Wat is het vermogen van Ruben Bontekoe?

Wat is het vermogen van Ruben Bontekoe? Deze man ken je misschien vooral als de partner van Nikkie Plessen, maar Bontekoe is eigenlijk veel meer dan dat. Ruben Bontekoe is namelijk een bekende ondernemer die door de jaren heen flink wat geld heeft verdiend. Dit deed hij bijvoorbeeld met Axxes, een bedrijf dat later failliet werd verklaard. Ook is hij directeur geweest van Armo Nederland en de manager van LTF. Wil je graag meer weten over de partner van Nikkie Plessen? Wat is het vermogen van Ruben Bontekoe en andere zaken leggen we hieronder uit! 

Wie is Ruben Bontekoe?

Ruben Bontekoe is op het moment dus vooral bekend als de man van Nikkie Plessen. Met zijn vrouw runt hij het bedrijf NP Fashion BV, waaronder ook het merk NIKKIE valt. Dit is de kledinglijn die Plessen oprichtte, wat haar grote droom was. Dit is desondanks niet het eerste bedrijf dat door Bontekoe begonnen is. Ruben is namelijk een ondernemer in hart en nieren. Zo heeft hij eerst meerdere miljoenen verdiend met een onderneming genaamd Axxes. Dit bedrijf was actief in de liftenindustrie en ging in 2011 failliet.

Na het faillissement ging Ruben Bontekoe niet bij de pakken neer zitten. In plaats daarvan ging hij juist verder. Voor Axxes was Bontekoe namelijk ook actief als manager van LFT BV in Utrecht, terwijl hij vervolgens ook nog de directeur van Armo Nederland BV werd. Nadat Axxes failliet ging, koos hij ervoor om samen met zijn vrouw Nikkie Plessen NP Fashion BV te beginnen. Bontekoe is nu de eigenaar en partner van deze onderneming. 

Waar verdient Ruben Bontekoe zijn geld mee?

Ruben Bontekoe verdient zijn geld vooral als ondernemer. Hij heeft samen met zijn vrouw Nikkie Plessen inmiddels meerdere bedrijven, waardoor ze ook meerdere inkomstenbronnen hebben. Wel kregen ze in de pandemie vrij veel kritiek toen bleek dat ze voor een onderneming subsidie hadden gekregen van de overheid. Door alle negatieve berichten koos het stel ervoor om een groot gedeelte van dit bedrag terug te betalen aan het kabinet. 

Hoeveel is Ruben Bontekoe waard?

Nikkie Plessen staat met haar vermogen van ongeveer 28 miljoen euro op plek 47 in de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs van Quote. Hieruit blijkt dus dat Ruben Bontekoe samen met zijn vrouw flink wat geld waard is. De kans is zelfs groot dat hun vermogen samen nog een stuk hoger ligt. Daardoor verwachten we dat Ruben Bontekoe op het moment rond de 30 miljoen euro waard is. Zijn vermogen ligt mogelijk lager of hoger. Wel is het goed om te weten dat we hierbij ook het vermogen van Nikkie Plessen hebben meegerekend. Door het hoge vermogen van Ruben Bontekoe geeft hij graag geld uit. Zo woont hij met zijn gezin in een prachtig huis, terwijl zijn Mercedes G-klasse er ook zeker mag zijn. 

Waar woont Ruben Bontekoe?

Het is niet gemakkelijk om erachter te komen waar Ruben Bontekoe woont, maar toch hebben we het antwoord voor je. Uit de foto’s op haar Instagram account en veel zoekwerk op Google blijkt namelijk dat hij in Amsterdam woont. Hij heeft hier samen met haar vrouw Nikkie Plessen, waarover later meer, een prachtig dubbel herenhuis gekocht. Deze woning is voorzien van een thuisbios, een jacuzzi én een eigen lift. Dat mag ook wel, want het huis heeft maar liefst zes verdiepingen. Het meest opvallende van de woning van Ruben Bontekoe is desondanks de kroonluchter. Je ziet deze lamp al van ver en deze is dan ook zo groot dat het plafond van de vide verzwaard moest worden. Hij woont  inmiddels al bijna 20 jaar in dit prachtige herenhuis samen met zijn vrouw, zoon en dochter.   

Wie is de vrouw van Ruben Bontekoe?

Ruben Bontekoe was voor een lange tijd eigenlijk helemaal niet echt bekend in ons land. In de ondernemerskringen kenden veel zijn naam al wel, maar het algehele publiek wist zeker niet wie Bontekoe was. Dit veranderde door zijn relatie met Nikkie Plessen. De presentatrice en actrice is inmiddels in heel Nederland een bekende vrouw, waardoor haar man Ruben Bontekoe direct ook een BN’er is geworden. Dit komt vooral doordat de twee regelmatig gespot worden, terwijl ze dus ook nog eens meerdere bedrijven als stel hebben opgericht. Bontekoe en Plessen hebben samen twee kinderen: Jolie en Alain. 

Het inkomen van Ruben Bontekoe

Ruben Bontekoe verdient samen met Nikkie Plessen een inkomen van maandelijks bijna 500 duizend euro, als je de schattingen van experts mag geloven. Natuurlijk is dit geen vast salaris, aangezien de prestaties van hun bedrijven invloed hebben op hun inkomen. Daardoor is het lastig om te bepalen wat het daadwerkelijke inkomen van Ruben Bontekoe is, maar wees gerust: hij hoeft zich geen zorgen te maken over zijn financiën. Dit komt natuurlijk ook door zijn vrouw Nikkie Plessen. Het stel zal dus nog moeiteloos een tijdje in hun prachtige woning in Amsterdam blijven wonen!