Wat is het vermogen van Jennifer Aniston?

Wat is het vermogen van Jennifer Aniston? Jennifer Aniston is een Amerikaanse actrice, producer en zakenvrouw die in de jaren negentig beroemd werd door haar vertolking van Rachel Green in de populaire tv-show Friends. Als je deze serie al eens hebt gezien, is de kans groot dat je graag wilt weten hoeveel geld Aniston inmiddels waard is. Nou, we geven het antwoord nog niet, maar we zeggen wel alvast dat Jennifer Aniston een miljonair is. Wat is het vermogen van Jennifer Aniston precies? Lees snel verder!

Wie is Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston, geboren op 11 februari 1969 in Sherman Oaks, Californië, groeide op in een familie van acteurs en ging naar de Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts in New York City. Na verschillende kleine televisie- en filmrollen kwam Anistons doorbraak in 1994 toen ze werd gecast als Rachel Green in Friends, wat een van de meest succesvolle tv-shows in de geschiedenis werd. Anistons vertolking van Rachel leverde haar talloze onderscheidingen op, waaronder een Primetime Emmy Award, een Golden Globe Award en een Screen Actors Guild Award.

Sinds het einde van Friends in 2004 is Aniston blijven acteren in zowel film als televisie, met opmerkelijke rollen in films als Marley & Me, The Break-Up, Horrible Bosses en Cake. Ze heeft ook verschillende films en tv-shows geproduceerd via haar productiebedrijf Echo Films. Naast haar acteercarrière is Aniston betrokken geweest bij verschillende filantropische inspanningen, waaronder St. Jude Children’s Research Hospital, Stand Up to Cancer en Friends of El Faro, een non-profitorganisatie die liefdadigheidsinstellingen voor kinderen ondersteunt in Tijuana, Mexico. Aniston is ook erkend voor haar bijdragen aan de entertainmentindustrie, ze ontving een ster op de Hollywood Walk of Fame in 2012 en de People’s Icon Award bij de People’s Choice Awards 2019.

Waar verdient Jennifer Aniston haar geld mee?

Jennifer Aniston heeft het grootste gedeelte van haar vermogen natuurlijk verdiend door haar rol als Rachel Green in Friends. Ze ging van een onbekende actrice ineens naar een wereldbekende celebrity, wat haar natuurlijk geen windeieren heeft gelegd. Wat het vermogen van Aniston is, lees je hieronder. Overigens heeft Aniston niet alleen als actrice een lekker inkomen verdient. Doordat ze wereldberoemd is, wordt ze namelijk ook regelmatig gevraagd voor commercials.

Hoeveel is Jennifer Aniston waard?

Jennifer Aniston ken je natuurlijk vooral als Rachel Green in Friends, waar ze nog altijd veel geld mee verdient. Dit komt doordat ze net als haar collega’s nog jaarlijks een inkomen krijgt in de vorm van de rechten van de wereldberoemde serie. Jennifer Aniston is door Friends dan ook echt rijk geworden. Als we de laatste geruchten mogen geloven, is Jennifer Aniston inmiddels zo’n 300 miljoen euro waard. Wat we officieel weten, is dat Jennifer Aniston in 2017 volgens Forbes 200 miljoen dollar waard was.

Waar woont Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston woont in een luxueus en modern Bel-Air-herenhuis dat ze in 2011 kocht voor 21 miljoen dollar. Hoewel ze notoir privé is, heeft de Friends-ster een glimp van haar huis onthuld, dat adembenemende uitzichten biedt, een buitenzwembad en een bar in de woonkamer. Dit liet Aniston zien in tijdschriftartikelen en op sociale media. Aniston heeft het huis desondanks niet helemaal zelf ingericht, hiervoor schakelde ze namelijk de hulp in van Stephen Shadley. Deze interieurontwerper heeft van de woning een warme en zen ruimte gemaakt. Hiervoor maakte hij onder meer gebruik van steen, hout en brons, materialen waar Jennifer Aniston echt van houdt.

Wie is de vriend van Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston heeft met meerdere beroemde mannen een relatie gehad. Zo was ze vijf jaar lang getrouwd met Brad Pitt. Het gerucht ging destijds dat de bekende acteur vreemdging met Angelina Jolie, waarmee hij direct begon te daten na zijn scheiding met Aniston. Jennifer Aniston is daarnaast ook getrouwd geweest met acteur en regisseur Justin Theroux. Hun huwelijk vond overigens plaats bij haar huis in Bel-Air. Na zo’n twee jaar scheidden de twee weer. Jennifer Aniston heeft op het moment voor zover bekend is geen vriend. Ook heeft ze geen kinderen, al heeft ze dit wel jarenlang geprobeerd. In een interview met Allure liet ze namelijk weten dat ze lang IVF heeft gedaan, maar zonder succes.

Het inkomen van Jennifer Aniston

Hoewel Friends al jaren is afgelopen, verdient Jennifer Aniston toch nog flink aan deze serie. Volgens Forbes verdient de actrice namelijk nog altijd jaarlijks zo’n 20 miljoen euro. Dit komt gedeeltelijk door haar rol als Rachel Green in Friends, maar Aniston heeft natuurlijk nog meer inkomstenbronnen. Zo speelt ze tegenwoordig nog altijd regelmatig in films en series, wat een lekker salaris met zich meebrengt. Het helpt ook zeker dat Jennifer Aniston regelmatig gevraagd wordt voor tv-reclames en gesponsorde berichten op Instagram. Hierdoor is het inkomen van Jennifer Aniston dus nog altijd ongeveer 20 miljoen euro per jaar.