Wat is het vermogen van Viktor Verhulst?

Wat is het vermogen van Viktor Verhulst? Viktor is natuurlijk vooral bekend als de zoon van Gert Verhulst, zus Marie Verhulst en ‘bonusmoeder’ Ellen Callebout. Toch is Viktor Verhulst tegenwoordig veel meer dan alleen de zoon van. Viktor is namelijk bekend van onder andere het presteren van het populaire televisieprogramma dat exclusief te zien is op Videoland ‘Love Island’ Ook is Viktor Verhulst actief als DJ, wat hem ook bepaald geen windeieren heeft gelegd. Naast zijn carrière als DJ en presentator, is Viktor Verhulst ook te zien is de populaire realityserie van de familie Verhulst, met de gelijknamige naam ‘De Verhulstjes’. Wat het vermogen van Viktor precies en hoeveel hij verdiend, proberen we je in dit artikel allemaal te vertellen. 

Inhoudsopgave
  • Wie is Viktor Verhulst?
  • Waar verdiend Viktor Verhulst zijn geld mee?
  • Hoeveel is Viktor Verhulst waard?
  • Waar woont Viktor Verhulst?
  • Wie is de vriendin van Viktor Verhulst?
  • Inkomen van Viktor Verhulst

Wie is Viktor Verhulst?

Viktor Verhulst is een Vlaamse presentator die is geboren in Brasschaat op 1 augustus 1994. Viktor Verhulst is de zoon van de bekende Studio 100 oprichter Gert Verhulst en Valérie Cailliau. De carrière van Viktor Verhulst is begonnen achter de schermen van Studio 100. Doordat Viktor in 2016 een relatie kreeg met Marthe De Pillecyn, één van de zangeressen van K3 destijds. De relatie hield overigens niet lang stand. Viktor en Marthe gingen in 2018 uit elkaar. Door zijn relatie met haar, kwam Viktor steeds vaker in de media. Ook deed Viktor Verhulst in 2018 mee aan het programma ‘De Slimste Mensen ter Wereld’. in 2019 en 2020 nam Viktor, samen met Holly Mae Brood te presentatie van het televisieprogramma Love Island voor z’n rekening. 

De carriere van Viktor Verhulst begon pas echt een toevlucht te nemen toen hij in 2020 samen met Kobe Ilsen besloot een DJ-duo te starten. Het bijzondere aan deze samenwerking, is dat ze ook op 30 mei 2021 hun eerste single samen uitbrachten met James Cooke, Gert Verhulst en Jan Smit.

Waar verdiend Viktor Verhulst zijn geld mee?

Dat het vermogen van Viktor Verhulst de laatste jaren flink is gegroeid, blijkt wel uit het feit  dat hij steeds populairder wordt. Ook in 2022 neemt hij opnieuw de presentatie van Love Island voor zijn rekening samen met Holly Mae en draait hij op steeds meer grotere feesten als DJ. Uiteraard zit Viktor Verhulst daarnaast ook niet stil en is hij ook te zien in de serie waar de familie wordt gevolgd. Hoeveel Viktor Verhulst exact verdiend dat kunnen we niet exact achterhalen. Wat we wel weten, is dat je voor een optreden van het DJ-duo een slordige 5.500 euro moet neertellen. Je kunt je dus wel voorstellen dat dit het vermogen van Viktor Verhulst zeker meer dan ten goede komt.

Hoeveel is Viktor Verhulst waard?

Hoeveel Viktor Verhulst waard is, is helaas niet bekend. Dat zijn vader met een slordige 60 miljoen zeker één van de rijke belgen is. Naast de Nederlandse Jan Boskamp, die ook al jaren in België woont, is ook het vermogen van Viktor Verhulst niet mals. Hoeveel dit exact is, dat is helaas niet te zeggen, maar aan de outfit van Viktor te zien en ook de prijs die je betaald voor een gemiddelde boeking, kunnen we wel stellen dat het vermogen van Viktor Verhulst van een dusdanige hoogte is dat de meesten graag met hem zouden willen ruilen.

Waar woont Viktor Verhulst?

Viktor Verhulst woon in België, maar of hij op zichzelf woont dat is niet bekend. Wel weten we dat hij ook een kamer tot zijn beschikking heeft in de enorme villa van Vader Gert. Volgens de verhalen zal Viktor ook de beschikking hebben over een enorm appartement in België. Maar voor degene die regelmatig naar de realityserie van de familie Verhulst kijken, kunnen we er natuurlijk niet omheen dat het wel heel erg lijkt alsof Viktor Verhulst ook in hetzelfde huis woont dus in Oostduinkerke.

Wie is de vriendin van Viktor Verhulst?

Dat het vermogen van Viktor Verhulst flink is gegroeid dat weten we inmiddels als. Maar wat heb je aan al dat geld wanneer je het niet met iemand kunt delen? Gelukkig heeft Viktor inmiddels de liefde gevonden. De vriendin van Viktor Verhulst is de 5 jaar jongeren Sarah Puttemans. Dat we de vriendin van Viktor Verhulst nog niet voorbij hebben zien komen op televisie dat kan wel kloppen. Viktor heeft er bewust voor gekozen om haar uit de media te houden. Maar gezien de enorme populariteit van de serie en ook groeiende bekendheid van Viktor zelf, wordt dit natuurlijk steeds lastiger.

Inkomen van Viktor Verhulst

Als we kijken naar het vermogen van Viktor Verhulst, dan hoeven we beslist geen medelijden met deze jonge heer te hebben. Wat het inkomen van Viktor Verhulst is, is helaas niet bekend. Wat wel weten, is dat het hem goed gaat en hij geniet van het leven. Mochten we in de toekomst meer te weten komen over het exacte vermogen van Viktor Verhulst en het inkomen, dan laten we jullie dit uiteraard waar mogelijk zo snel mogelijk weten.