Wat is het vermogen van Youri Mulder?

Wat is het vermogen van Youri Mulder? Deze naam komt je sowieso bekend voor als voetballiefhebber. Dit komt natuurlijk doordat Youri de zoon is van de legendarische Jan Mulder. Youri Mulder is daarnaast zelf ook profvoetballer geweest. Hij speelde zelfs 9 interlands voor het Nederlands Elftal, waarin hij drie doelpunten maakte. De zoon van is tegenwoordig nog altijd actief in de voetbalwereld, hij trad in 2021 namelijk toe tot de Raad van Commissarissen van Schalke 04, zijn grote liefde. Eerder speelde Youri Mulder ook al voor deze Duitse club en was hij er interim- en assistent-coach. Wat is het vermogen van Youri Mulder geworden? Lees snel verder voor het antwoord.

Wie is Youri Mulder?

Youri Mulder is een voormalig profvoetballer uit Nederland die als spits speelde. Hij werd geboren op 23 maart 1969 in Brussel, België. Mulder begon zijn professionele voetbalcarrière bij FC Twente in 1990 voordat hij in 1993 naar Schalke 04 verhuisde. Hij speelde gedurende zijn hele carrière voor deze club. Hij is zelfs nog altijd actief voor deze Duitse club. Youri Mulder is namelijk lid van de Raad van Commissarissen van Schalke 04, eerder was hij ook een interim-trainer en assistent-coach van dit team. Naast zijn clubcarrière vertegenwoordigde Mulder ook het Nederlands voetbalelftal. Hij maakte zijn internationale debuut in 1994 en verdiende vervolgens 9 interlands en scoorde drie doelpunten.

Nadat hij zich had teruggetrokken uit het voetbal, werd Youri Mulder een televisie-expert en commentator en verscheen hij op Nederlandse voetbaluitzendingen. Ook werkte hij als columnist voor verschillende kranten en tijdschriften, waaronder De Telegraaf en Voetbal International. Mulder staat bekend om zijn inzichtelijke analyse en zijn humoristische stijl op televisie, en hij wordt beschouwd als een van de meest populaire en gerespecteerde voetbalexperts in Nederland. Veel mensen kennen Youri Mulder bovendien doordat hij samen met Evert ten Napel 15 jaar te horen was als commentatoren in FIFA.

Waar verdient Youri Mulder zijn geld mee?

Als gepensioneerde profvoetballer en huidige televisie-expert en commentator verdient Youri Mulder geld via verschillende bronnen, waaronder televisieoptredens, journalistiek en aantekeningen. Als tv-expert en commentator verdient Mulder waarschijnlijk een salaris of vergoedingen voor zijn optredens in Nederlandse voetbaluitzendingen. Hij is een vaste commentator voor de NOS, en hij verschijnt ook op commerciële omroepen zoals Ziggo Sport.

Mulder is ook in Nederland een bekende journalist en columnist. Hij heeft voor verschillende kranten en tijdschriften geschreven, waaronder De Telegraaf en Voetbal International, en hij verdient waarschijnlijk geld met zijn schrijven. Daarnaast kan Mulder geld verdienen aan onderschrijvingen en sponsoring. Als voormalig profvoetballer en huidige media-persoonlijkheid heeft hij een hoog profiel in Nederland en kan hij worden gezocht door bedrijven die hun producten willen promoten.

Hoeveel is Youri Mulder waard?

Het is belangrijk op te merken dat de details van de financiële situatie van Youri Mulder niet openbaar beschikbaar zijn. Dit zorgt er helaas voor dat we niet het daadwerkelijke vermogen van de oud-voetballer weten. Toch kunnen we je vertellen wat Youri Mulder ongeveer op zijn bankrekening heeft staan. Dit komt doordat meerdere experts zijn vermogen hebben berekend. Youri Mulder is volgens de specialisten zeker een miljonair geworden door zijn meerdere rollen in de voetbalwereld. Ze denken namelijk dat Youri Mulder op het moment circa 4 miljoen euro waard is.

Waar woont Youri Mulder?

Youri Mulder is geboren in België, om precies te zijn in Brussel. Toch is hij een echte Nederlander. Hij maakte pas op 21-jarige leeftijd zijn debuut als profvoetballer, namelijk bij Twente. Deze club komt uit Enschede en laat dat toevallig nog altijd de woonplaats van de oud-voetballer zijn. Youri Mulder woont dus in Enschede samen met zijn vriendin.

Wie is de vriendin van Youri Mulder?

Youri Mulder was eerst getrouwd met een Noorse vrouw genaamd Nina Freidher. Ze kregen tijdens hun huwelijk twee kinderen: Finn en Alexander. We verwachten dat Youri Mulder zijn zonen niet heel vaak ziet, doordat ze bij hun moeder in Noorwegen wonen. Youri Mulder is desondanks niet single gebleven. De huidige vriendin van Youri Mulder is namelijk Lynn Schippers, die je ook wel kent als zangeres Lynn Claire. Er zit een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee, maar dit lijkt geen probleem te vormen. Youri Mulder woont namelijk met veel plezier samen met Lynn Schippers in Enschede nadat ze elkaar leerden kennen in een bar.

Het inkomen van Youri Mulder

Het inkomen van Youri Mulder is helaas onbekend, al weten we wel dat hij op het moment onder meer als lid van de Raad van Commissarissen van Schalke 04 geld verdient. Dit zal desondanks geen vetpot zijn, maar gelukkig verdient de oud-voetballer ook nog een inkomen als voetbalanalist. Youri Mulder is daarnaast ook nog de eigenaar van Be Yourself Music, een platenmaatschappij. Dit zorgt er dus voor dat de oud-voetballer op meerdere manieren geld verdient, maar alsnog is het inkomen van Youri Mulder onbekend.