Wat is het vermogen van Koen van Heest?

Wat is het vermogen van Koen van Heest? Als je regelmatig YouTube kijkt, komt de naam Koen van Heest je vast bekend voor. Deze Nederlander uit Haarlem is namelijk een van de drie leden van de Bankzitters samen met Matthyas het Lam, Milo ter Reegen, Raoul de Graaf en Robbie van de Graaf. Met deze groep won Van Heest in 2019 de VEED Award voor de beste nieuwkomer. Zijn carrière op YouTube en als muzikant heeft Koen natuurlijk flink wat centen opgeleverd. Wat is het vermogen van Koen van Heest? Lees snel verder voor het antwoord!  

Wie is Koen van Heest?

Koen Sebastian van Heest, zoals Koen van Heest echt heet, ken je op YouTube als KOEN. Op dit kanaal heeft hij inmiddels meer dan 600 duizend abonnees. Van Heest is daarnaast onderdeel van de Bankzitters, samen met Matthyas het Lam, Milo ter Reegen, Raoul de Graaf en Robbie van de Graaf. De vijf vrienden hebben op hun kanaal inmiddels meer dan 700 duizend subscribers. Koen heeft daarnaast ook nog een tweede kanaal genaamd KOEN2 waarop hij al zijn gamevideo’s plaatst. Hij begon al in 2012 met YouTube. Zijn kanaal heette destijds DoNotPressNL. Ook behaalde Koen van Heest in 2020 zijn bachelor Bedrijfskunde. 

Van Heest is overigens geboren in Haarlem op 15 juni 1998 en is niet alleen bekend als YouTuber. Koen maakt namelijk ook nog muziek. Zo ken je hem mogelijk van het nummer Geen Cartier. Dit nummer haalde binnen een week meer dan een miljoen streams op Spotify. Geen Cartier kwam bovendien als dertiende in de Single Top 100. Nummers van Koen van Heest en de rest van de Bankzitters kwamen bovendien in de Top 2000. Je Blik Richting Mij kwam bijvoorbeeld in 2022 op plek 370 binnen in deze lijst, waarmee alleen Son Mieux met Multicolor en Goldband met Noodgeval betere nieuwkomers waren. 

Waar verdient Koen van Heest geld mee?

Koen van Heest verdient dus op meerdere manieren zijn geld. Allereerst doet hij dit met zijn drie kanalen op YouTube, waarvan de Bankzitters op het moment het grootste is. Daarnaast verdient hij ook nog eens geld met zijn muziek. Bovendien heeft Van Heest een app genaamd Kaasje laten maken. Deze app is inmiddels al meer dan een miljoen keer gedownload. Hij wilde eerst aan zijn fans laten weten hoeveel hij met Kaasje verdient, maar uiteindelijk zag hij hier toch van af. Dit heeft te maken met de hoogte van het bedrag, hij wilde immers niet zijn eigen veiligheid in gevaar brengen door deze informatie te geven. Van Heest is daarnaast nog de eigenaar van twee ondernemingen genaamd GameKoning en IkWilTeGoed. 

Hoeveel is Koen van Heest waard?

Koen van Heest heeft als YouTuber, muzikant en ondernemer toch flink wat centen bij elkaar gesprokkeld. Experts verwachten dan ook dat het wel goed zit met het vermogen van Koen van Heest. Als je echt een schatting wilt van wat de Nederlander op zijn bankrekening heeft staan dan wagen we met alle plezier een gokje. We denken namelijk dat Koen van Heest op het moment meerdere tonnen waard is, al durven we niet een specifiek bedrag te noemen. 

Waar woont Koen van Heest?

We weten dat Koen van Heest een huis in Amsterdam heeft gekocht in 2021. Deze woning wordt Casa del Huts genoemd en is een bovenhuis aan de grachten van onze hoofdstad. Het is zelfs een dubbel bovenhuis in een grachtenpand met in totaal een woonoppervlakte van 80 vierkante meter. Koen woonde eerst in Rhoon, maar komt nu toch weer richting zijn geboortestad Haarlem. Toen Van Heest het huis in Amsterdam kocht, was hij niet tevreden met het interieur. Hij heeft de woning daarom eerst laten verbouwen. 

Wie is de vriendin van Koen van Heest?

Koen van Heest gaat met niemand minder dan Juultje Tieleman. Deze influencer had eerder een relatie met YouTuber Don de Jong, maar niet veel later werd ze de vriendin van Koen van Heest. Het duurde even voordat het stel de liefde bevestigde, maar uiteindelijk maakte Koen de relatie bekend bij de Release Reacties van Radio538. Even later deelde hij ook nog een foto op Instagram waarop hij zijn vriendin Juultje Tieleman zoent. Het is overigens niet helemaal duidelijk of het stel nog steeds samen is. 

Het inkomen van Koen van Heest

Volgens meerdere bronnen ligt het inkomen van Koen van Heest als het gaat om zijn kanalen op YouTube op ongeveer 3 duizend euro, mogelijk zelfs nog hoger. Dit is al helemaal het geval als hij gesponsorde video’s plaatst. Daarnaast verdient Van Heest dus ook nog als muzikant het een en ander. Bovendien krijgt hij salaris door zijn ondernemingen. Koen hoeft zich dus zeker geen zorgen te maken over zijn geld. De kans is dan ook groot dat het inkomen van Koen van Heest maandelijks minstens 10 duizend euro bedraagt.