Wat is het vermogen van Chantal Janzen?

Wat is het vermogen van Chantal Janzen zullen veel mensen zich afvragen. Dit talent is werkelijk van alle markten thuis. Niet alleen in Nederland behoort ze tot de elite als het gaat om het presenteren van allerlei verschillende programma’s, maar ook onze Oosterburen zijn helemaal verknocht. Naast presenteren doet Chantal Janzen natuurlijk nog veel meer. Zo speelt ze in verschillende grote musicals en is zo ook zangeres en actrice. Niet voor niets dus dat ze inmiddels al ruim 20 jaar in het vak zit. Het vermogen dat Chantal Janzen hiermee heeft vergaard, is dus ook zeker niet mals. Maar wat is het vermogen van Chantal Janzen nu eigenlijk?

Inhoudsopgave
  • Wie is Chantal Janzen?
  • Waar verdiend Chantal Janzen haar geld mee?
  • Hoeveel is Chantal Janzen waard?
  • Waar woon Chantal Janzen?
  • Wie is de man van Chantal Janzen?
  • Inkomen van Chantal Janzen

Wie is Chantal Janzen?

Chantal Janzen kennen we natuurlijk allemaal als prachtige blonde multi-getalenteerde televisiepersoonlijkheid. Chantal Janzen is een actrice, televisiepresentatrice en zangeres. Ze is vooral bekend om haar rollen in Nederlandse films en televisieshows, en om haar werk als televisiepresentatrice in programma’s als “Holland’s Got Talent” en “The Voice of Holland”. Janzen begon haar carrière als muziektheater actrice en speelde sindsdien in een aantal succesvolle producties in Nederland en België. Ze heeft ook verschillende albums uitgebracht als zangeres. 

Chantal Janzen is geboren op 21 juli 1979 is het prachtige Tegelen, nabij Venlo. Ze volgde een studie op de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten en maakte deze studie ook af. Hier werd de basis gelegd voor haar inmiddels, rijke carrière kunnen we wel stellen. Als we naar de prijzenkast van Chantal kijken, dan is het ook niet zo heel vreemd dat ze een prachtige vermogen heeft weten op te bouwen. Met als absolute hoogtepunt wist ze een musical award in de wacht te slepen voor haar rol in de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ waar ze de rol van Rachel Hazes speelde, de vrouw van André Hazes. Daarnaast sleepte ze maar liefst zes keer de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-presentatrice in de wacht en werd ze uitgeroepen tot MILF van het jaar.

Waar verdiend Chantal Janzen haar geld mee?

Chantal Janzen verdient haar geld voornamelijk met haar werk als actrice, televisiepresentatrice en zangeres. Ze heeft in een aantal succesvolle Nederlandse films en televisieprogramma’s gespeeld, en is ook presentatrice geweest van verschillende populaire Nederlandse televisieprogramma’s. Natuurlijk heeft ze daarnaast haar bekende glossy magazine &C en heeft ze een heerlijke lijn met verzorgingsproducten.

Als presentatrice is Chantal werkzaam bij RTL 4. Ondanks het feit dat John de Mol meermaals pogingen heeft gedaan om haar te verleiden de overstap te maken naar Talpa, is ze RTL trouw gebleven. Sterren die onder andere deze overstap wel hebben gemaakt zijn natuurlijk zus Linda de Mol, Gordon en nog een aantal bekende Nederlanders. Met een jaarsalaris van ruim 1 miljoen euro, stijgt het vermogen van Chantal Janzen jaarlijks flink door.

Naast haar vaste werkzaamheden bij RTL, verdiend ze ook nog inkomsten aan haar glossy magazine ‘&C’. Ook speelt ze in allerlei verschillende reclames en kun je haar als dagvoorzitter of spreker inhuren. Gemiddeld genomen zal ze per optreden zo tussen de 10.000 – 15.000 euro verdienen. Het vermogen van Chantal Janzen wordt op deze manier dus aardige gespekt.

Hoeveel is Chantal Janzen waard?

Het vermogen van Chantal Janzen is lastig in te schatten. Doordat het natuurlijk niet openbaar is, is het een kwestie van inschatten wat ze ongeveer bij elkaar heeft weten te ‘sprokkelen’ in haar carrière. Wat we wel weten, is dat Chantal in 2009 samen met haar man voor maar liefst 1,5 miljoen euro een pand heeft gekocht. Kijkend naar de huidige huizenmarkt, zal deze woning ruim 3 miljoen op moeten brengen in de huidige staat en tijd waarin we leven. 

Een slordige 1,5 miljoen euro overwaarde dus. Omdat Chantal Janzen inmiddels een eigen B.V. heeft, zijn een deel van haar inkomsten inzichtelijk. Haar B.V. zal volgens doorgaans welingelichte bronnen een waarde van 1 miljoen euro hebben. Dit samen met het huis en haar inkomsten, komen we uit op het volgende; Het vermogen van Chantal Janzen is ongeveer 5 miljoen euro. Uiteraard is het heel goed mogelijk dat het een stuk hoger uitvalt, daar waar deze onderneemster en tevens televisiepersoonlijkheid niet stil zit.

Waar woon Chantal Janzen?

Waar woon Chantal Janzen? Dat willen we allemaal weten toch! Nu we het vermogen van Chantal Janzen weten, is ook het huis een leuk weetje. Wist je namelijk dat Chantal in Amsterdam woont? Waar precies is niet duidelijk. Wat we wel weten, is dat Chantal altijd naar dezelfde bakker en supermarkt gaat en ze daar wordt behandeld als ‘normaal’ persoon. Ook de school van haar zoon is om de hoek. Dit maakt het dat de plek waar ze woont zo ontzettend fijn is voor haar en haar man. Wat we wel weten, is dat het huis tot in perfectie is ingericht. Alles is op elkaar afgestemd en alles klopt dus ook gewoon. Uiteraard ook niet heel vreemd met zo’n vermogen wat Chantal Janzen heeft. 

Wie is de man van Chantal Janzen?

Naast het vermogen van Chantal Janzen, willen we natuurlijk ook weten wie deze felbegeerde prachtige blondine voor zich heeft weten te winnen? De man van Chantal Janzen is Marco Geeratz. De twee stapten in 2014 in het huwelijksbootje en zijn inmiddels al verscheidene jaren getrouwd. Marco Geeratz is het absoluut niet aankomen waaien. Deze ondernemer is eigenaar van Alsemgeest Scherminstallaties B.V. en Mede-eigenaar van Padel Nederland B.V. We kunnen dus wel stellen dat ze het beide hebben getroffen. Niet zo gek dus dat het vermogen van Chantal Janzen alleen maar groeit.

Inkomen van Chantal Janzen

Het vermogen van Chantal Janzen wordt geschat op ruim 5 miljoen, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Het inkomen van Chantal Janzen alleen al bij RTL is ruim 1 miljoen euro per jaar. Of dit netto of bruto is weten we niet. Echter, in beide gevallen een prima salaris toch? Daarnaast genereert ze ook een aanzienlijk inkomen uit haar magazine, reclamespotjes, acteerwerk en natuurlijk haar lijn met verzorgingsproducten. We kunnen dus wel stellen dat het haar goed afgaat. Meer dan verdiend als je het ons vraagt!