Wat is het vermogen van Jeroen Rietbergen?

De meeste mensen zijn bekend met Jeroen Rietbergen door zijn aandeel in het schandaal van ‘The Voice of Holland’ Zijn carrière stond na het schandaal erg onder druk, maar wat is precies het vermogen van Jeroen Rietbergen, en hoe verdient hij precies zijn geld? In dit artikel bespreken we het leven en het vermogen van Jeroen Rietbergen. Ben je benieuwd hoe Jeroen Rietbergen er financieel voor staat na het schandaal rondom ‘The Voice’? Lees er dan alles over in dit artikel.

Inhoudsopgave
  • Wie is Jeroen Rietbergen?
  • Waar verdient Jeroen Rietbergen zijn geld mee?
  • Hoeveel is Jeroen Rietbergen waard?
  • Waar woont Jeroen Rietbergen?
  • Wie is de vriendin van Jeroen Rietbergen?
  • Inkomen van Jeroen Rietbergen

Wie is Jeroen Rietbergen?

De carrière van Jeroen Rietbergen staat dus erg onder druk na zijn aandeel in het schandaal rondom het televisieprogramma ‘ The Voice of Holland’. De kans is zelfs groot dat Jeroen Rietbergen zijn carrière op de televisie helemaal voorbij is.

De muzikant werd namelijk door verschillende vrouwen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Inmiddels is hij zijn baan bij The Voice al kwijtgeraakt, maar Jeroen Rietbergen heeft in zijn tijd bij het programma een flink vermogen weten te verdienen. Hoeveel het vermogen van Jeroen Rietbergen precies is bespreken we later. Jeroen Rietbergen was de bandleider bij het programma The Voice.

Naast zijn werkzaamheden als bandleider, verdiende Jeroen Rietbergen ook geld om zijn vermogen te vergroten door muziek te schrijven voor films. Ook trad hij regelmatig op in de band van Edwin Evers. Hier werd hij na de beschuldigingen ook meteen uitgezet.

Waar verdient Jeroen Rietbergen zijn geld mee?

Jeroen Rietbergen heeft voor een groot deel zijn vermogen te danken aan zijn baan als bandleider in The Voice en door zijn relatie met Linda de Mol. Linda de Mol heeft zelf namelijk een vermogen van 30 miljoen euro. Jeroen Rietbergen zelf heeft waarschijnlijk maar een paar miljoen euro aan vermogen.

Dit heeft hij verdient aan een jarenlange carrière in de muziek. Niet alleen voor The Voice, maar ook voor het maken van muziek voor films en series. Hij heeft bijvoorbeeld muziek gemaakt voor de Nederlandse film ‘Terug naar de Kust’.

Op dit moment zit de Jeroen Rietbergen in een kliniek in Amerika. Hierdoor zal het vermogen van Jeroen Rietbergen dus niet stijgen, maar juist dalen.

Hoeveel is Jeroen Rietbergen waard?

We weten nu dus hoe Jeroen Rietbergen zijn vermogen heeft weten te verdienen, maar zijn we er nog niet achter wat het vermogen is van Jeroen Rietbergen. In 2016 deed Quote al een poging om achter het vermogen van Jeroen Rietbergen te komen.

Quote maakte een schatting van 34 miljoen euro. Dit heeft voor een groot deel te maken met zijn relatie met Linda de Mol. Wat het vermogen van Jeroen Rietbergen zelf is, is lastig in te schatten. We denken dat dit ongeveer 6 miljoen euro is. Nadat het nieuws rondom het schandaal naar buiten kwam, is Jeroen Rietbergen vertrokken naar een afkickkliniek in Nashville. Hierdoor zal het vermogen van Jeroen Rietbergen de komende tijd dus niet gaan groeien.

De vraag is ook of het vermogen van Jeroen Rietbergen ooit nog gaat groeien. Dit aangezien zijn carrière behoorlijk is beschadigd.

Waar woont Jeroen Rietbergen?

Jeroen Rietbergen woont op dit moment niet meer bij zijn partner Linda de Mol. Hij woont tijdelijk bij zijn ouders in Vlissingen. Of Jeroen Rietbergen ooit weer terug zal keren bij Linda de Mol is niet duidelijk. De kans bestaat dat Jeroen Rietbergen een eigen appartementje in zijn geboorteplaats Vlissingen gaat zoeken, of dat hij weer terug wilt keren in het Gooi. De tijd zal het leren. Voorlopig verblijft hij dus na een val van zijn fiets bij zijn ouders in Vlissingen.

Wie is de vriendin van Jeroen Rietbergen?

We hebben dus al meerdere keren besproken dat Jeroen Rietbergen een relatie heeft met Linda de Mol. Deze relatie gaat dus niet over rozen. Linda de Mol heeft vaak aangegeven het erg zwaar te hebben met het nieuws over haar partner.

Toen het nieuws over het schandaal naar buiten kwam, heeft Linda de Mol haar partner de deur gewezen. Het nieuws kwam als een grote verrassing van Linda de Mol aangezien ze dacht dat Jeroen Rietbergen haar grote liefde was. Op dit moment zijn Jeroen Rietbergen en Linda de Mol niet samen. Het is ook niet duidelijk of ze ooit weer terug bij elkaar komen.

Linda de Mol heeft het dus erg zwaar en is zelf, net als haar broer John de Mol ook schade opgelopen door het schandaal van The Voice.

Inkomen van Jeroen Rietbergen

We hebben het vermogen van Jeroen Rietbergen dus al besproken, maar wat is precies het inkomen van de bandleider van The Voice? Het salaris dat hij verdiende bij The Voice is niet helemaal bekend, maar vermoedelijk gaat het om ongeveer 20.000 euro per maand.

We weten dat hij dit salaris ondertussen niet meer verdient na zijn ontslag bij The Voice. Of hij op dit moment nog ondernemingen heeft waar Jeroen Rietbergen zijn vermogen nog kan vergroten is ook niet duidelijk. Het kan best zijn dan zijn partner Linda de Mol hem financieel nog ondersteund, maar dit lijkt ons niet het geval.