Wat is het vermogen van Jan des Bouvrie?

Wat is het vermogen van Jan des Bouvrie? Je kent deze architect en interieurontwerper natuurlijk sowieso. Dit komt bijvoorbeeld door zijn interieurwinkel in Naarden, maar ook door TV Woonmagazine. Jan des Bouvrie was de presentator van deze televisieserie. Helaas is Jan des Bouvrie inmiddels overleden, maar wat was zijn vermogen voordat hij overleed? Je leest het in dit artikel.  

Wie is Jan des Bouvrie?

Jan des Bouvrie was een Nederlandse interieurontwerper en architect die bekend stond om zijn minimalistische en moderne stijl. Hij werd geboren op 3 augustus 1942 in Naarden, Nederland, en stierf op 4 oktober 2020 op 78-jarige leeftijd. Des Bouvrie studeerde aan de Rietveld Academie in Amsterdam, waar hij een scherp oog ontwikkelde voor vormgeving en architectuur. Hij begon zijn carrière in de jaren zestig en werkte als freelance ontwerper voor verschillende klanten. Hij kreeg landelijke bekendheid toen hij in de jaren zeventig een reeks strakke en moderne interieurs ontwierp voor Nederlandse televisieshows.

Door de jaren heen werd Des Bouvrie bekend om zijn eenvoudige en elegante ontwerpen, vaak gekenmerkt door neutrale kleuren en strakke lijnen. Hij was vooral beroemd om zijn gebruik van wit, waarvan hij geloofde dat het kleine ruimtes groter en ruimer kon laten lijken. Zijn werk omvatte een breed scala aan projecten, waaronder privéwoningen, hotels en kantoorruimtes. Naast zijn werk als ontwerper was Des Bouvrie ook een gerespecteerd leermeester en mentor. Hij gaf gedurende zijn hele carrière les aan verschillende universiteiten en ontwerpscholen, en veel van zijn studenten werden zelf succesvolle ontwerpers.

Waar verdient Jan des Bouvrie zijn geld mee?

Jan des Bouvrie is overleden en verdient dus geen geld meer.

Hoeveel is Jan des Bouvrie waard?

Doordat Jan des Bouvrie overleden is, is hij eigenlijk niets meer waard. Zijn vermogen is immers verdeeld onder zijn nabestaanden. Ten tijde van zijn overlijden was Jan des Bouvrie desondanks zo’n 12 miljoen euro waard, dit is nu onder meer aan zijn vrouw Monique des Bouvrie en kinderen gegeven.

Waar woont Jan des Bouvrie?

Jan des Bouvrie is overleden en woont daardoor nergens meer. Ten tijde van zijn overlijden woonde de ontwerper in Naarden, waar hij ook is geboren.

Wie is de vrouw van Jan des Bouvrie?

Jan des Bouvrie was getrouwd met Monique des Bouvrie, ook een interieurontwerper. Ze hadden samen twee kinderen, terwijl Jan des Bouvrie ook nog uit een eerder huwelijk twee kinderen had. Hij had bovendien meerdere kleinkinderen.

Het inkomen van Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie is overleden en heeft hierdoor niet langer een inkomen.