Wat is het vermogen van Dutch Performante aka Chahid Charrak?

Dutch Performante die eigenlijk Chahid Charrak heet, is een ondernemer die de laatste tijd viraal gaat op het internet. Op YouTube en social media gaat Chahid Charrak door het leven als Dutch Performante. Wanneer je Chahid voorbij ziet komen op YouTube, merk je al snel dat Dutch Performante een flink vermogen heeft opgebouwd. Het vermogen dat Dutch Performante heeft weten te vergaren, komt zeker niet alleen dankzij zijn Video’s op YouTube. Hij is namelijk een succesvolle ondernemer en heeft zes ondernemingen waarmee Dutch Performante helemaal zelf zijn vermogen heeft op weten te bouwen. In dit artikel bespreken we wie Chahid Charrak is en hoe Dutch Performante zijn vermogen precies heeft op weten te bouwen.

Inhoudsopgave
  • Wie is Dutch Performante?
  • Waar verdient Dutch Performante zijn geld mee?
  • Hoeveel is Dutch Performante waard?
  • Waar woont Dutch Performante?
  • Wat is de nationaliteit van Dutch Performante?
  • Wie is de vriendin van Chahid Charrak?
  • Inkomen van Chahid Charrak aka Dutch Performante

Wie is Dutch Performante?

Dutch Performante aka Chahid Charrak werd geboren op 7 mei 1990 in Zeewolde en is een Nederlandse influencer en ondernemer. Chahid verliet op jonge leeftijd al de middelbare school en werkte vanaf zijn veertiende in een pallethandel in Zeewolde en later Litouwen. Op zijn achttiende keerde hij terug naar Nederland en begon met behulp van zijn stiefvader en zijn eigen spaargeld een tegelbedrijf. Vanaf oktober 2019 is Chahid Charrak onder de naam Dutch Performante actief op Instagram. Een half jaar later begon hij met dezelfde naam ook zijn YouTube kanaal. Met filmpjes van zijn Lamborghini en ontmoetingen met bekende YouTubers kreeg hij in een korte tijd veel volgers en media bekendheid.

Waar verdient Dutch Performante zijn geld mee?

Op het internet lijkt het leven van Dutch Performante soms op een sprookje. Hij heeft een prachtige villa, een gouden Lamborghini en een eigen zwembad. Dit is zeker niet aan komen waaien. Chahid Charrak heeft hard moeten werken voor zijn vermogen. Op zijn achttiende begon hij met behulp van zijn stiefvader een handel in sanitaire tegels. Zijn onderneming werd een groot succes. Chahid Charrak verdiende veel geld, maar had dit zelf eerst nog helemaal niet door. Hij investeerde al zijn geld terug in zijn voorraad. Hij heeft een obsessie met geld, maar het was op dat moment eigenlijk niet eens zijn doel om miljonair te worden.

Hoeveel is Dutch Performante waard?

Het ondernemingsleven van Chahid Charrak is veelbelovend, maar wat is precies het vermogen van Dutch Performante? Wanneer je regelmatig zijn filmpjes op YouTube of zijn Instagram bekijkt. Merk je al snel dat Chahid Charrak behoorlijk succesvol is. Zowel op social media en financieel. Met zijn grootste onderneming alleen verdiende hij in 2019 al een goede 21 miljoen euro voor zijn bedrijf. Hierdoor staat Chahid Charrak dan ook op plek 83 van de Twinkle top 100. Dutch Performante heeft dit dan ook zeker verdiend. Zeker wanneer je je bedenkt dat hij op zijn 14e is gestopt met school en direct is begonnen met werken. Het vermogen van Dutch Performante is lastig in te schatten, maar de meeste mensen schatten het in op meer dan vijf miljoen euro.

Waar woont Dutch Performante?

Dutch Performante woont in een villa die hij speciaal voor hem en zijn familie heeft laten bouwen in Zeewolde. Hij heeft gekozen voor Zeewolde omdat hij hier zelf oorspronkelijk vandaan komt. Het is een prachtige villa om te zien. De villa beschikt over een grote garage voor zijn auto’s en een moderne inrichting. Hoe duur het huis precies heeft gekost, is niet helemaal duidelijk. Wel kun je bekijken hoe het huis van Dutch Performante er van binnen uitziet op verschillende filmpjes op zijn YouTube kanaal.

Wat is de nationaliteit van Dutch Performante?

Chahid Charrak zijn moeder, is van Nederlandse komaf. Zijn vader is geboren in Marokko. Zijn ouders gingen uit elkaar toen hij nog een kind was. Even later kwam de moeder van Chahid samen met zijn stiefvader. De stiefvader van Chahid had ook een bedrijf in sanitaire tegels en hij heeft Chahid dan ook geholpen met het oprichten van zijn eigen bedrijf. Over de echte vader van Dutch Performante is niet veel bekend.

Wie is de vriendin van Chahid Charrak?

Chahid woont samen met zijn vrouw Samantha en vier kinderen in Zeewolde. Ook over de vrouw van Chahid Charrak is niet veel bekend. Af en toe zal er een glimp van haar te zien zijn op zijn YouTube video’s of foto’s, maar de vrouw van Chahid Charrak heeft in meerdere interviews aangegeven niet graag zelf in de spotlight te staan. Wel geeft ze aan dat ze het prima vindt dat Chahid veel weg is van huis voor het maken van zijn Video’s. Dit is namelijk nooit echt anders geweest. Chahid was namelijk altijd al druk met het ondernemen.

Inkomen van Chahid Charrak aka Dutch Performante

In 2019 wist Dutch Performante met zijn grootste onderneming een omzet te draaien van 21 miljoen euro, maar Chahid Charrak heeft meer ondernemingen waarmee hij zijn vermogen flink op heeft weten te schalen. Zo is hij ook veel bezig met het kopen van vastgoed. Dutch performante heeft aangegeven dat hij samen met zijn compagnon al meer dan 40 panden in het bezit heeft. Eerder maakte we de schatting dat het vermogen van Dutch Performante boven de 5 miljoen euro ligt. Chahid is een echte ondernemer, hij investeert het grootste deel van zijn vermogen terug in zijn ondernemingen. Wanneer hij de optie ziet om meer geld te verdienen, is hij niet bang om hier grote bedragen in te investeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *