Wat is het vermogen van Monique Westenberg?

Wat is het vermogen van Monique Westenberg? Deze vrouw is bekend geworden door haar relatie met Andre Hazes jr. Of de twee nu nog steeds samen zijn, weten we eigenlijk niet. Ze zijn door de jaren heen namelijk meerdere keren uit elkaar gegaan en toch ook weer bij elkaar gekomen. Als we Andre Hazes mogen geloven, zijn hij en Monique Westenberg inmiddels friends with benefits. Of dit echt het geval is, is onbekend. Wat is het vermogen van Monique Westenberg? Dat weten we dan weer wel, je leest het in dit artikel!  

Wie is Monique Westenberg?

We kennen Monique Westenberg dus als de vriendin van, maar wie is ze eigenlijk precies? Nou, laten we beginnen door te zeggen dat ze geboren is op 26 december 1977. Ze is dus een kerstkindje, het leuke hieraan is dat ze ook nog eens als tweede naam Noël heeft. Monique groeide op in Rotterdam op een woonwagenkamp met haar ouders. Haar familie had eerst een kermis, waarmee ze door heel Nederland reisde. Toen Westenberg leerplichtig werd, begonnen haar vader en moeder een caravanhandel in Rotterdam. Zomers ging ze nog wel met haar oma mee de kermis op.

Monique Westenberg studeerde daarnaast Detailhandel. Ze haalde deze opleiding en wilde graag stewardess worden, maar uiteindelijk ging ze iets heel anders doen. Westenberg heeft namelijk een tijdje voor Feyenoord gewerkt. Ze deed hier de hospitality voor de skyboxen in het stadion van de beroemde voetbalclub. Vervolgens heeft Westenberg ook nog bij de Staatsloterij gewerkt.

Monique Westenberg leerde Andre Hazes jr. in 2014 kennen, namelijk via Facebook. De zanger kwam een foto van haar tegen via een gezamenlijke vriendin, wat de oud-secretaresse van Andre Hazes sr. was. Andre nam vervolgens direct contact met Monique op en had zin in een etentje, maar dit zag ze zelf niet echt zitten. Ze stuurde vanwege het leeftijdsverschil zelfs een kleurplaat terug als reactie. Toch kreeg Andre het uiteindelijk voor elkaar en de liefde bloeide direct op.

Waar verdient Monique Westenberg haar geld mee?

Monique Westenberg is dus eigenlijk opgegroeid op de kermis en later ook nog op een woonwagenkamp. Later verdiende ze haar geld bij Feyenoord en de Staatsloterij. Inmiddels weten we niet precies wat het werk is van de geliefde van Andre Hazes. We weten echter wel dat ze op Instagram veel volgers heeft. Westenberg wordt hier inmiddels zelfs bijna 750 duizend accounts gevolgd. Het zou daarom kunnen dat ze berichten plaatst waarvoor ze betaald krijgt. De kans is dan ook groot dat dit de wijze is waarop Westenberg geld verdient.

Hoeveel is Monique Westenberg waard?

Je leest dit artikel natuurlijk omdat je graag wilt weten wat het vermogen van Monique Westenberg op het moment is. Nou, je hoeft niet bang te zijn dat ze krap bij kas komt te zitten. De (ex-)geliefde van Andre Hazes heeft namelijk meer dan genoeg geld op haar bankrekening, als we de geruchten mogen geloven. Experts schatten namelijk in dat Monique Westenberg op het moment 7 miljoen euro waard is. De relatie met Andre heeft haar dus geen windeieren gelegd!

Waar woont Monique Westenberg?

Ook al heeft Monique Westenberg (misschien) geen relatie meer met Andre Hazes, ze woont alsnog wel in zijn villa. Dit huis is ruim 1 miljoen euro waard en ligt in Berkel en Rodenrijs. De woning heeft een jaren ’30-stijl en is dus echt prachtig. Bovendien biedt de villa veel ruimte aan Westenberg, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is. Monique vond wel dat de keuken toe was aan een opknapbeurt, ze heeft deze ruimte dan ook laten wrappen.

Wie is de vriend van Monique Westenberg?

We weten dus dat Monique Westenberg jarenlang een relatie heeft gehad met Andre Hazes. De twee zijn door de jaren heen ook meerdere keren uit elkaar gegaan, maar als we de geruchten mogen geloven zijn ze ondertussen weer soort van samen. Andre Hazes liet in gesprek met Frank Dane bij De 538 Middagshow aan dat ze een soort van friends with benefits zijn. Of dit echt het geval is, vinden we twijfelachtig. Op Instagram plaatste de zanger namelijk een foto waarop hij Monique Westenberg op de mond kust. Het zou dus maar zo kunnen dat de twee uiteindelijk toch weer een echt stel worden, maar vooralsnog hebben ze beide wel een eigen plekje en zorgen ze samen voor hun zoon Dré. Hij heet officieel Andreas Martinus Hazes en is geboren op 25 oktober 2016.

Het inkomen van Monique Westenberg

Ook al weten we dat Monique Westenberg volgens de schattingen ongeveer 7 miljoen euro waard is, is er minder bekend over haar inkomen. Dit komt doordat influencers elke maand weer een ander salaris krijgen, dit hangt immers af van hoeveel gesponsorde berichten posten. Desondanks willen we wel een gokje wagen. We denken namelijk dat het maandelijkse inkomen van Monique Westenberg al snel 10 duizend euro is.