Wat is het vermogen van Rintje Ritsma?

Wat is het vermogen van  Rintje Ritsma? Een vraag die veel mensen zich natuurlijk stellen. Gezien de imposante carrière van deze schaatser, kunnen we wel stellen dat we alles behalve medelijden met deze man hoeven te hebben of zit het toch anders?  Rintje Ritsma is een schaatser die voor de tijd van Irene Schouten en Sven Kramer mateloos populair was en nog steeds is. Hij is daarom ook niet voor niets veelvuldig te zien als commentator bij de verschillende schaatswedstrijden die er jaarlijks worden verreden. Het vermogen van  Rintje Ritsma zal daarom ook de komende jaren vast verder toenemen, maar wat het vermogen daadwerkelijk is van deze oud schaatser, dat vertellen we je in dit artikel. Dus heb jij jezelf altijd al afgevraagd hoeveel Ritsma heeft binnen weten te harken, dan is dit het moment om hier een rustig voor te gaan zitten.

Inhoudsopgave
  • Wie is Rintje Ritsma?
  • Waar verdiend Rintje Ritsma zijn geld mee?
  • Hoeveel is Rintje Ritsma waard?
  • Waar woont Rintje Ritsma?
  • Wie is de vrouw van Rintje Ritsma?
  • Inkomen van Rintje Ritsma

Wie is Rintje Ritsma?

Voordat we verder gaan met het vermogen van  Rintje Ritsma, is het eerst goed eens te kijken wie Ritsma nu eigenlijk is. Rintje Ritsma is een Nederlands schaatser. Hij werd geboren op 13 april 1970 in Lemmer, in Leeuwarden, Nederland. Ritsma was actief in de jaren 1990 en 2000 en was één van de meest succesvolle Nederlandse schaatsers tijdens die tijd.

Hij won een aantal nationale en internationale titels, waaronder wereldtitels en Europese titels op diverse afstanden, zoals de 1000 meter, 1500 meter en 10.000 meter. Ritsma nam ook deel aan vijf Olympische Winterspelen en won een zilveren medaille op de 1000 meter tijdens de Spelen van Lillehammer in 1994.

Na zijn actieve schaatscarrière is Ritsma commentator en analist voor verschillende Nederlandse televisiezenders tijdens schaatswedstrijden en evenementen. Hij is ook betrokken bij het beheer van schaatsbanen en heeft een eigen schaatsacademie opgericht.

Kortom, Rintje Ritsma is een bekende en succesvolle Nederlandse schaatser en is nu actief als commentator en analist binnen de schaatswereld.

Waar verdiend Rintje Ritsma zijn geld mee?

Het vermogen van Rintje Ritsma is natuurlijk vooral door het schaatsen bij elkaar verkregen. Daarnaast is hij actief als commentator en is Rintje Ritsma ook te boeken als spreker en dagvoorzitter. Hoeveel Rintje Ritsma exact verdiend hebben we jammer genoeg niet kunnen achterhalen. Wat we natuurlijk wel weten, is dat zijn gouden plakken in de loop der jaren natuurlijk alleen maar meer waard zijn geworden. Dat in combinatie met het regelmatig verschijnen aan de desk bij de NOS, maakt het dat het vermogen van Rintje Ritsma geschat wordt op ongeveer zo’n 2 miljoen euro. Naast zijn imposante carrière als schaatser, verdiend hij ook zijn geld als eigenaar van een bedrijf dat pelletkachels verkoopt en tevens ook bij de mensen thuis plaatst.

Hoeveel is Rintje Ritsma waard?

Met een geschat vermogen van 2 miljoen euro, hoeven we met Rintje natuurlijk absoluut geen medelijden te hebben. Naast zijn verdiensten als schaatser en zijn inkomsten uit zijn eigen bedrijf, neemt het vermogen van Rintje Ritsma ook door de andere werkzaamheden steeds verder toe. Hoeveel hij exact waard is, dat is iets wat we helaas niet weten, maar geschat wordt dat dit zoals ook reeds eerder genoemd, zo ongeveer rond de 2 miljoen euro zal moeten zijn.

Waar woont Rintje Ritsma?

Rintje Ritsma woont in Lemmer. Met een vermogen van 2 miljoen, kunnen we wel stellen dat ook het huis waar hij woont is voorzien van alle luxe. Toch weten we niet waar hij exact woont. Wat we wel weten, is dat Rintje het prachtige noorden tot op de dag van vandaag altijd trouw is gebleven. Mochten we in de toekomst meer te weten komen over waar Ritsma woont, dan stellen we jullie hier uiteraard direct van in kennis. Blijf ons dus volgen en mis helemaal niets meer!

Wie is de vrouw van Rintje Ritsma?

Rintje Ritsma was tot voor kort getrouwd met zijn inmiddels ex-vrouw ‘Youandi. De twee zijn naar 13 jaar samen te zijn geweest en samen eene dochter Kiki te hebben inmiddels gescheiden. Na een huwelijk van 13 jaar was de koek simpelweg op volgens de beide ex geliefden. 

Inkomen van Rintje Ritsma

Het vermogen van Rintje Ritsma is zo’n 2 miljoen euro, maar wat zijn exacte inkomen is, dat hebben we helaas niet voor jullie kunnen achterhalen. Wat we wel weten, is dat hij inkomsten heeft uit zijn bedrijf, geld krijgt als commentator en hij ook regelmatig wordt geboekt als spreker of inspirator voor verschillende evenementen en bedrijfsfeesten. We kunnen dus wel stellen dat het inkomen van Rintje Ritsma en ook het vermogen van Rintje Ritsma zeker niet iets is om medelijden mee te hebben. Mocht we in de toekomst nu meer te weten zien te komen over het vermogen van Ritsma of hoeveel hij exact verdiend, dan laten we jullie dit uiteraard waar mogelijk direct weten!