Wat is het vermogen van Felix de Laet?

Wat is het vermogen van Felix de Laet? De kans is groot dat je deze naam niet herkent, maar mogelijk ken je de Belg wel onder zijn artiestennaam Lost Frequencies. Hij is op deze naam gekomen doordat hij oude nummers die hij lost frequencys noemde gebruikte voor remixes. Felix de Laet is dan ook een DJ en producer die nummers verwerkt tot een remix. Hij werd ontdekt op SoundCloud door Marwen Tlili, de oprichter van The Bearded Man recordlabel en de A&R van Armada Music. Wat is het vermogen van Felix de Laet geworden door zijn carrière als DJ? Je leest het in dit artikel.

Wie is Felix de Laet?

Felix de Laet, professioneel bekend als Lost Frequencies, is een Belgische dj, producer en remixer. Hij werd geboren op 30 november 1993 in Brussel, België. Lost Frequencies kreeg internationale erkenning met zijn remix van “Are You with Me” van Easton Corbin, die in 2014 nummer één bereikte in verschillende landen. Sindsdien heeft hij meerdere hitsingles uitgebracht, waaronder “Reality”, “Beautiful Life” en “Crazy ,” en trad op op grote muziekfestivals over de hele wereld. Naast zijn muziekcarrière is Lost Frequencies ook betrokken bij milieuactivisme, met name met betrekking tot het behoud van de oceaan. Hij heeft tijdens zijn loopbaan met beroemde artiesten als Aloe Blacc, James Blunt en James Arthur samengewerkt.

Waar verdient Felix de Laet zijn geld mee?

Felix de Laet, ook wel bekend als Lost Frequencies, verdient voornamelijk geld met zijn muziekcarrière. Als succesvol dj, platenproducent en remixer verdient hij op verschillende manieren geld, zoals:

  • Live optredens: Lost Frequencies treedt op tijdens concerten, muziekfestivals en evenementen over de hele wereld, waar hij geld verdient door optredens, verkoop van merchandise en andere gerelateerde inkomstenstromen.
  • Muziekroyalty’s: Lost Frequencies verdient royalty’s uit de verkoop en streaming van zijn muziek op verschillende platforms zoals Spotify, Apple Music en YouTube.
  • Muziekverkoop: de muziek van Lost Frequencies is te koop in verschillende digitale muziekwinkels zoals iTunes en Amazon, wat ook bijdraagt ​​aan zijn inkomen.
  • Platenlabel: Lost Frequencies heeft ook zijn eigen platenlabel genaamd Found Frequencies, waarmee hij andere artiesten kan contracteren en promoten en geld kan verdienen door hun muziekverkoop en streaming.

Hoeveel is Felix de Laet waard?

Felix de Laet verdient dus als DJ, waarmee hij beroemd is geworden onder zijn artiestennaam Lost Frequencies. Hij werd ontdekt in 2014 en heeft sindsdien veel nummers uitgebracht, onder meer met beroemde artiesten als Netsky, Felix Jaehn en Calum Scott. Hij heeft door deze succesvolle samenwerkingen al vrij veel geld verdient. Om precies te zijn is Felix de Laet inmiddels namelijk zo’n 10 miljoen euro waard.

Waar woont Felix de Laet?

Felix de Laet is geboren in Brussel, de hoofdstad van België. Voor zover we weten woont hij hier nog altijd. In een interview met De Morgen, een Belgisch mediaplatform, liet De Laet namelijk weten dat hij in een appartement op de bovenste verdieping van een herenhuis in Brussel woont. Het zou desondanks kunnen dat Felix de Laet inmiddels verhuisd is.

Wie is de vriendin van Felix de Laet?

Audrey Janssens is de vriendin van Felix de Laet. Ze woont net als de DJ in Brussel en is de labelmanager van Found Frequencies, wat de label is die Felix de Laet heeft opgericht. Audrey Janssens heeft bovendien een achtergrond in de muziekwereld, ze is namelijk een singer/songwriter uit België. Ze reizen samen graag over de hele wereld, wat Felix de Laet natuurlijk ook voor zijn werk doet. Het is wel leuk dat Felix de Laet en Audrey Janssens elkaar kenden voordat hij een bekende DJ onder de naam Lost Frequencies werd.

Het inkomen van Felix de Laet

Je weet door andere DJ’s als Armin van Buuren en Tiësto waarschijnlijk al dat DJ’s veel geld verdienen. Dit geldt ook zeker voor Felix de Laet, al kon hij tijdens de pandemie minder verdienen. Dit kwam natuurlijk doordat hij niet mocht optreden. Toch verdiende hij op dat moment nog door muziekroyalty’s en -verkoop. Desondanks weten we niet wat het inkomen van Felix de Laet is. Dit hangt immers van zijn streams op onder meer Spotify af, terwijl het aantal optredens hier ook invloed op heeft.