Wat is het vermogen van Vasco Rouw?

Wat is het vermogen van Vasco Rouw? Deze miljonair was te zien in het EO-programma Waar doen ze het van? en werd hierdoor ineens een BN’er. We denken dat hij dit zelf helemaal niet zo erg vond, al kreeg Rouw direct ook te maken met nogal wat kritiek. Critici zien de miljonair namelijk als een oplichter die ook nog eens regelmatig anderen bedreigt. Daarover lees je hieronder meer. Wat is het vermogen van Vasco Rouw? Ook dat behandelen we in dit artikel!

Wie is Vasco Rouw?

Vasco Rouw was dus met zijn gezin te zien in Waar doen ze het van?, een televisieprogramma van EO waarin meerdere families worden gevolgd terwijl ze allemaal andere maandinkomsten hebben. Rouw is de topverdiener van de serie, wat hij graag toont. Zo doet hij met zijn vriendin Tamara Weeda een bod van 1,2 miljoen euro op een boerderij, terwijl hij ook nog graag zijn Lamborghini en dure horloges laat zien.

Als je Vasco Rouw niet van Waar doen ze het van? kent dan zou het nog kunnen dat je zijn naam herkent door het cryptoschandaal waar hij eind 2021 in terecht kwam. Hij was namelijk een van de gezichten van Xpose, wat hét grootste Nederlandse cryptoproject moest worden toen het werd gelanceerd. Ook andere BN’ers als Marc Overmars en Ralph de Geus waren er onderdeel van. Tim Hofman en BOOS liet samen met het FD en BNR zien dat Vasco Rouw erg belangrijk was bij Xpose, wat een pump en dump bleek te zijn. 120 miljoen euro ging in rook op en belandde in de rekeningen van de oprichters.

Waar verdient Vasco Rouw zijn geld mee?

Vasco Rouw heeft zelf aangegeven dat hij helemaal niets heeft verdiend met Xpose, wat dus een klassieke pump en dump cryptomunt bleek te zijn. We weten echter dat hij ook met andere zaken geld heeft verdiend. Zo is hij de oprichter van Vasco Games, een bedrijf met meer dan een miljoen downloads en de grootste gameontwikkelaar van ons land. Daarnaast richtte Rouw samen met Boef The Millionaires Club op. Ze delen op dit abonnementenplatform hun kennis over investeren en ondernemen met mensen die financieel vrij willen worden. Vasco Rouw heeft bovendien veel panden gekocht, terwijl hij ook nog diverse obligaties heeft gekocht en heeft geïnvesteerd in andere bedrijven. Bovendien heeft hij meerdere NFT’s gekocht als een van de eerste Nederlanders.

Hoeveel is Vasco Rouw waard?

We noemden in de introductie al dat Vasco Rouw een miljonair is. Je weet dus nu al dat zijn vermogen minstens één miljoen euro is. We weten echter niet precies hoeveel Rouw op zijn bankrekening heeft staan. Toch willen we nog wel een gokje wagen. We schatten namelijk in dat Vasco Rouw 3 miljoen euro waard is. Het zou kunnen dat het vermogen van Vasco Rouw meer dan 3 miljoen euro is, maar dat is dus niet helemaal duidelijk.

Waar woont Vasco Rouw?

Vasco Rouw liet in Waar doen ze het van? zien dat hij samen met zijn vriendin een bod deed op een huis van 1,2 miljoen euro. Deze boerderij stond in Emmen, waar de miljonair geboren en getogen is. De woning moest eerst nog opgeknapt worden, maar inmiddels woont Vasco Rouw er met zijn gezin in. Ze hebben in ieder geval ruimte genoeg, want de woonboerderij is ontzettend groot en ruim. Ditzelfde geldt ook zeker voor de tuin, waar Rouw met zijn kinderen gemakkelijk een balletje kan trappen. De woonboerderij is wat ons betreft dan ook zeker een goede aankoop van Vasco Rouw!

Wie is de vriendin van Vasco Rouw?

We weten door zijn deelname aan Waar doen ze het van? dat de vriendin van Vasco Rouw Tamara Weeda is. Tijdens een eerdere relatie werd Rouw op zijn 19e al vader. Met dezelfde vrouw kreeg hij later nog een kind, maar uiteindelijk gingen de twee toch uit elkaar. Hij ontmoette later dus Tamara Weeda, waarmee hij opnieuw kinderen kreeg. Vasco Rouw heeft dus samen met zijn vriendin inmiddels een redelijk groot gezin.

Het inkomen van Vasco Rouw

We lieten eerder al weten dat Vasco Rouw een vermogen heeft van naar schatting 3 miljoen euro. Je wilt dan natuurlijk nu ook graag weten wat het inkomen van de miljonair is. Het is helaas vrijwel onmogelijk om hier echt iets over te zeggen. We wagen desondanks graag een gokje. We schatten in dat Vasco Rouw een inkomen heeft van ongeveer 140 duizend euro per maand. Dat komt neer op een jaarlijks salaris van ruim 1 miljoen euro, niet verkeerd hoor! Het is echter goed om te weten dat het inkomen van Vasco Rouw niet elke maand hetzelfde is. Dit komt natuurlijk door zijn investeringen, maar ook door de lidmaatschappen van The Millionaires Club. Wel verdient hij iedere maand veel geld, puur omdat hij veel geld heeft gestoken in vastgoed.