Wat is het vermogen van Kris Kross Amsterdam?

Wat is het vermogen van Kris Kross Amsterdam? De kans is groot dat deze naam je bekend voorkomt. Kris Kross Amsterdam is namelijk de artiestennaam van een trio mannen: Jordy Huisman, Sander Huisman en Yuki Kempees. De twee Huismannetjes richtten de groep op, waarna Kempees er in 2014 ook nog bij kwam. Kris Kross Amsterdam heeft inmiddels veel beroemde nummers gemaakt met beroemde artiesten als Maan, Lil’ Kleine en Antoon. Wat is het vermogen van Kris Kross Amsterdam? Je leest het hieronder!  

Wie zijn Kris Kross Amsterdam?

Kris Kross Amsterdam is een Nederlands dj-trio, bestaande uit de broers Jordy en Sander Huisman en Yuki Kempees. Jordy en Sander zijn overigens de neven van Henny Huisman. Ze zijn vooral bekend geworden door hun remixes van bekende nummers en door hun eigen hits, zoals Adrenaline, Ik sta jou beter, Hij is van mij en Der af. Het trio begon in 2011 met optredens in kleine clubs en feestjes, al bestond de groep toen alleen nog uit Jordy en Sander Huisman. Kris Kross Amsterdam brak in 2015 door en tekenden toen een contract bij platenlabel Spinnin’ Records. Een jaar eerder was Yuki Kempees onderdeel geworden van de band.

Sindsdien heeft het trio samengewerkt met wereldberoemde artiesten als Ty Dolla $ign, Conor Maynard en Shaggy. Ook hebben ze nummers gemaakt met veel beroemde Nederlandse artiesten, voorbeelden hiervan zijn Ronnie Flex, Emma Heesters, Maan en Donnie. Kris Kross Amsterdam staat bekend om hun mix van verschillende muziekstijlen, waaronder pop, dance en hiphop. Ze treden regelmatig op in binnen- en buitenlandse clubs en op festivals en hebben verschillende prijzen gewonnen.

Waar verdienen Kris Kross Amsterdam hun geld mee?

Je raadt het dus al dat Kris Kross Amsterdam hun geld verdient met muziek. Dit doen ze door hun nummers fysiek te verkopen, terwijl ze ook inkomsten krijgen als hun liedjes geluisterd worden via streaming services. Het grootste gedeelte van het vermogen van Kris Kross Amsterdam heeft het trio desondanks verdiend met optredens. Ze doen shows over de hele wereld, waaronder ook op bekende festivals als Tomorrowland, Mysteryland en het Ultra Music Festival. Kris Kross Amsterdam had in 2019 bovendien de bestverkochte en meest gestreamde single met Hij is van mij, wat ze samen met Maan, Tabitha en Bizzey hebben gemaakt.

Hoeveel zijn Kris Kross Amsterdam waard?

Je weet nu dat Kris Kross Amsterdam vooral geld verdient door op te treden. Helaas kunnen we je echter niet veel vertellen over hun vermogen. Er zijn op dit vlak simpelweg geen cijfers gemaakt. Je kunt er desondanks wel vanuit gaan dat de drie leden een miljonair zijn door hun werk voor Kris Kross Amsterdam, wat natuurlijk komt door hun beroemde nummers en alle shows van de groep.

Waar wonen Kris Kross Amsterdam?

Kris Kross Amsterdam bestaat uit drie mannen die natuurlijk niet samenwonen. Ze wonen juist alleen of met hun gezinnen. Yuki Kempees heeft bijvoorbeeld met zijn vriendin Lizzy van der Ligt een huis gekocht, waar ze inmiddels wonen met hun twee kinderen. We verwachten dat deze woning in Amsterdam staat, maar dat weten we niet helemaal zeker. Het is daarnaast onbekend waar Sander Huisman woont met zijn gezin, al heeft zijn verloofde Sabien Metselaar ooit in een interview met de Volkskrant aangegeven dat ze graag een huis aan het strand van Castricum wilde kopen. We weten ook van Jordy Huisman niet waar hij nu woont. Stiekem verwachten we van alle drie BN’ers dat ze een huisje in Amsterdam hebben.

Wie zijn de partners van Kris Kross Amsterdam?

Kris Kross Amsterdam zijn niet alleen op het podium een hechte groep, dit is ook naast de optredens het geval. Zo werden twee van de drie leden zelfs in dezelfde week vader. Op 7 februari 2021 beviel de vriendin van Yuki Kempees namelijk van een meisje genaamd Jagger Kempees, terwijl Sander Huisman rond die tijd vader werd van Trix Johanna Bep Huisman. Sander is trouwens al sinds 2004 samen met zijn vriendin Sabien Metselaar. Ze hebben samen drie kinderen en gaan nu ook nog eens trouwen. De vriendin van Yuki Kempees is overigens Lizzy van der Ligt, een modestyliste. Ze zijn inmiddels ruim 9 jaar samen en hebben dus samen een dochter, maar hier kwam in 2022 nog een kindje genaamd Suki bij. Over de vriendin van Jordy Huisman is overigens niets bekend.

Het inkomen van Kris Kross Amsterdam

Wat het precieze inkomen van Kris Kross Amsterdam is, weten we helaas niet. Dit komt doordat er hierover simpelweg geen informatie bekend is. Wel weten we wat het trio vraagt voor een optreden. Voor een show van een half uur betaal je namelijk meer dan 20 duizend euro als je wil dat Kris Kross Amsterdam optreedt. De kans is daardoor groot dat de drie leden van de groep een hoog maandsalaris hebben, maar we durven alsnog geen schatting te maken.