijf genaamd Olcay Gulsen Beauty. Ook had ze nog ST.Studio, maar dit ging in 2018 failliet net nadat Gulsen een boek genaamd Super Olcay: Hoe je met lef van niets naar de top komt had uitgebracht.

Waar verdient Olcay Gulsen haar geld mee?

Olcay Gulsen verdient dus onder meer haar geld met haar eigen bedrijf Olcay Gulsen Beauty, waarmee ze make-up verkoopt. Daarnaast is ze al jaren actief op televisie. Gulsen begon in 2013 haar tv-loopbaan als jurylid van Ultimate Shopper op TLC. Ook was ze tijden een vaste reporter van RTL Boulevard. Bovendien heeft Gulsen onder meer meegedaan aan Celebrity Stand-Up en Wie is de Mol?, waarin ze verloor in de finale. Andere bekende programma’s die Gulsen gepresenteerd heeft, zijn Gestalkt, Boxing Stars en Zelfbouwers Rotterdam. Gulsen had zelfs een gastrol in The Bold and the Beautiful, een Amerikaanse soapserie.

Hoeveel is Olcay Gulsen waard?

Je weet nu waar Olcay Gulsen haar geld mee verdient, namelijk haar tv-carrière en haar eigen make-upmerk Olcay Gulsen Beauty. Nu ben je uiteraard ook benieuwd naar haar vermogen. Nou, we durven wel te zeggen dat Gulsen een miljonair is. Ze heeft namelijk tijdens haar loopbaan al flink wat centen bij elkaar gespaard. Natuurlijk is het niet helemaal bekend hoeveel Gulsen daadwerkelijk op haar bankrekening heeft staan. Als we de experts mogen geloven, is Olcay Gulsen op het moment zo’n 15 miljoen euro waard. Hier staan wel wat vraagtekens bij, aangezien ze failliet ging met ST.Studio. Dit bedrijf had op dat moment een schuld van maar liefst 11 miljoen euro. Of het vermogen van Olcay Gulsen daadwerkelijk 15 miljoen euro is, betwijfelen we dus ten zeerste.

Waar woont Olcay Gulsen?

De kans is groot dat je al wist dat de vriend van Olcay Gulsen Ruud de Wild is. Wist je dan ook al dat het stel al samenwoont? Ze woonden namelijk in een woning aan de Herengracht, al zetten ze dit huis in 2022 te koop voor een bedrag van liefst 1,85 miljoen euro. Ze hebben dit grachtenpand eerst helemaal verbouwd en daarna dus te koop gezet. Of het huis inmiddels al verkocht is, weten we! Een tijdje geleden was het pand namelijk onder voorbehoud verkocht, al wist het stel niet de vraagprijs te krijgen. Waar ze nu samenwonen, is onbekend.

Wie is de vriend van Olcay Gulsen?

Olcay Gulsen is eerst een paar jaar met Edgar Davids samen geweest, maar de oud-voetballer is inmiddels de ex-vriend van de presentatrice. Radio-DJ Ruud de Wild is sinds 2019 namelijk de vriend van Olcay Gulsen. De Wild heeft door de jaren heen natuurlijk meerdere relaties gehad en is daardoor ook meerdere keren vader geworden, maar Ruud en Olcay hebben samen nog geen kids. Wel wonen ze al samen, wat we dus net al hebben genoemd.

Het inkomen van Olcay Gulsen

Wat het inkomen van Olcay Gulsen is, is niet helemaal bekend. Wel weten we dat ze van plan was om Shownieuws te presenteren, maar dit heeft ze uiteindelijk niet gedaan. Het salaris van Olcay Gulsen liep daardoor terug, dit was namelijk opgenomen in haar contract met Talpa. Het inkomen van Gulsen is dus niet meer zo hoog als in het verleden, maar wat ze precies verdient, weten we niet. Dit komt ook doordat de omzet van haar bedrijf Olcay Gulsen Beauty onbekend is.