Wat is het vermogen van Demy de Zeeuw?

Wat is het vermogen van Demy de Zeeuw? Sommige voetballers vallen na hun carrière in een zwart gat, maar daar had deze Nederlander totaal geen last van. De Zeeuw begon namelijk al snel het bedrijf BALR. samen met onder meer Eljero Elia en Gregory van der Wiel. Daarnaast heeft de oud-speler ook nog meerdere beroemde merken, waaronder 433, Hotels en Wannahaves. Deze bedrijven zijn vooral populair op sociale media. De Zeeuw heeft bovendien veel furore gemaakt als voetballer. Wat is het vermogen van Demy de Zeeuw tegenwoordig? Je leest het in dit artikel.

Wie is Demy de Zeeuw?

Demy de Zeeuw is een gepensioneerde Nederlandse profvoetballer. Hij werd geboren op 26 mei 1983 in Apeldoorn. Hij speelde als middenvelder en begon zijn professionele loopbaan bij Go Ahead Eagles in 2001, al speelde hij eerder in de jeugd ook voor WSV Apeldoorn en AGOVV. Later speelde hij voor verschillende andere clubs, waaronder AZ, Ajax, Spartak Moskou en Anderlecht. Tijdens zijn carrière won hij verschillende prijzen. De Zeeuw vertegenwoordigde ook het Nederlands voetbalelftal en speelde tussen 2007 en 2011 27 keer, waaronder wedstrijden op het EK 2008 en WK 2010.

Nadat hij zich had teruggetrokken uit het profvoetbal, raakte De Zeeuw betrokken bij verschillende zakelijke ondernemingen, waaronder de medeoprichter van een social media-bureau genaamd “BALR.”. Ook lanceerde hij een kledinglijn onder dezelfde naam. Later kwam hier ook nog 433 bij, een zeer populair account op sociale media. Ook BALR. heeft het erg goed gedaan, Van der Wiel liet bijvoorbeeld weten dat hij 2000 procent winst heeft gemaakt op zijn investering.

Waar verdient Demy de Zeeuw zijn geld mee?

Demy de Zeeuw verdiende in het verleden vooral geld als voetballer, maar dit is na zijn pensioen in 2016 heel anders geworden. Sindsdien is de oud-speler van AZ een ondernemer geworden. Een van de meest succesvolle ondernemingen van De Zeeuw is zijn medeoprichter van het BALR. in 2013, wat hij startte samen met online ondernemers Juul Mnaders en Ralph de Geus. Ook voetballers Eljero Elia en Gregory van der Wiel investeerden erin. Het bedrijf is gespecialiseerd in marketing via sociale media en merkontwikkeling, met een focus op de luxe lifestyle-industrie. BALR. heeft met verschillende spraakmakende klanten gewerkt en is aanzienlijk online aanwezig, wat een bron van inkomsten voor De Zeeuw is. Ditzelfde geldt voor 433 en de andere sociale media accounts van Demy de Zeeuw.

Hoeveel is Demy de Zeeuw waard?

Demy de Zeeuw heeft tijdens zijn carrière als voetballer natuurlijk veel geld verdiend. Toch werd zijn eigen vermogen misschien nog wel hoger door zijn loopbaan als zakenman. Het succes van BALR. en 433 legde de oud-speler van Ajax en Anderlecht dan ook geen windeieren. Volgens Quote behoort De Zeeuw zelfs tot een van de rijkste jonge selfmade miljonairs van ons land. Hij is (nog) niet zo rijk als bijvoorbeeld Adriaan Mol of Kwebbelkop, maar toch is Demy de Zeeuw inmiddels 17 miljoen euro waard. Daarmee heeft hij dus een plekje verdiend in de lijst met de rijkste selfmade miljonairs uit Nederland die jonger dan 40 jaar oud zijn!

Waar woont Demy de Zeeuw?

Demy de Zeeuw is geboren in Apeldoorn, maar dit is inmiddels niet meer het geval. Hij verhuisde namelijk naar een penthouse in Den Haag, al verkocht hij dit huis later ook weer. De Zeeuw kocht de woning in 2011 voor 9 ton en verkocht het bijna 10 jaar later voor 1,5 miljoen euro. De oud-voetballer wist dus een goede winst te behalen! Het is echter niet bekend waar Demy de Zeeuw op het moment woont. 

Wie is de vrouw van Demy de Zeeuw?

Demy de Zeeuw is in september 2021 getrouwd met zijn vriendin Danielle Slof, nadat hij in begin 2018 al op de knieën in Dubai was gegaan voor zijn nieuwe vrouw. Ze moesten dus even wachten voordat ze daadwerkelijk konden trouwen. De Zeeuw had de nodige beroemdheden uitgenodigd voor de bruiloft die in Barcelona plaatsvond. Zo was onder meer Yolanthe Cabau aanwezig, terwijl Frenna en Rolf Sanchez optredens gaven. De vrouw van Demy de Zeeuw, Danielle Slof dus, is actief in de mode. Ze is bijvoorbeeld de eigenaresse van de webshop iloveclutches.com. Ze hebben bovendien samen twee kinderen, een zoon en een dochter. 

Het inkomen van Demy de Zeeuw

Demy de Zeeuw heeft jarenlang verdiend als voetballer en kreeg natuurlijk een geweldig salaris. Dat is niet meer dan logisch als je voor grote clubs als Ajax, Spartak Moskou en Anderlecht speelt. Een grote carrière als zijn idool Roberto Baggio heeft de Nederlander desondanks niet gehad. De kans is daarom groot dat het grootste deel van het vermogen van Demy de Zeeuw gekomen is door zijn zakelijke avonturen. Dit komt dus vooral door BALR. en 433. Het inkomen van Demy de Zeeuw is desondanks helaas onbekend, al zal het vast niet weinig zijn.