Wat is het vermogen van Master P?

Wat is het vermogen van Master P? Elke liefhebber van rapmuziek is bekend met deze naam. Master P is namelijk de stage name van Percy Robert Miller, een Amerikaanse rapper afkomstig uit New Orleans. Hij is bovendien de oprichter en eigenaar van de platenlabel No Limit, waar onder meer Snoop Dogg en Mystikal aan verbonden waren. Master P is bovendien te zien geweest in films als Hollywood Homicide, Scary Movie 3 en Uncle P. Wat is het vermogen van Master P?

Wie is Master P?

Master P, geboren als Percy Robert Miller, is een Amerikaanse rapper, ondernemer, acteur en voormalig professioneel basketbalspeler. Hij werd geboren op 29 april 1967 in New Orleans, Louisiana. Master P begon zijn muziekcarrière begin jaren negentig en bracht in 1991 zijn debuutalbum “Get Away Clean” uit. Hij behaalde mainstream succes met zijn vierde album “Ice Cream Man” in 1996, waarop de hitsingle “Make ‘Em Say Uhh !”. Hij bracht verschillende succesvolle albums uit en verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen platen, waarmee hij een van de best verkopende hiphopartiesten aller tijden werd.

Naast zijn muziekcarrière staat Master P ook bekend om zijn ondernemerschap. Hij richtte in 1990 zijn eigen platenlabel op, No Limit Records, dat een van de meest succesvolle onafhankelijke platenlabels in de geschiedenis van hiphop werd. Hij richtte ook een aantal andere bedrijven op, waaronder een kledinglijn, een filmproductiebedrijf en een sportbureau. Master P heeft ook een succesvolle acteercarrière gehad en verscheen in een aantal films en televisieshows, waaronder “I Got the Hook Up”, “Gone in 60 Seconds” en “Empire”. Hij heeft ook gewerkt als motiverende spreker en filantroop, waarbij hij verschillende goede doelen en initiatieven ondersteunde.

Waar verdient Master P zijn geld mee?

Master P verdient geld via verschillende bronnen. Hier zijn enkele van de belangrijkste manieren waarop hij inkomen kan verdienen:

  • Muziekverkoop en royalty’s: Master P verdient als succesvol rapper en muziekproducent inkomsten door de verkoop van zijn muziek en door royalty’s van streamingdiensten als Spotify en Apple Music.
  • Platenlabel: Master P richtte zijn eigen platenlabel op, No Limit Records, dat muziek heeft uitgebracht van verschillende artiesten. Als eigenaar van het label kan hij inkomen verdienen door de verkoop van muziek die op het label is uitgebracht, maar ook door andere inkomstenstromen die verband houden met het runnen van een platenlabel.
  • Acteren: Master P is in een aantal films en tv-shows verschenen en hij kan inkomsten verdienen door acteerkosten en royalty’s van zijn optredens.
  • Ondernemerschap: Master P heeft een aantal verschillende bedrijven opgericht, waaronder een kledinglijn, een filmproductiebedrijf en een sportbureau. Hij kan via deze bedrijven inkomsten genereren door middel van verkoop, licentieovereenkomsten en andere inkomstenstromen die verband houden met het runnen van een bedrijf.

https://www.youtube.com/watch?v=AxYwiENG25A&pp=ygUITWFzdGVyIFA%3D

Hoeveel is Master P waard?

Master P is dus meer dan een rapper, hij is ook nog eens een acteur en ondernemer. De Amerikaan heeft hierdoor veel geld verdient. Zijn vermogen is inmiddels zelfs meer dan 100 miljoen euro, waarmee hij makkelijk een miljonair is. Om precies te zijn, denken we dat Master P momenteel circa 175 miljoen euro waard is. Dit is geen officieel gegeven, dus het zou kunnen dat zijn vermogen hoger of lager ligt. De bankrekening van Master P zit er in ieder geval goed bij!

Waar woont Master P?

Master P is afkomstig uit New Orleans, een grote stad in Louisiana met bijna 400 duizend inwoners. We weten zeker dat hij hier niet meer woont, maar zijn huidige woonplaats is desondanks onbekend. Hij heeft in ieder geval ook in Richmond, Californië gewoond, maar voor zover bekend is dit niet langer zijn woonplaats. We denken dat Master P op het moment in Minneapolis woont, maar dit weten we dus niet zeker.

Wie is de vrouw van Master P?

Master P is meer dan 20 jaar getrouwd geweest met Sonya C. Miller, maar ze gingen in 2010 uit elkaar. Samen hebben ze zeven kinderen, terwijl Master P ook nog een kind met een andere vrouw heeft. Bovendien hebben ze samen de zoon van zijn broer opgevoed nadat hij was doodgeschoten. Zijn eigen dochter Tytyana Miller is in 2022 overleden op 25-jarige leeftijd. Master P is op het moment single.

Het inkomen van Master P

Master P is een Amerikaanse persoonlijkheid, die wordt gerekend tot de legendes van de muziekindustrie. Hij is een zeer rijke en vermogende persoonlijkheid, wiens status van multimiljonair vrij goed tot uiting komt in zijn eigendommen. Master P bezit tal van eigendommen in Amerika, waaronder zijn huis in Los Angeles, Beverly Hills, Manhattan, New York, enz. Deze huizen heeft hij kunnen kopen door zijn hoge vermogen en salaris. Experts schatten namelijk in dat Master P jaarlijks meer dan 15 miljoen euro verdient. Dit komt dus door zijn muziek, maar waarschijnlijk nog meer door zijn ondernemingen. Denk hierbij aan het platenlabel, maar ook de andere bedrijven van Master P.