Wat is het vermogen van Joey Bravo?

Wat is het vermogen van Joey Bravo? De oudere generatie zal vast niet echt geïnteresseerd zijn in deze vraag, maar de jongeren onder ons kennen deze BN’er natuurlijk wel. Bravo is namelijk vooral bekend geworden van YouTube, waar hij in zijn eerste maand al 100 duizend abonnees haalde. Hij begon zijn loopbaan op het platform in 2016 en heeft inmiddels meer dan 300 duizend subscribers, waardoor Bravo natuurlijk veel geld waard is. Wat is het vermogen van Joey Bravo? Dat leggen we in dit artikel uit!  

Wie is Joey Bravo?

Joey Bravo werd op 28 februari 1997 geboren in Almere. Zijn echte naam is Karwan Talei, maar sinds hij in 2016 video’s begon te plaatsen op YouTube kent iedereen hem als Joey Bravo. Hij maakte destijds vooral prankvideo’s met onder meer Famke Louise, Snapking en Armoo. Meerdere video’s gingen viral en kregen veel views, al kwam er ook kritiek toen bleek dat de video’s geacteerd waren. 

Joey Bravo startte vervolgens zijn eigen kanaal genaamd JoeyBravoTV. Hierop plaatste hij vlogs over zijn dagelijkse leven. Talei kreeg binnen een maand 100 duizend subscribers. Hij tekende vervolgens een contract bij RTL’s Multi-Channel Network. Dit is een management voor YouTubers en andere online sterren. Joey Bravo maakte bovendien ook hiphopmuziek. Zijn grootste hit is Abu Dhabi, wat direct ook zijn eerste single was. Ook veel andere nummers zijn populair geworden. 

Joey Bravo is daarnaast de eigenaar van Astos. Hij verkocht onder dit merk horloges en brillen en nam Dave Roelvink in dienst als gezicht van het bedrijf. Talei had ook nog een webshop genaamd Thuisgym.com. Hiermee kwam hij in opspraak, wat besproken werd in een aflevering van BOOS. Na de uitzending heeft Tim Hofman en zijn team laten weten dat alle klachten verholpen zijn. Joey Bravo heeft daarnaast ook nog deelgenomen aan Boxing Influencers. 

Waar verdient Joey Bravo zijn geld mee?

Joey Bravo verdient vandaag de dag op meerdere manieren geld. Allereerst gebruikt hij hiervoor zijn bereik op sociale media. Hij plaatst immers video’s op YouTube, waarmee hij geld verdient. Daarnaast gaat hij ook nog regelmatig samenwerkingen aan met diverse bedrijven. Per sponsorpost krijgt hij een bepaald bedrag, dus ook zo verdient hij een mooi bedrag. Daarnaast heeft Bravo ook nog een eigen merk genaamd Astos. Dit bedrijf verkoopt horloges en brillen, dus ook zodoende komt Joey Bravo aan zijn inkomen. 

Hoeveel is Joey Bravo waard?

Het is lastig om een inschatting te maken van het vermogen van Joey Bravo. Desondanks hebben experts wel geprobeerd in te schatten hoeveel hij waard is. Hieruit blijkt dat Joey Bravo een vermogen van ongeveer 400 duizend euro zou hebben. Dat Joey Bravo 4 ton waard is, heeft te maken met meerdere dingen. Zo heeft hij geld verdiend met zijn merk Astos, maar ook met zijn carrière op YouTube en andere sociale media. Bravo gaf zelfs aan dat hij in twee dagen tijdens de pandemie 100 duizend euro verdiende door handgel te verkopen. 

Waar woont Joey Bravo?

Joey Bravo is geboren in Almere, maar het is niet bekend waar de YouTuber en ondernemer inmiddels woont. In 2019 liet hij nog weten dat hij zijn eerste koophuis weer verkocht had. Natuurlijk heeft hij ondertussen een nieuwe woning gekocht, maar het is dus niet bekend waar dit huis staat. Het is echter wel bekend dat Joey Bravo bezig is met een nieuw huis. Deze woning is nog niet helemaal gebouwd, maar het begin is er. De bouwvakkers zijn ondertussen dan ook met de laatste loodjes bezig voordat het huis opgeleverd kan worden. Groot is de woning in ieder geval wel, zo is te zien in de video’s van Joey Bravo op Instagram! 

Wie is de vriendin van Joey Bravo?

In een interview van Joey Bravo met Fernando van Real Talk liet de YouTuber en ondernemer weten dat hij een vriendin heeft. Er is helaas weinig bekend over deze vrouw. We weten dus eigenlijk alleen dat Joey Bravo een vriendin heeft of had, maar meer ook niet. 

Het inkomen van Joey Bravo

Het is vrijwel onmogelijk om in te schatten wat het inkomen van Joey Bravo is. Dit heeft meerdere redenen. Zo verdient hij met zijn eigen merk niet elke maand evenveel geld. Hij verkoopt namelijk onder meer zonnebrillen, die in de winter natuurlijk amper verkocht worden. De kans is groot dat zijn merk in de zomer dus meer verdient dan in de andere seizoenen. Ook het aantal sponsordeals heeft invloed op het salaris van de influencer. Desondanks mag je verwachten dat het inkomen van Joey Bravo jaarlijks tienduizenden euro’s bedraagt.