Wat is het vermogen van DJ La Fuente?

In het afgelopen festivalseizoen is duidelijk geworden dat DJ La Fuente veel hits produceert. Hij zal als DJ dit jaar behoorlijk veel geld verdient hebben en zijn vermogen flink gespekt hebben. In dit artikel bespreken we het vermogen van DJ La Fuente. Ben je benieuwd wat het inkomen is van DJ La Fuente en hoe hij aan zijn vermogen komt? Lees dan dit artikel, misschien zie jij na het lezen van dit artikel een carrière als DJ ook wel zitten.

Inhoudsopgave
  • Wie is DJ La Fuente?
  • Waar verdient DJ La Fuente zijn geld mee?
  • Hoeveel is DJ La Fuente waard?
  • Waar woont DJ La Fuente?
  • Wie is de vriendin van DJ La Fuente?
  • Inkomen van DJ La Fuente

Wie is DJ La Fuente?

Wie is DJ La Fuente eigenlijk? Wanneer je naar veel festivals gaat, ben je vast bekend met DJ La Fuente, maar wie is de man achter DJ La Fuente en wat is zijn vermogen? De echte naam van DJ La Fuente is Job Smeltzer. Hij is geboren in Eindhoven op 13 oktober 1983. Hij heeft in tegenstelling tot veel andere Dj’s gestudeerd. Zo heeft hij aan de Fontys-hogeschool gestudeerd en zijn diploma commerce gehaald. Voor zijn carriere als DJ was hij hockeycoach. Dit is iets heel anders als DJ. In 2008 begon hij officieel zijn Carrière als DJ. Zo heeft hij bijvoorbeeld nummers gemaakt met het bekende label van Spinnin Records. Hij is zijn carrière als hockeycoach niet vergeten. Hij is in 2020 namelijk begonnen als coach van jonge talenten van Oranje. Ook is hij tegenwoordig veel bezig met zijn YouTube kanaal, samen met JayJay Boske. Hier praten ze voornamelijk over zijn autocollectie. Wie al bekend is met DJ La Fuente weet waarschijnlijk al dat Job van mooie en luxe auto’s houdt.

Waar verdient DJ La Fuente zijn geld mee?

Wanneer je kijkt naar de autocollectie van DJ La Fuente zul je snel begrijpen dat hij veel geld verdient, maar hoe komt hij precies aan dit geld? Voor het grootste deel verdient DJ La Fuente zijn geld als DJ. Natuurlijk verdient hij ook geld als hockeycoach, maar over het algemeen verdien je hier niet heel veel geld mee. DJ La Fuente krijgt betaald per optreden, en verdient ook geld wanneer zijn nummers worden gestreamd op verschillende platforms. Dit is zijn grootste inkomstenbron. Ook verdient hij nog wat extra geld dankzij zijn socialmediakanalen. Op Instagram heeft hij bijvoorbeeld veel betaalde samenwerkingen. Hij prijst dan de producten van andere bedrijven aan voor een geldbedrag. Ook verdient hij uiteraard ook geld met zijn YouTube kanaal.

Hoeveel is DJ La Fuente waard?

Omdat DJ La Fuente een indrukwekkende autocollectie heeft en hit na hit scoort, kun je ervan uitgaan dat DJ La Fuente zijn vermogen groot is. Wanneer je kijkt naar zijn eigen BV in 2013 en zijn jaarverslagen, kunnen we zien dat hij een eigen vermogen van ongeveer 3 ton in zijn bedrijf heeft gestoken. Dit was 150.000 euro meer dan het jaar ervoor. Je kunt er dus vanuit gaan dat DJ La Fuente zijn vermogen de afgelopen jaren flink is gegroeid. Sinds 2013 heeft DJ La Fuente behoorlijk veel hits uitgebracht en hier veel geld mee verdient. Ook weet DJ La Fuente heel goed hoe hij met zijn vermogen om moet gaan en hoe hij zijn vermogen kan vergroten. Samen met JayJay Boske maakt hij video’s waar ze je vertellen hoe je geld kunt verdienen. In deze video’s gaan ze langs bij verschillende artiesten en ondernemers om te vragen hoe ze succesvol zijn geworden. Het exacte vermogen van DJ La Fuente hebben we niet kunnen vinden. Maar gezien zijn autocollectie kunnen we ervan uitgaan dat hij miljonair is.

Waar woont DJ La Fuente?

We weten dat DJ La Fuente in 2013 een appartement heeft gekocht in zijn geboortestad Eindhoven. Hiervoor heeft hij toen 385.000 betaald. Verder is er niet veel duidelijk over waar DJ La Fuente woont. Wel heeft DJ La Fuente een autocollectie waar we allemaal jaloers van worden. Hij heeft van zijn een hobby zijn andere hobby mogelijk kunnen maken. DJ La Fuente wint verschillende prijzen met zijn autoverzameling. Vooral zijn autocollectie maakt DJ La Fuente een voorbeeld voor veel jongeren. Met zijn successen in het ondernemen en zijn autocollectie mag hij dan ook behoorlijk trots zijn op wat hij heeft weten te bereiken.

Wie is de vriendin van DJ La Fuente?

Over de vriendin van DJ La Fuente is niet veel bekend. Hij laat af en toe een glimp van haar zien op zijn Instagram, maar daar blijft het ook wel bij. We hebben geen naam weten te achterhalen. Wie de vriendin is van DJ La Fuente en hoe ze elkaar hebben ontmoet is dus een vraagteken. Wel weten we volgens zijn foto’s op instagram dat ze al sinds tenminste 2018 bij elkaar zijn.

Inkomen van DJ La Fuente

Het vermogen van DJ La Fuente is meer dan genoeg om goed van te kunnen leven. Hij kan niet voor niets zijn autocollectie onderhouden en uitbreiden. Wat is precies het inkomen van DJ La Fuente? Ook dit is een vraag die we lastig kunnen beantwoorden. Wel weten we dat een optreden van DJ La Fuente 8500 euro kost. Wanneer hij dus meerdere optredens per maand heeft, tikt dit bedrag erg snel aan. Zo weten we dat het vermogen van DJ La Fuente de afgelopen jaren flink is gegroeid.