Wat is het vermogen van Willem Endstra?

Wat is het vermogen van Willem Endstra? Deze Amsterdammer was een vastgoedtycoon en werd beroemd in heel Nederland toen hij in 2004 vermoord werd door, waarschijnlijk, Namik Abbasov. Endstra was zelf een grote speler in de onderwereld in de Nederlandse hoofdstad. Zo had hij zijn bedrijf Convoy Vastgoed BV gebruikt om de winst van een criminele bende die in xtc handelde te witwassen. Ook had Willem Endstra vaak contact met Willem Holleeder, waarvan een beroemde foto van de twee samen op een bankje is gemaakt. Later werd bekend dat Endstra Holleeder wilde laten vermoorden door de Hells Angels. Wat is het vermogen van Willem Endstra geworden? Lees snel verder voor het antwoord.

Wie is Willem Endstra?

Willem Endstra was een Nederlandse vastgoedmagnaat en bankier die bekend stond om zijn prominente rol in de Amsterdamse onderwereld. Hij werd geboren op 14 januari 1953 in Haarlem, Nederland, en werd vermoord op 17 mei 2004 in Amsterdam. Endstra was betrokken bij vastgoedinvesteringen en -ontwikkeling in Nederland, met name in Amsterdam. Hij stond bekend als “de bankier van de onderwereld” vanwege zijn vermeende banden met de georganiseerde misdaad en zijn betrokkenheid bij het witwassen van geld, drugshandel en andere criminele activiteiten.

Willem Endstra had een controversiële reputatie en stond bekend om zijn betrokkenheid bij financiële transacties met hoge inzetten en criminele activiteiten. Hij werd meerdere keren gearresteerd en onderzocht door wetshandhavingsinstanties vanwege zijn vermeende criminele activiteiten, waaronder het witwassen van geld en het verlenen van financiële diensten aan criminele organisaties.

De moord op Endstra in 2004 was een spraakmakende zaak in Nederland en algemeen werd aangenomen dat deze verband hield met zijn criminele activiteiten en vermeende banden met de georganiseerde misdaad. Het onderzoek naar zijn moord resulteerde in verschillende arrestaties en veroordelingen, maar de zaak blijft onopgelost en de omstandigheden rond zijn dood zijn nog steeds onderwerp van speculatie en controverse.

Waar verdient Willem Endstra zijn geld mee?

Willem Endstra is overleden en verdient daardoor geen geld meer. Tijdens zijn leven deed de Amsterdammer dit echter als vastgoedmagnaat, terwijl hij ook gezien werd als de bankier van de onderwereld.

Hoeveel is Willem Endstra waard?

Willem Endstra is overleden en heeft daardoor niet echt een vermogen meer. Wel weten wat hij op de bankrekening had voordat hij vermoord werd. Dit komt doordat Willem Endstra meermaals in de top 500 van Quote stond. In 2002 stond hij zelfs op de 36e plek met een vermogen van 350 miljoen euro. In 2003, een jaar voordat hij doodgeschoten werd, had Willem Endstra een waarde van 200 miljoen euro. Hij stond destijds op plek 93 in de Quote Top 500.

Waar woont Willem Endstra?

Willem Endstra is overleden en woont daardoor nergens meer. Hij heeft desondanks zijn hele leven in Amsterdam gewoond, waar hij ook is geboren.

Wie is de vrouw van Willem Endstra?

Willem Endstra had toen hij overleed vijf kinderen bij drie verschillende vrouwen. Hij woonde voor zijn overleden samen met zijn vrouw Anita Schuts, die later opgelicht werd door een zogeheten meesteroplichter. Hij deed zich voor als nepadvocaat, waarmee hij ook Robert Schoemacher, Willeke Alberti en Viola Holt heeft opgelicht. Zelfs een lid van het Koninklijk Huis viel in de praatjes van de oplichter.

Het inkomen van Willem Endstra

Willem Endstra is overleden en heeft daardoor niet langer een inkomen.