Wat is het vermogen van Adjiedj Bakas?

Wat is het vermogen van Adjiedj Bakas? Deze man is een trendwatcher die graag naar de toekomst kijkt. Hij heeft meerdere boeken geschreven die tegenwoordig in diverse kleuren zijn uitgebracht. In totaal zijn er al meer dan 1 miljoen boeken van Adjiedj Bakas verkocht. Dit heeft er natuurlijk voor gezorgd dat zijn waarde flink is gestegen. Wat is het vermogen van Adjiedj Bakas op dit moment? Dat leggen we in dit artikel uit!

Wie is Adjiedj Bakas?

Adjiedj Bakas is een Nederlandse trendwatcher, auteur en spreker die bekend staat om zijn werk op het gebied van futurisme en trendanalyse. Hij wordt erkend als een van de toonaangevende trendwatchers in Nederland en heeft internationale erkenning gekregen voor zijn inzichten in maatschappelijke, technologische, economische en culturele ontwikkelingen. Bakas staat bekend om zijn tot nadenken stemmende kijk op de toekomst en zijn vermogen om opkomende trends en hun potentiële impact op verschillende industrieën en samenlevingen te identificeren.

Bakas heeft talloze boeken geschreven over onderwerpen als trends, innovatie en de toekomst van verschillende industrieën, waaronder gezondheidszorg, onderwijs, financiën en vrije tijd. Hij staat bekend om zijn innemende spreekstijl en heeft keynote speeches gehouden op conferenties, seminars en evenementen over de hele wereld. Bakas is ook een veelgevraagd adviseur en consultant voor organisaties, overheden en bedrijven, die strategische vooruitziendheid biedt en hen helpt bij het navigeren door de complexiteit van de snel veranderende wereld.

Naast zijn werk als trendwatcher en auteur is Bakas ook betrokken geweest bij diverse maatschappelijke en culturele initiatieven. Hij is een pleitbezorger geweest voor diversiteit, duurzaamheid en sociale innovatie en wordt erkend voor zijn bijdragen aan de samenleving door middel van prijzen en onderscheidingen. Bakas blijft een invloedrijke figuur op het gebied van futurisme en trendanalyse, geeft vorm aan discussies en geeft inzicht in de toekomst van verschillende aspecten van de samenleving en het bedrijfsleven.

Waar verdient Adjiedj Bakas zijn geld mee?

Adjiedj Bakas verdient op verschillende manieren geld, voornamelijk door zijn werk als trendwatcher, auteur en spreker. Enkele van de belangrijkste manieren waarop hij inkomsten kan genereren, zijn onder meer:

  • Lezingen: Adjiedj Bakas staat bekend om zijn innemende spreekstijl en houdt keynote speeches op conferenties, seminars en evenementen over de hele wereld. Hij kan vergoedingen verdienen voor zijn spreekbeurten, waarbij organisaties of organisatoren van evenementen hem betalen voor zijn inzichten en presentaties over trends en de toekomst.
  • Adviesdiensten: Adjiedj Bakas biedt strategische prognoses en adviesdiensten aan organisaties, overheden en bedrijven. Dit kan het adviseren over trends, innovatie en toekomstscenario’s inhouden, en het bieden van strategische begeleiding bij het navigeren door de complexiteit van de snel veranderende wereld. Deze diensten kunnen tegen een vergoeding worden aangeboden, waarbij klanten betalen voor de expertise en inzichten van Bakas.
  • Media-optredens: Adjiedj Bakas is vaak gewild voor interviews, media-optredens en commentaar op trends en de toekomst. Hij kan inkomsten genereren uit optredens in de media, zoals tv, radio, podcasts of andere vormen van media, waar hij zijn inzichten en expertise verschaft.
  • Boekverkoop: Adjiedj Bakas heeft talloze boeken geschreven over onderwerpen als trends, innovatie en de toekomst van verschillende industrieën. Hij kan royalty’s of verkoopinkomsten verdienen met de verkoop van zijn boeken, hetzij door middel van traditionele publicaties, hetzij door zelfpublicatie.

Hoeveel is Adjiedj Bakas waard?

Adjiedj Bakas is niet meer zoveel waard als in het verleden. Dit komt doordat hij 10 miljoen euro kwijt is geraakt, wat hij zelf zijn pensioen noemt. Er was hem namelijk een rentederivaat aangesmeerd door de Deutsche Bank. Uiteindelijk kreeg hij acht ton schadevergoeding, waarmee Adjiedj Bakas eigenlijk ook nog geluk had. Veel andere gedupeerden ontvingen namelijk geen cent. Alsnog mag de Nederlandse trendwatcher zeker niet klagen, experts schatten in dat Adjiedj Bakas een waarde van 3 miljoen euro heeft op dit moment. Weet echter wel dat dit een schatting is, het daadwerkelijke vermogen van de Nederlander is namelijk niet bekend.

Waar woont Adjiedj Bakas?

Adjiedj Bakas woont volgens de laatste berichten in Overgooi, maar werd geboren in Nickerie, Suriname op 15 november 1963. Hij studeerde in Utrecht en startte na zijn opleiding met zijn eerste man Sjoerd Groenewold Dost een trendbureau genaamd Dexter. Na het overlijden van zijn man werd de naam van het bedrijf veranderd naar Trend Office Bakas. Inmiddels is ook de tweede man van Adjiedj Bakas overleden, waardoor hij nu alleen in Almere Overgooi woont.

Wie is de man van Adjiedj Bakas?

Adjiedj Bakas was getrouwd met Vinco David, maar helaas overleed hij in februari 2023. David werd 61 jaar en overleed in Almere. De man van Adjiedj Bakas overleed aan de gevolgen van longkanker. Ze waren 25 jaar samen. Adjiedj Bakas is op dit moment dus single na het overlijden van zijn man Vinco David. Bakas heeft zelf overigens ook de nodige gezondheidsproblemen gehad, in 2017 kreeg hij namelijk een hersenbloeding terwijl hij een lezing gaf voor de Belastingdienst.

Het inkomen van Adjiedj Bakas

Het inkomen van Adjiedj Bakas is helaas onbekend, aangezien hier geen officiële informatie over te vinden is.