Wat is het vermogen van Marie Verhulst?

Wat is het vermogen van Marie Verhulst? Marie Verhulst is inmiddels natuurlijk allang niet meer alleen de dochter van Gert Verhulst en de zus van Viktor Verhulst. Sterker nog, Marie Verhulst is de opvolger van haar vader en inmiddels het nieuwe baasje van Samson. Dat het vermogen van Marie Verhulst de afgelopen jaren flink is gegroeid dat blijkt wel uit de enorme populariteit van Samson en Gert en inmiddels dus Marie. Marie Verhulst is als nieuwe baasje dus goed ontvangen. Niet alleen in België, maar ook in Nederland is ze uitermate populair. Het is daarom dus ook niet zo gek dat Marie Verhulst de komende jaren nog te zien zal zijn als baasje Samson, maar wat het is het vermogen van Marie Verhulst?

Inhoudsopgave
  • Wie is Marie Verhulst?
  • Waar verdiend Marie Verhulst haar geld mee?
  • Hoeveel is Marie Verhulst waard?
  • Waar woont Marie Verhulst?
  • Wie is de vriend van Marie Verhulst?
  • Inkomen van Marie Verhulst?

Wie is Marie Verhulst?

Marie Verhulst is de dochter van Gert Verhulst en de zus van Viktor Verhulst. Ze is geboren op 14 september 1995 net als haar broer Viktor ook in Brasschaat, in België. In eerste instantie werd Marie Verhulst geïntroduceerd als het extra baasje van Samson, maar daar kwam al snel verandering in. Vader Gert trad steeds verder naar de achtergrond en inmiddels is Marie niet meer weg te denken van het podium. Het leuke aan deze twee, is dat je ze ook gewoon voor je eigen theater zou kunnen boeken. Het enige waar je wel even rekening mee houden, is dat Marie Verhulst met haar pratende hond ruim 4.000 euro vraagt voor een live on tape van 30 minuten of een meet & greet van 90 minuten, waar je dan ook met beide op de foto mag. Het vermogen van Marie Verhulst zal dus ook de komende jaren goed doorgroeien. 

Naast de vele optredens in de verschillende theaters, treed ze ook op in het theater van het Plopsaland de Panne van haar vader Gert. Daarnaast voert ze ook verder in het land tientallen shows en is ze een ware hit in België. 

Waar verdiend Marie Verhulst haar geld mee?

Marie Verhulst verdiend haar geld op het podium. Met name door het optreden met hond Samson, maar ook door de vele prachtige liedjes die ze zingt. Het vermogen van Marie Verhulst wordt daarom dan ook jaarlijks steeds meer. Zoals je ook hierboven hebt kunnen lezen, verdiend Marie Verhulst met een optreden van een half uur ruim 4.000 euro. Het dubbele van wat een gemiddeld persoon met een modaal inkomen verdiend per maand. We kunnen dus wel stellen dat Marie Verhulst voldoende verdiend om een riant leven te kunnen leven.

Hoeveel is Marie Verhulst waard?

Hoeveel Marie Verhulst exact waard is dat kunnen we niet achterhalen. Wat we wel weten, is dat Marie zo’n 100 optreden per jaar doet, alleen de shows die we op het internet hebben kunnen achterhalen. Met een prijskaartje van ruim 4.000 euro per show, is alleen dit al zo’n 400.000 euro op jaarbasis. Daarbij komen nog allerlei andere activiteiten die ze doet en is ze ook deels verantwoordelijk voor verschillende afdelingen binnen het studio 100 van vader Gert. Hoeveel Marie Verhulst exact waard is, is iets wat we voorlopig nog niet hebben kunnen achterhalen, maar dat het vermogen van Marie Verhulst serieus is dat kunnen we wel stellen.

Waar woont Marie Verhulst?

Net als broer Viktor, weten we niet zeker of Marie Verhulst of Marie ook thuis woont in de enorme villa in oostduinkerke. Dat er voldoende plek is om er met meerdere mensen riant te kunnen wonen dat is natuurlijk een understatement. Wat we wel weten, is dat Marie Verhulst net als broer Viktor ook een eigen appartement schijnt te hebben. Of de twee hier ook permanent wonen dat weten we niet. Waarschijnlijk is dit een ‘appeltje voor de dorst’ van vader Gert voor later.

Wie is de vriend van Marie Verhulst?

De vriend van Marie Verhulst is Jef Oomen. Jef is ook werkzaam bij Studio 100, waar de twee elkaar dan ook hebben leren kennen. Omdat Jef toneelmeester is bij K3, zien de twee elkaar niet veel. Vooral doordat Marie enorm druk is met de voorbereidingen en ook optredens van Samson en Marie, zien ze elkaar soms weken niet. Het bijzondere is, is dat de neef van Marie ‘Robbe’ verantwoordelijk is voor de kerstshows. Je zou denken dat als dochter van de grote baas van Studio 100 wel iets te regelen valt, maar dat wil Marie absoluut niet. Ze respecteert de keuze vanuit Studio 100 en ziet er daardoor nog meer naar uit om haar vriend weer te zien.

Inkomen van Marie Verhulst?

Het vermogen van Marie Verhulst, die weten we helaas niet. Hoeveel het inkomen is van Marie Verhulst ook niet helaas. Mochten we hier in de toekomst wel achter komen, dan delen we dit natuurlijk enorm. Wel kunnen we stellen dat de combinatie van het vermogen van vader Gert en de enorme prijs per optraden, ervoor zorgt dat we met Marie geen medelijden hoeven te hebben. Als je het ons zou vragen, dan zou het vermogen van Marie Verhulst inmiddels ook boven de miljoen euro moeten liggen, maar of dit zo is dat weten we helaas (nog) niet.