Het vermogen van Willem van Hanegem

Willem van Hanegem is een legendarische Nederlandse voetballer en voetbalcoach. Hij wordt beschouwd als een van de beste voetballers uit de Nederlandse geschiedenis en heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Van Hanegem werd geboren in Breskens op 20 februari 1944 en begon zijn carrière als voetballer bij Xerxes in Rotterdam. Maar wat is het vermogen van Willem van Hanegem nu eigenlijk? In dit artikel vertellen we je er alles over, niet alleen over het vermogen, maar ook over de geschiedenis van ‘de kromme’, maar ook over waar hij woont, wie zijn partner is en wie zijn kinderen zijn.

Willem als speler en trainer

Als speler stond Van Hanegem bekend om zijn uitstekende technische vaardigheden en zijn vermogen om het spel te lezen. Hij speelde onder meer voor Feyenoord, AZ en FC Utrecht en was een belangrijke speler in het Nederlandse elftal dat de finale bereikte van het WK 1974. Na zijn carrière als speler begon Van Hanegem aan een succesvolle loopbaan als voetbalcoach. Hij was onder meer trainer bij FC Utrecht, Feyenoord en AZ. Als coach stond Van Hanegem bekend om zijn harde aanpak en zijn focus op discipline en teamgeest.

Waar woont Willem van Hanegem?

Van Hanegem woont in het dorpje Moordrecht in Zuid-Holland en is getrouwd met zijn vrouw Marianna. Samen hebben ze twee kinderen, dochter Alies en zoon Willem junior. Naast zijn werk als voetbalcoach is Van Hanegem ook een gepassioneerde golfer en heeft hij in 2015 zijn eigen golfbaan geopend, genaamd Golfbaan Willemstad.

Waarom ook van Hanegem zijn autoverzekering vergelijken moet

Ondanks zijn succesvolle carrière als voetballer en voetbalcoach, is Willem van Hanegem niet vrijgesteld van de verplichting om zijn auto te verzekeren. In Nederland is het verplicht om minimaal een WA-verzekering te hebben voor je auto, ongeacht wie je bent of wat je verdient. Het vergelijken van autoverzekeringen kan ook voor Van Hanegem van groot belang zijn, omdat hij net als elke andere automobilist de beste dekking tegen een betaalbare prijs wilt hebben. Door de verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken en te zoeken naar kortingen en aanbiedingen, kan hij geld besparen en de beste autoverzekering voor zijn behoeften vinden. Zelfs als je een beroemde voetballer bent, is het nog steeds belangrijk om verantwoordelijk te zijn als automobilist en ervoor te zorgen dat je auto goed verzekerd is. Gelukkig is online je autoverzekering vergelijken tegenwoordig heel eenvoudig.

Dit is waarom Willen van Hanegem kiest voor private lease

Willem van Hanegem is een bekende voetbalicoon en het is bekend dat hij zijn auto’s least in plaats van ze te kopen. Dit heeft een aantal voordelen, waaronder het feit dat hij steeds in de nieuwste modellen kan rijden en geen zorgen hoeft te maken over onderhoudskosten of afschrijving. Bovendien kan hij door het leasen van auto’s flexibeler zijn en zijn auto gemakkelijker aanpassen aan zijn behoeften. Leasen is ook een goede optie voor mensen die hun geld willen investeren in andere zaken en niet willen vastzitten aan het bezitten van een auto. Door de private lease van een auto, kan Willem van Hanegem genieten van de nieuwste technologie en comfort, zonder de kosten en de verantwoordelijkheden van het bezitten van een auto. Ondanks het vermogen van Willem van Hanegem toch commercieel gezien een verstandige keuze.