Wat is het vermogen van Don de Jong?

Wat is het vermogen van Don de Jong? Misschien komt deze naam je niet bekend voor, maar de jongere generaties zullen hem vast wel kennen. De Jong is namelijk een bekende YouTuber die op het platform inmiddels meer dan 1 miljoen abonnees heeft. Hij noemt zichzelf op YouTube simpelweg Don, wat dus gewoon zijn voornaam is. Aan zijn auto’s valt te zien dat hij goed verdient aan YouTube, maar wat is het vermogen van Don de Jong precies? Dat leggen we in dit artikel uit!

Wie is Don de Jong?

Don de Jong plaatst elke dag een vlog op YouTube. Hij haalt met deze video’s veel succes, wat ervoor heeft gezorgd dat zijn kanaal Don inmiddels door meer dan een miljoen mensen gevolgd wordt. De Jong maakte desondanks niet altijd vlogs, hij startte op YouTube namelijk met het plaatsen van gamevideo’s. Helaas sloeg zijn kanaal destijds niet echt aan, waardoor De Jong ervoor koos om over te stappen naar lifestylevideo’s. Eerst maakte hij vooral vlogs waarin hij schoot met een luchtbuks en een kruisboog, maar inmiddels zien we in zijn video’s meer over zijn dagelijkse leven. Ook zijn vrienden en ouders komen regelmatig terug in de producties van Don de Jong.

De Jong haalde op YouTube al in 2016 100.000 subscribers. Het aantal van één miljoen subscribers bereikte de YouTuber vervolgens op 12 maart 2021. Wil je graag nog wat meer over Don de Jong zelf weten? Laten we dan beginnen met het vertellen van zijn volledige naam. Hij heet namelijk volledig Don Siegfried Josephus de Jong. De Jong is geboren op 1 juli 1993 in Rijpwetering, waar hij ook is opgegroeid. De YouTuber heeft geen broertjes of zusjes. Ook draagt hij al sinds zijn jeugd een pacemaker.

Waar verdient Don de Jong zijn geld mee?

Het zal je niet verbazen dat Don de Jong zijn geld als YouTuber verdient. Door dagelijks vlogs te plaatsen, krijgt hij steeds weer een bedrag. Hoeveel hij per video ontvangt van het platform hangt af van het aantal kijkers. Hoe meer mensen de advertenties bekijken, hoe meer geld De Jong krijgt van YouTube. Daarnaast plaatst Don ook nog eens regelmatig gesponsorde video’s. Een bedrijf betaalt hem dan ook een product aan te prijzen in een vlog, waarvoor YouTubers soms echt flinke bedragen ontvangen. Deze gesponsorde berichten kunnen daarnaast ook nog op Instagram en andere sociale media geplaatst worden. Bovendien verkoopt De Jong ook nog zijn merchandise in een webshop, wat resulteert in nog meer inkomen. Ook heeft de YouTuber nog een paar bedrijven, waaronder Focus Drink en BeatMyBoxer.

Hoeveel is Don de Jong waard?

Het is zo goed als onmogelijk om te bepalen wat het vermogen van Don de Jong is. Toch verwachten experts dat de YouTuber tijdens zijn loopbaan minstens een miljoen euro verdiend heeft. Wat Don de Jong precies waard is, durven we desondanks niet te stellen. We gaan er wel van uit dat hij een miljonair is, wat ook zeker te zien is aan zijn auto’s. Zo bezit hij bijvoorbeeld een Lamborghini Huracan, terwijl hij door de jaren heen ook nog in meerdere Audi’s heeft gereden.

Waar woont Don de Jong?

Dat Don de Jong goed verdient met YouTube zien we aan de villa die hij in Roelofarendsveen heeft gekocht. In dit dorp staat namelijk een huis waar De Jong maar liefst 787.500 euro voor wilde betalen. Hij vertelde dit dan ook trots aan zijn abonnees in een vlog genaamd Ik heb mijn eerste huis gekocht. De Jong kocht dit huis in 2020 en woont er dus inmiddels alweer een paar jaar. Voor zover we weten, is hij nog niet van plan om de villa te koop te zetten. Dat snappen we ook wel, want wat is het toch een prachtig huis!

Wie is de vriendin van Don de Jong?

Het is niet bekend wie de vriendin van Don de Jong is. Ook is er veel onduidelijk over zijn liefdesleven in het algemeen. Er ging een tijdje het gerucht dat Juultje Tieleman de vriendin van Don de Jong was, maar vervolgens bleek deze relatie ook alweer afgelopen te zijn. Tieleman is inmiddels overigens de vriendin van Koen van Heest. Als we kijken naar de Instagram van De Jong zien we geen vrouw, dus dat zegt vaak al genoeg. Wel weten we door Juicechannel dat hij op Tinder zat!

Het inkomen van Don de Jong

Het is bij YouTubers lastig om te bepalen wat ze precies verdienen. Dit komt doordat hun inkomen vaak varieert, dit hangt immers af van hoeveel viewers ze krijgen bij hun video’s. Het exacte inkomen van Don de Jong is dan ook onbekend. We willen natuurlijk alsnog wel een gokje wagen. We gaan er namelijk vanuit dat Don de Jong maandelijks ongeveer 20 duizend euro verdient. Dit bedrag komt voor een groot gedeelte door zijn video’s op YouTube, maar ook met zijn merchandise verdient De Jong het een en ander.