Wat is het vermogen van Vedder en Vedder

Wat is het vermogen van Vedder en Vedder? Vedder en Vedder hebben een geschat vermogen van bijna 2 miljoen euro volgens de laatste cijfers uit 2022. Vedder en Vedder staat bekend om haar uitmuntende vakmanschap en ongeëvenaard vermogen als het gaat om het creëren van unieke, op maat gemaakte sieraden. Met een ongeëvenaarde combinatie van ambachtelijk vakmanschap, creativiteit en expertise, hebben zij het vermogen om de meest exclusieve en adembenemende juwelen te ontwerpen die perfect aansluiten bij de wensen en persoonlijkheid van hun klanten. Waar het allemaal in 2013 klein begon, reizen de twee zussen inmiddels met hun handbagage koffer de hele wereld over en hebben ze zelfs sieraden gemaakt voor Rita Ora.

Wie zijn Vedder en Vedder?

Tweelingen Anne en Esther Vedder hebben een ambitieus doel voor ogen: zij willen de Verenigde Staten veroveren met hun unieke sieradenmerk, Vedder & Vedder. Misschien kan de erkenning die ze hebben gekregen door opgenomen te worden in Forbes’ 40 Under 40 Monaca-editie hen daarbij helpen. “In onze vrije tijd werken we graag”, aldus de zussen. Hoewel de markt voor sieraden misschien al verzadigd lijkt, zagen Anne en Esther toch kansen liggen.

Toen zij in 2013 een gouden ketting van hun moeder cadeau kregen bij het afronden van hun studie, wilden zij deze graag personaliseren met een uniek element dat aan hun moeder verbonden was. Tot hun verbazing ontdekten ze dat zoiets nog niet bestond. Dit bracht hen op het idee voor Vedder & Vedder.

In 2016 richtten de zussen hun eigen merk voor gepersonaliseerde sieraden op, waarbij ze gebruikmaken van hun eigen geld en een kleine lening van een bevriend familielid. Door middel van sociale media kreeg het merk veel bekendheid, waardoor het e-commerce bedrijf al snel groeide.

Naast het ontwerpen van sieraden lanceerden de ondernemers ook een speciale collectie in samenwerking met Chantal Janzen. Daarnaast hadden ze tijdelijk een pop-upstore in Amsterdam waar ze hun sieraden verkochten en hebben ze zelfs een eigen serie op Videoland en een podcast gemaakt.

Waar wonen de zussen Vedder en Vedder?

Nu we wat meer weten over de zussen Vedder en Vedder, willen we natuurlijk graag weten waar ze wonen. Hoewel ze regelmatig reizen voor hun werk, is Nederland hun thuisbasis. Ze hebben beiden ervoor gekozen om in Amsterdam te wonen, een stad die bekend staat om zijn bruisende kunst- en cultuur scène en dus bij uitstek geschikt is voor deze beide dames. In Amsterdam vinden de zussen inspiratie voor hun ontwerpen en kunnen ze zich laten onderdompelen in de creatieve energie van de stad. Ze hebben hun eigen ateliers waar ze dagelijks werken aan nieuwe collecties en projecten. Inmiddels telt hun bedrijf ruim 70 werknemers, waarvan er dagelijks 35 werken aan hun prachtige collectie sieraden.

Hebben de zussen Vedder een relatie

Anne en Esther, zoals ze beide heten, hebben momenteel niet allebei een relatie. Anne is sinds juni 2022 weer vrijgezel, terwijl haar zus Esther inmiddels in verwachting is van hun eerste kindje. Samen met haar vriend Ismael verwachten ze ergens eind dit jaar hun eerste zoon of dochter. Mochten er verdere ontwikkelingen zijn rondom de andere Zus of we weten hoe het kindje van Esther heet, dan laten we jullie dit uiteraard waar mogelijk zo snel mogelijk horen. Tot die tijd is de kans vrij groot dat zus Anne de wereld over blijft vliegen met haar KLM handbagage koffer en zo hun bedrijf waar mogelijk nog verder op de kaart zet. Dat de twee zussen inmiddels al ontzettend succesvol zijn, dat moge duidelijk zijn, maar als we ze mogen geloven, dan is dit nog maar het begin van wat de twee allemaal nog in petto hebben.